.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Паласки

Град
    На слънцето :>

Паласки

Някой би ли ми препоръчал упражнения за "стопяване" на паласки ?

Мерси предварително

Град
    в света на приключенията ..
    танци

Въртене на обръч....Но не си взимай пластмасов от 5 лева, ами инвестирай повече в дървен такъв. И не забравяй да го въртиш правилно.

Град
    че аз дървени не съм виждала колко струват?
    аа и къде подяволите се продават обръчи ?!

Айде пак да кажа Аз ходя на танци,ама ти искаш упражнения така че казвам на мен кое ми помага ако успея да обясня ест Значи лягаш по гръб и се повдигаш на лакти,вдигаш краката като единия и сгънат а др прав и редуваш,след това изпъваш и двата и ги държиш над земята колкото можеш на ниско пак..Накрая ги вдигаш и правиш в това положение коремни преси наляво и надясно..Е малко ще те боли на др ден амаа са магически тия упражнения

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    я пак

Хмм май не мога да го обясня дееба Ще потърся клипче

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Паласки според мен не могат да се махнат само с упражнения. Трябва да намалиш (ако можеш спреш) мазните неща. По-малко сладко и хляб. И така..
    Но естествено, че ако правиш и упражнения ефекта ще е много по голям!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    значи това което разбрах от твоето обяснение е - http://prikachi.com/files/856184y.jpg това надявам се да разбереш мойте "рисунки" :Д късно е - мързеше ме да се занимавам ;дд

айде дано си разбрала какво.. аз съм разбрала

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    значи това което разбрах от твоето обяснение е - http://prikachi.com/files/856184y.jpg това надявам се да разбереш мойте "рисунки" :Д късно е - мързеше ме да се занимавам ;дд

Мдаа нещо такова, пък за тия коремни преси,смисъл последното което споменах,краката ти трябва да са така http://svejo.net/img_story_custom/14/144392-big.jpg

Еее няма да вдигаш до краката,малко се вдига Но има голям ефект Ще свикнеш,нас много ни мъчат това нищо не е

ХЬАхьАУИьхАУИьхАьхАУИХьуи АХьАьАьуиАХьи

Вие сте нереалните художници бе

евала, хитро е :> :>

Стопяват се с хранителен режим, тренировки.
    И прави упражнения за страничните мускули.
    хващаш в едната ръка по-тежка гира (дъмбел) и се навеждаш в противоположната страна на тази, която държи дъмбела.
    или лягаш на една страна и се изправяш нагоре (противоположната)
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    За мене по-тежка гира е 5кг. макс :Д едвам я помръдвам

Супер фен Аватара на j_adore2
    Абе 5 кг .. Ти ще се сецнеш като се наведеш Пълни 1 шише 2 литра и давай
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    хаха добра идея

бтв. какви серий да правя дневно от тези

Мали FucKtheSyStem баси упражнението е тва,напрао не мога да мръдна Иначе е мн добро. И кажи още някой идейки ако имаш такива щото и мен ме интересува. :P

Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Мали FucKtheSyStem баси упражнението е тва,напрао не мога да мръдна Иначе е мн добро. И кажи още някой идейки ако имаш такива щото и мен ме интересува. :P
    Радвам се Наистина е много добро ами http://www.pure-yoga.com/images/asanas/photo/3.jpg много помага просто седиш в тази поза ако издържиш повече от минута евала Най-много се натоварва корема и през цялото време е стегнат,затова е полезно
    И между другото,сетих се да добавя за предните упражнения които обясних-след всяка серия мускулите се усещат супер стегнати ако сте забелязали трябва да се разтегнат веднага сле това в тази поза http://www.bulpress.net/documents/ne...-AEYWAWEXB.jpg / и дръжте над земята/

За паласки и корем знам две упражнения:
    1. Сядаш на края на легло, диван, стол и т.н., като краката ти са събрани.(1) Вземаш една точилка( или някакъв прът), хващаш го от двете страни, слагаш го зад тила си и започваш да се усукваш наляво- надясно, като целта е краката ти да не местят, а движението да е до кръста, краката неподвижни, затова е и (1). Естествено стойката е изправена. Това го правиш, колкото издържиш, че и малко отгоре. Някъде около 100-150 завъртания е добре. Почиваш малко и пак почваш. Помага доста, сваля мазнини и корема се стяга доста след края на упражнението.
    2. Хващаш едни 5 кг гирички или по едно двулитрово шише, пълно с вода във всяка ръка и започваш да се люлееш наляво-надясно. Пак правиш примерно 50-70 повторения, спираш, почиваш и пак почваш. Също супер много се стяга корема и се изгарят паласки.

