- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След свирка
А ти от къде знаеш като си момиче
Cigarka :P
абе гнус ги е ....
ама обичаш да те шпакловат![]()
де да знам . .аз съм попадала на различни вкусове сперма![]()
колкото и налудничаво да звучи![]()
Как какво ? Докато и е още в устата се целуваме с език докато спермата не се разтече и по двама ни и после влизаме в банята къпем се и такаИплзква си устата хапва нещо и лягаме да си почиваме
![]()
и аз като hottie .нищо не правя.обожавам вкуса.даже не бързам да гълтам.вие звучите така,все едно чак ви е гнус от спермата(следователно и от приятеля ви,защото това все пак е негово произведение на изкуството) и бързате да се изчистите по най-бързия начин.дъвки,четки и пасти за зъби и какво ли още е...боже...ебати гнусливите хора...щом обичаш някого обожаваш абсолютно всяка частица от него.това включва и нещата,които излизат от него-каткто е спермата.не знам аз така си мисля.може и да съм с криворазбрани представи за нещата,но...знам ли?...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Е то при мен беше голяма война с тия свирки..ама предумах се(всички се предаваме рано или късно колко и да не ви се иска) няма да тичам да си мия зъбите веднага ...супер тъпо е..пък знаем че след секс повечето мъже веднага заспиват така че ако искаш гушкане не губи време..после ще ти се отдаде възможност да се лъснеш цялата
no exit
Да бе, странно ми ставаше и на мен как ги е гнус тея мъже. Един приятел му се смеех... Гнус го да яде след като си е барал тъшаците, пък целува приятелката си след свирка... Аз не давам да ми се свършва в устата, ама не съм няква гнуслива. Най - много да се изплюя и да си карам нататък.
незнам ,защо трябва да правим нещо след като ти се е изхвърлил в устата![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Прави ! МмммммммПървоначално написано от MrBig
![]()
Абе глупости, как ще ги е гнус от самите себе си? Все едно той като ме лиже и аз после да не го целувам, защото ме е гнус..по-тъпо нещо не съм чувала![]()
Да и аз съм чувал, че вкуса на спермата се мени спрямо това какво е яло момчето и каква му е кондицията. Някакво момиче в този форум беше казало, че ако оставиш приятеля си на плодова диета цял ден, после била много добра на вкус сперматаПървоначално написано от danito0
![]()
![]()
Така е съгласен съм напълно с теб. Няма какво да се гнусим от собствените си течности. Винаги приятелката ми ме е целувала след като съм я лизал или след като ми е правила фелацио и аз съм и свършвал в устата.Първоначално написано от Na7a6a
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Нищо не правя. Кво трябва да направя? Както си лежим и ни е хубавко, да тръгна се жабуря или нещо такова? Ами не, мерси.
Не ме е гнус, не изпитвам нужда да си оправям дъха или нещо подобно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако толкова изпитваш нужда да си чистиш устата "после", просто не трябва да свършва там. На мен понякога ми пари на гърлото и тогава пийвам малко водичка или каквото има около кревата. Иначе самия вкус не е проблемен.
Моята приятелка ми духа докато не й текне кръв от носа. После вече вкуса е без значение![]()
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Mия си зъбките![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
пия вода..след това дъвка..или нещо сладичко![]()
същтото е и при менПървоначално написано от Na7a6a
Ami az obiknoveno kato svursha i q celuvam. Bez znachenie dali sum i svurshil v dupeto ili v ustata.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Мия си зъбите после цигара после дъвка :Д![]()