.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Голям фен
    Cigarka :P

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    абе гнус ги е ....
    ама обичаш да те шпакловат
    де да знам . .аз съм попадала на различни вкусове сперма
    колкото и налудничаво да звучи

Мега фен Аватара на machoka
    ей за тфа мини-мацето ми е идол в живота

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Как какво ? Докато и е още в устата се целуваме с език докато спермата не се разтече и по двама ни и после влизаме в банята къпем се и така Иплзква си устата хапва нещо и лягаме да си почиваме

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    А когато аз го ощастливявам не ми свършва в устата..така че не мога да кажа

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    и аз като hottie .нищо не правя.обожавам вкуса.даже не бързам да гълтам.вие звучите така,все едно чак ви е гнус от спермата(следователно и от приятеля ви,защото това все пак е негово произведение на изкуството) и бързате да се изчистите по най-бързия начин.дъвки,четки и пасти за зъби и какво ли още е...боже...ебати гнусливите хора...щом обичаш някого обожаваш абсолютно всяка частица от него.това включва и нещата,които излизат от него-каткто е спермата.не знам аз така си мисля.може и да съм с криворазбрани представи за нещата,но...знам ли?...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не давам аз такива работи

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    Е то при мен беше голяма война с тия свирки..ама предумах се (всички се предаваме рано или късно колко и да не ви се иска) няма да тичам да си мия зъбите веднага ...супер тъпо е..пък знаем че след секс повечето мъже веднага заспиват така че ако искаш гушкане не губи време..после ще ти се отдаде възможност да се лъснеш цялата
    no exit

Мега фен Аватара на babity
    Да бе, странно ми ставаше и на мен как ги е гнус тея мъже. Един приятел му се смеех... Гнус го да яде след като си е барал тъшаците, пък целува приятелката си след свирка... Аз не давам да ми се свършва в устата, ама не съм няква гнуслива. Най - много да се изплюя и да си карам нататък.

Супер фен Аватара на galu6a
    незнам ,защо трябва да правим нещо след като ти се е изхвърлил в устата
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: След свирка

Цитирай Първоначално написано от MrBig
    Какво правите момичета след като сте правили свирка на гаджето си и той ви е свършил в устата?За оправяне на вкуса нещо дъвчици,цигарки или алатернативен начин,или пък в крайна сметка нищо не правите и вкуса ви кефи ?
    Момчета казвайте и вие какво ви правят френдките след като сте им напълнили устичките...
    Прави ! Мммммммм

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    и аз като hottie .нищо не правя.обожавам вкуса.даже не бързам да гълтам.вие звучите така,все едно чак ви е гнус от спермата(следователно и от приятеля ви,защото това все пак е негово произведение на изкуството) и бързате да се изчистите по най-бързия начин.дъвки,четки и пасти за зъби и какво ли още е...боже...ебати гнусливите хора...щом обичаш някого обожаваш абсолютно всяка частица от него.това включва и нещата,които излизат от него-каткто е спермата.не знам аз така си мисля.може и да съм с криворазбрани представи за нещата,но...знам ли?...
    +1

Цитирай Първоначално написано от miminia
    абе гнус ги е ....

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Абе глупости, как ще ги е гнус от самите себе си? Все едно той като ме лиже и аз после да не го целувам, защото ме е гнус..по-тъпо нещо не съм чувала

Цитирай Първоначално написано от danito0
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    абе гнус ги е ....

Да и аз съм чувал, че вкуса на спермата се мени спрямо това какво е яло момчето и каква му е кондицията. Някакво момиче в този форум беше казало, че ако оставиш приятеля си на плодова диета цял ден, после била много добра на вкус спермата

Цитирай Първоначално написано от Na7a6a
    Абе глупости, как ще ги е гнус от самите себе си? Все едно той като ме лиже и аз после да не го целувам, защото ме е гнус..по-тъпо нещо не съм чувала
    Така е съгласен съм напълно с теб. Няма какво да се гнусим от собствените си течности. Винаги приятелката ми ме е целувала след като съм я лизал или след като ми е правила фелацио и аз съм и свършвал в устата.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Нищо не правя. Кво трябва да направя? Както си лежим и ни е хубавко, да тръгна се жабуря или нещо такова? Ами не, мерси.
    Не ме е гнус, не изпитвам нужда да си оправям дъха или нещо подобно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ако толкова изпитваш нужда да си чистиш устата "после", просто не трябва да свършва там. На мен понякога ми пари на гърлото и тогава пийвам малко водичка или каквото има около кревата. Иначе самия вкус не е проблемен.

Моята приятелка ми духа докато не й текне кръв от носа. После вече вкуса е без значение
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Mия си зъбките
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

пия вода..след това дъвка..или нещо сладичко

Цитирай Първоначално написано от Na7a6a
    Ами след като ме лиже..нищо не прави, целуваме се + това не мисля че вкуса е толкова лош, че да има нужда да си го оправя А когато аз го ощастливявам не ми свършва в устата..така че не мога да кажа
    същтото е и при мен

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami az obiknoveno kato svursha i q celuvam. Bez znachenie dali sum i svurshil v dupeto ili v ustata.
    Eating isn't cheating - Arnold

първия път когато ми свършиха в устата щях да повърна и въпреки, че знаех че ще прецакам момента по този начин просто изтичах в кухнята,изплюх си всичко и си измих старателно зъбките голямо шоу беше, но вече привикнах към вкуса и нямам такива проблеми
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Мия си зъбите после цигара после дъвка :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си