.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

:)

емии и да хапна нещо, то не е от чувството на неприятен вкус, квото дойде .. по принцип не веднага но след т'ва си пийвам вода

Ами аз лично ако свърша в устата на някоя мацка след това си я целувам дълбоко с езиче и не ми пука грам,тая сперма не е дошла от улицата я.Пък и аз не съм гнуслив и може би заради това. А и все си мисля,че щом правиш секс махаш всички задръжки и се оставяш на удоволствието.То е като някоя мацка да я е гнус да те целуне след като си я шпакловал старателно.

Омг...оправяне на дъха с цигари...тцък..тцък..
    A.D.I.D.A.S.

ами мен вкусът ме кефи,но то и без това само след 2-3 минути няма и помен от това...но е хубаво...най-първият път пих кола след това
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Цитирай Първоначално написано от Evanescense
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    А аз искам да питам вас момчетата..какво правите след като ни лижете?

И аз искам да знам...

И аз и аз
    Нас вкуса не ни бърка! Като свършите се почва див секс, който оправя сякъв вкус

Град
    Hate City Sofia.
    плуя и се плакна с бира
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Re: След свирка

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ами продължавам да му го смуча и да си играя с език...За вкуса нищо ,най-много да изпуша цигара,но на мен вкуса ми харесва.Ако не ме кефеше нямаше да духам и да гълтам!
    Миленче, пиле ще ти скъсам дупенцето да знайш

Re: След свирка

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Можеш ли?
    ох, мога, мога ама аз не съм човек на думите, а на действията, така, че при първа възможност сама ще разбереш

ми жабуриш се с вада или си миеш зъбките - голяма философия хаха
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си