- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проучване
:grin: Защо момичетата използват момчетата??В повечето случаи :o :o :-o
щото могатПървоначално написано от tanciora88
един мъж никога не се оставя на една жена
Щото им е кеф...![]()
Питай ги тях...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защото както има такива момичета - материалистки и използвачки, така има и такива момчета.. но не всички са такива..![]()
Еми има момичета използвачки и момчета използвачки , не може да се каже кои са повече ,защото не познаваме всички хора на Земята...
Но го правят защото им доставя кеф може би и аз незнам.Трябва да питаш някой използвач защо го прави...
--------------------------------------------------------
Съгласна съм с последните две мнения - не можем да слагаме всички под общ знаменател. Това, че едно момиче те е наранило, не означава, че и другите ще постъпят с теб така.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ах как се дразня някой като сложи всички под общ знаменател и аз мога да кажа нещо от сорта момчетата са тъпи използвачи и търсят само секс, ма няма, щото не всички са еднакви...тва, че е пълно с такива индивиди не означава, че са всички...
![]()
![]()
![]()
Процеса е взаимен, оказва се че в крехката възраст почти винаги единия използва другия(дори да е несъзнателно).Самата потребност една двама души да са заедно е вид използване,така сме създадени!Няма обяснима причина,защото причините са много и вероятно има и такива,които не осъзнаваме...общо взето въпроса не би трябвало да се отнася само за девойките,а и за младежите,защото често и вие не сте цвете за мирисане.
Баси, проучването.![]()
Уау момиче, ти измисли нова психологияПървоначално написано от moneycomeme
![]()
Съмнявам се, че самата потребност двама души да са заедно се гради на взаимното използване.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от IndependentGirl
![]()
Т'фа трябва Нешънъл Джеографик да ти го обясни там размишляват такива работи ... Мистерии батка, мистерии....
Някои момичета ползват момчетата за пари.
Вие пък ни ползвате за секс. (Някои от вас)
Първите са тъпи кифли с твърде малко мозък, за да си изкарат сами пари.
Вторите са тъпи "генгсъри", бъкани с комплекси, които се чудят как да се изкарат, че са големият мачо с много жени.
И двата случая са причинени от критична тъпота. Шанс.
+1Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Защото момчетата им позволяват.
Що за въпрос.
защото сме кучки които знаем как да завъртим главата на някое момче и без дасе усеща ние го използваме![]()