Зависи какво разбираш под "малко" и колко е това "малко" в действителност. Именно от тези две неща зависи и не мога да ти кажа с точност. Всеки ден редовно прави, по няколко пъти и така, въпреки че мен ме домързява, честно казано. Има съществен резултат от упражненията, но трябва да се правят редовно. По принцип мазнините при корема и кръстта се топят най-бавно, затова ти трябва желязно търпение. Ако можеш, ходи да тичаш някъде и като се прибереш си прави и тези упражнения, ще има още по-голям ефект.

Сетих се какво още правя. Понеже коремните преси стягат горната част на корема, та аз правя и друго упражнение. Понеже от лявата страна на леглото ми се намира стена, а от дясната гардероб, та както си лежа в леглото, си слагам едната ръка на стената, другата на гардероба, придържам се и си вдигам краката, колкото мога по-нагоре. Правя по 10 повторения на 3 серии. Някой ще си помисли, че само си лежа и нищо не правя, ама си е супер упражнение и адски стяга долната част на корема. Всъщност във повечето зали има такива "дръжки", където се хващаш, набираш се и си вдигаш краката нагоре-надолу. Важното е краката да са изпънати и събрани.

По едно време супер се ограничавах, но сега пак си ям сладко като за световно. Хляба от 3 филийки го намалих на половин или цяла. Ям си всичко общо-взето, не се ограничавам. И кола си пия, като ми се пие. Не сядам да вечерям и/или обядвям(което се случва много рядко) без салата. Ужасно обичам плодове, но напоследък нещо все не ми харесват и не съм си купувала от много отдавна.