- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да му отвърна ли ?!
...тряа половината свят да избиеш...Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
Давай аз щи помагам... делиме фифти фифти ...
и накрая правим едно ритуално самоубииство...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ти пък на най-интересното да се самоубивамеПървоначално написано от Hilary_
знайш къв купон ще е
... ми като останем ние двамата в целия свят кво ше праим бре..?!Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ох, малеее от всичко ще има по многоПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
Кога викаш ще почваме масовото изтребване?(ама пиши в скайп, че тука ше се карат вече)
и да не е спам..към авторката: Ти си лоша, лоша си!..мръсница..
![]()
преди да го кажеш мислеше ли...Първоначално написано от deni15
адски мноу се нерва някой като сложи всички под общ знаменател...
за мен човекът когото обичам не е важно дали е богат и нз. си къф, а важното е, че го обичам заради самият себе си не заради това което притежава... грабнал ми е сарцето той, а не колата му или парите, и т.н... лично мое мнение е че си материалистка която не цени хората по това което са, а по това кво имат... а до това колко е сериозен нз... но щом е от друг град това няма да е любов...
![]()
авторката е много спряла курва
Авторке,с това мислене до никъде няма да го докараш
Ъм... представи си го без колите и мангизите и ако още ти харесва... Пробвай.Ако не - си промени ценностната система.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Хаха обаче ме изкефи как ви го сложи яко на всичките... Ае да не казвам, че всички гледате парите и колите ама доста го правят... Веднъж седях в кафето до даскало и си говорехме нещо докато не дочух нещо от съседната маса където две красавици си говореха и едната каза "Тоя е сладур, аа не по-точно има готина кола!"
13-14 повече не ти давам...
Порасни малко и тогава мисли за скъпи коли и богати батковци...![]()
Току що написах гневен коментар на момче което беше направило тема как повечето момичета се интересуват от пари и коли.
Баси кво ти стаа е момиче.. това ли ти направи впечатление в момчето, за да го харесаш- външност и кинти...
Баси и материалния свят![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Ми кво питаш,сама си се отказала.
Има още много хубави,с коли и пари ама (колко жалко) май сичките са несериозни![]()
![]()
![]()
Порасни![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Света не се върти около колите,порите и дебелите ланци.Как просто това не го проумяхте не зная.Има дълеч по значими неща в живота,но не-винаги първо материалното се гледа.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Абе забравате кво съм писала до сега.Но в момента мн ми липсва.Виждаме се всяка седмица и тези събота и неделя бяхме заедно цял ден.Опознахме се по добре а и е мн добър и мил с мен.Нз защо но мн. се привързах към него.Не съм го виждала само от един ден и тази седмица сиг. няма да можем да се видим а непрекъснато го мисля.Постоянно ми се реве и едвам се сдържам.А на даскало изобщо не мога да се съсредоточа а имам хиляди проблеми и не само там.Цял ден ми е тъпо и нищо не ми се прави и нищо не ме развеселява.Излизам с фр но не мога да го забравя.Незнам защо така се привързах към него и не ми излиза от главата![]()
Щом си изредила, че има "мангизи и кола" явно за теб това е най-важното. И би ли ми казала защо това е толкова важно за теб? И какво щеше да стане, ако разбираш ли, нямаше нито пари и караше Трабант?
и кво като има мангизи и кола ? ако не ги протежаваше нямаше да го погледнеш ли ? ако си такава естествено, че ще си намери друга![]()
О,Божееее - харесваш го защото има "мангизи и кола ли", а в сщото време кзваш, че си открила нещо специално в този човек - едва ли!.... Ако някоя друга гледа това определено ще му се нахвърли....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Щом се интересуваш от парите и колите му, ясна си миБила се 'привързала' тя
![]()
mila slu6ai sega .nz na kolko godine si i ne me interesuva.na kolkoto i da si ti li4i 4e nznae6 kakvo iska6.spored men si kazala tova s kolite za da pod4ertae6 kolko neseriozen moje bi e toi.ako e taka hubavo.neznam i kolko godini vi e razlikata.a dokolkoto tova 4e go misli6 e za6toto ne si naqsno s negovite 4uvstava.ne kazva6 i dali hodite ili ne.no ako vse pak hodite se otpusni i kakvoto stne tova.no 6te te posavetvam ne6to.ako vidi6 4e toi te obi4a ne go laji.ako nemoje6 da se vlubi6 v nego po dobre se odrapni navreme.nqma smisal da pri4inqva6 izli6na bolka.kolkoto i da ne se vqrva na mn hoa daje i horata s pari i vazmojnosti ponqkoga imat 4uvstva.neznam toi kakv e no to vreme 6te si pokaje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
О, Боже, момичето е просто глупаво, сигурно е написало това за парите и колите, за да се изфука или нещо в тая насока. К'во всички сте се нахвърлили и се чудите кой от кой по-злобен коментар ще пусне. ;д Ама много ви се радвам като се опитвате да промените цялата ценностна система на някой със стрелящи емотиконки. ;д
Иначе на авторката няма какво да и' кажа, защото виждам, че нещата сами си вървят, освен да накарам онзи да се премести в града, в който тя живее, друго не знам какво може да се направи. Ама не мога, така че ще стиска. ^^
Щом го харесваш и той те харесва кво се чудиш толкова, взимайте сене ви познавам, така че няма как да ти дам по специален съвет. Ако мислиш, че парите и колата му са от голямо значение, значе си наистина много повърхностна. :P
eh tiq pari i koliiiii.....eh toq vazduh pod nalqganeee.....spasqvai se,tova e moq savet
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
хаха отвърни мунали има мангизи и кола ..то само това е важно ...
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Леле незнам но сте ме разбрали мн грешно явно не съм писала както трябва(и то доста отдавна) но напротив момчето е мн добро и мн добре се разбираме и е вярно че има пари но това не го прави по различен.Държи се супер с мен и е вярно че го харесвам както и той мен, но не си падам по тези далечните връзки а и съм мн ревнива въпреки че мисля че мога да му имам доверие ;д.Виждаме се винаги когато можем но не сме нищо повече от добри приятели.ТОва е и този път се надявам да не ме нападате както до сега![]()
Има един тъпак където е написал под снимката ми с едно момиче "Абе слънцее нe трябва ли да съм аз това" ... какво да му отговора....