.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблемецццц

Здравейте,незнам как точно да кажа но от една бемка на лицето започнаха да ми растат косми.Та кажете как се оправя този проблем???

Дерматолог? Лекар?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не опитвай сам/а да се справиш, в никакъв случай! Най-добре попитай дерматолог..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не опитвай сам/а да се справиш, в никакъв случай! Най-добре попитай дерматолог..
    \/

Град
    Пловдив
    кофти тръпка
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    кофти тръпка

Град
    Sofiq
    На дерматолог утиди!!!!

e то ако си момче е нормално..аз и аз като имам брада(смисл не мн) ми расте от едни бемки по лицето косми..нормално е според мен.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблемецццц

Цитирай Първоначално написано от RogerSanches
    Здравейте,незнам как точно да кажа но от една бемка на лицето започнаха да ми растат косми.Та кажете как се оправя този проблем???
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

НЕ скуби!

НЕ бръсни!

да те види Дерматолог!
    а ако и "бемката" се променя по форма, цвят или най-вече обем т.е нараства вертикално - НЕЗАБАВНО да те види Дерматолог!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си