.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Za всеки ,,връзка,, означава различно нещо.За някои може да е емоционална,за други физическа, за мен специално е и от двете по много...питай го какво за него означава връзка...

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Преди да изливаш мъката на душата си,прочети по-внимателно въпроса й.Не мисля,че сме отговорили грешно на зададения въпрос.Тя дори е оградила думата "връзка",за да случайно да не объркаме.Не мисля,че сме подходили неточно спрямо нея.Дори смятам,че повечето отговори бяха наистина изчерпателни.
    В раздел любов, в форума на teenproblem.net ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ГОВОРИ ЗА ВРЪЗКИ НА ОБУВКИ. Такива тъпанари като тебе много ми ходят по нервите.
    Ще се говори за това,за което се отнася темата.Попитано е какво според нас означава думата връзка,отговорено е на този въпрос.Ако според теб тази дума означава нещо различно,можеш да го споделиш,вместо да се отклошяваш лирически от темата и да опорочаваш хубавата тема с квалификациите си и псувните си.Може би гаджето на авторката е било на същото мнение за тази дума,поради което са скъсали.Все пак дори тя се зачуди какво точно е връзка.Мисля,че и помогнахме да разбере това,поне със сигурност помогнахме повече от теб.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Амивръзка за мен е не само да си повтаряте "обичам те" ,а и да го доказвате.Важно е да чувстваш човека и като приятел,да не се притеснявате да споделяте каквито и да е неща.Аз лично не се срамувам да споделям с приятеля ми от месечния ми цикъл,до нещата в къщи.Не бива да се притесняваш или срамуваш от него,все пак той ти е един от най-близките хора
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Да има яко чекнене.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си