- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблемецццц
Здравейте,незнам как точно да кажа но от една бемка на лицето започнаха да ми растат косми.Та кажете как се оправя този проблем???
Дерматолог? Лекар?![]()
Не опитвай сам/а да се справиш, в никакъв случай! Най-добре попитай дерматолог..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
\Първоначално написано от ThePowerOfLove
/
кофти тръпка![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
![]()
На дерматолог утиди!!!!
e то ако си момче е нормално..аз и аз като имам брада(смисл не мн) ми расте от едни бемки по лицето косми..нормално е според мен.
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от RogerSanches
НЕ скуби!
НЕ бръсни!
да те види Дерматолог!
а ако и "бемката" се променя по форма, цвят или най-вече обем т.е нараства вертикално - НЕЗАБАВНО да те види Дерматолог!