Офф постоянно мисля за един човек ! Това ми е проблема , за човек за който никога несъм смятала , че ще ми влезе в главата ..
Историята е следната , бяхме с приятели на празника на града в който уча , невероятен купон , страхотен празник беше ! Късно вечерта като за край решихме да изпием по една последна бира с картофки на острова и тогава се появи той ,, Пълен лигльо , нахален , с ужасно голямо самочувствие , розова блузка , очила 'адидас' и яки бяли панталонки .. Невероятна прическа и сини очи .. Мечта , да седиш само да го гледаш и ти стига ! ..Обаче .. Пфф ужасно държание , надменно абе изобщо ..не по - вкуса ми ! Преди да се появи бях с бившия си приятел , който всъщност много ме обича ! И почти бяхме решили да се съберем отново , той тръгна с неговата компания до едно място и се оговорихме да се видим по - късно ! Аз тръгнах евентуално с моята си компания в която ненадейно се вписа и по - горе описаното момче !.. Веселихме се , разхождахме се , бяхме в парка където имаше гондоли , сергийки , люлки и какви ли не глупости ! Съвсем нахално почна да ме прегръща /по - горе описаното момче/, почна да ми огажда , качихме се на половината неща и си прекарахме за 30 мин супер яко .говорехме си през цялия път , докато ме беше прегърнал , усмихваше ми се , купи ми всичко по което се загледах , а сините му очииии (inloveeee) , отидохме в ресторант и по пътя минахме през езерцето , имаше адски много жаби и беше тъмно аз някаква такава почнах да се шашкам и да казвам , че ме е страх , а той ме гушна и почна да ми говори на ушенце .. Да не говорим как продължи вечерта .. никога несъм била по щастлива + това човека който ме правеше такава го познавах от 2 часа , по характер - ужасен , по - външен вид .. Всички момичета го гледаха , чувствах се като пепеляшка , а той гледаше само мене ! Обаче пак се връщаме на характера .. >
Както и да е цяла вечер се фука , колко бройки е имал , как е имал всяко едно момиче , което поиска ! Да не говорим , че ако покрай него са минали 30 момичета за вечерта , 29 от тях ги познаваше и най - нахално докато ме е прегърнал уж приятелски си ги задяваше ..
Стана време да си ходим и той тръгна да ме изпраща , попита ме 'имаш ли си приятел' и аз за да избегна някой негови действия казах 'ми да имам си !' , а той ми каза 'в цялия ми живот само 1-2 момичета да са ме рязали' /е то беше ясно предвид визията му/ стана ми смешно и веднага му отвърнах 'е тогава аз ще съм третата! ' .. Бяхме сами докато вървяхме към изхода , а той леко целуна ушенцето ми и промълвя 'ще ми дадеш ли това което желая' .. .. 'МОЛЯ ?не си познал' , 'Е поне една целувчица?' и аз пак троснато 'НЯМА!' , а той ми каза 'Получавам всичко , което поискам не го ли разбра?' .. 'С мене няма да се получи не се и надявай!' Той се спря дръпна ме към себе си и започна да целува врата ми , шията ,ушето ми и и направо ме побърка , не спря ! Стигна до устните ми , а аз пак се дръпнах , пак продължи и след това сама си го поисках , беше невероятна целувка , нещо ненадминато ! Колкото красив беше , 3 пъти по - добре се целуваше ! Отдръпнах се почти веднага и се качих в колата , поиска ми номера , когато започнах да го пиша , телефона му изписка получи смс в който пишеше 'Няма да се видим тази вечер - От Стефи :*' изтрих номера си и му върнах ядосано телефона ! В същото време бившия ми писа на мене смс 'Обичам те повече от всичко , жалко , че не се срещнахме на острова , утре ще чакам да се видим (h)' .. УЖАС ..
Това стана преди 2 дни ! От playboy - я няма и вест , а аз не спирам да мисля за тези часове прекарани заедно , как когато виках с пълен глас на гондолата , той държеше ръката ми .. Той е най - ужасното нещо , което можеше да ми се случи и най - хубавото ! Избягвам бившия си , защото точно сега не искам да го лъжа след като веднъж до скъсах , не искам пак да го нараня като тръгнем и мисля за друго момче ..
За всички , който стигнаха до края
Просто споделям една авантюра , един прекрасен човек с едни прекрасни мигове и часове ,, После прах , дим .. Объркано момиче .. Чудя се дали някога ще го срещна пак , дали ще ме потърси ?