Ти преди беше пуснала снимка на коремчето ти, ако не се лъжа и се притесняваше. И аз имам същото. Няма как да ходя да тичам на стадиона или в парка примерно, защото живея на 20 мин. път и от двете места и докато се прибера такава потна, изморена, ще настина брутално, пък каквато съм зиморничева.. На фитнес преди ходех, ама ми писна. Почвам много рано училище, пък и много късно свършвам и няма как да съчетая нещата. 12 трябва да тръгвам за даскало, а фитнеса отваря в 10. Докато свърша с тренировката, докато се изкъпя, наглася... а училището ми не е много наблизо. Пък и затворено помещение, някакви бизони се сетиха чак сега се сетиха да ходят на фитнес, чак когато почнаха да се носят по-разголени блузи, и въртят ли, въртят на кростренажора или велоергометъра, не можеш да се вредиш. Та затова аз си правя упражнения вкъщи. 1 го правя около 8 мин., почивам и после пак. Така 3 пъти по 8 минути се усуквам като червей. После упражнение 2 пак към 8 минути, 3 пъти го повтарям. И за завършек 3 серии по 30 коремни преси.

Мега фен
    FucKtheSyStem, mArMaLaDkA, от тези упражнения няма да се получат плочки, нали? понеже не ми харесва особено момиче с релефен корем ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

От упражненията, които аз посочих е просто абсурдно да се получат плочки. Упражненията са за изгаряне на мазнини в областта на корема и кръстта. Коремните обаче стягат и ако правиш такива като ненормална, може и да ти се получат плочки, но това е само, ако нямаш мазнини в областта на корема, инак се получава стягане на мускула, а мазнините пак си седят. Аз лично правя и коремни за завършек, понеже след упражненията за изгаряне, искам и да се постегне малко.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    От упражненията, които аз посочих е просто абсурдно да се получат плочки. Упражненията са за изгаряне на мазнини в областта на корема и кръстта. Коремните обаче стягат и ако правиш такива като ненормална, може и да ти се получат плочки, но това е само, ако нямаш мазнини в областта на корема, инак се получава стягане на мускула, а мазнините пак си седят. Аз лично правя и коремни за завършек, понеже след упражненията за изгаряне, искам и да се постегне малко.
    ясно, мерси а горе- долу колко време, след като започна да ги правя, да очаквам резултат, при положение, че нямам кой знае колко мазнини, просто малко ми се отпусна коремчето тука в последните месеци
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Зависи какво разбираш под "малко" и колко е това "малко" в действителност. Именно от тези две неща зависи и не мога да ти кажа с точност. Всеки ден редовно прави, по няколко пъти и така, въпреки че мен ме домързява, честно казано. Има съществен резултат от упражненията, но трябва да се правят редовно. По принцип мазнините при корема и кръстта се топят най-бавно, затова ти трябва желязно търпение. Ако можеш, ходи да тичаш някъде и като се прибереш си прави и тези упражнения, ще има още по-голям ефект.

Сетих се какво още правя. Понеже коремните преси стягат горната част на корема, та аз правя и друго упражнение. Понеже от лявата страна на леглото ми се намира стена, а от дясната гардероб, та както си лежа в леглото, си слагам едната ръка на стената, другата на гардероба, придържам се и си вдигам краката, колкото мога по-нагоре. Правя по 10 повторения на 3 серии. Някой ще си помисли, че само си лежа и нищо не правя, ама си е супер упражнение и адски стяга долната част на корема. Всъщност във повечето зали има такива "дръжки", където се хващаш, набираш се и си вдигаш краката нагоре-надолу. Важното е краката да са изпънати и събрани.

По едно време супер се ограничавах, но сега пак си ям сладко като за световно. Хляба от 3 филийки го намалих на половин или цяла. Ям си всичко общо-взето, не се ограничавам. И кола си пия, като ми се пие. Не сядам да вечерям и/или обядвям(което се случва много рядко) без салата. Ужасно обичам плодове, но напоследък нещо все не ми харесват и не съм си купувала от много отдавна.

Мега фен
    ^ хм.. за тичането... мисля сега тия дни да си взема карта за фитнес, все не намирам време, ама сега вече ще го направя ;д иначе коремчето наистина е малко, но съм перфектционистка да се надяваме, че ще успея да постигна желаните резултати.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

аз скачам на въже, нямам нито паласки нито корем

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO

ти ме разби обаче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си