.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    хахаха

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Да е изживяването било невероятно ако на някой друга и се случи това и тя му пусне нали се сещаш как ще и викат....ще ти дам жокер започва с К..... така че не си мисли че това което е станало е било нещо невероятно или прекрасно още по малко пък правилно спрямо теб.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Някой хора гледат прекалено сериозно на станалото !
    Тя не е спала с него , била е просто целувка и то за секунди , отдръпнала се е ! Какво значение има какво би казал за нея , като тя дори не знае дали до края на живота си ще го види отново ..
    Забавлява ли са се заедно , той с нея , тя СЪЩО с него .. Дори нахален е направил всичко което е поискала за да я целуне накрая ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Ти май не си чела темата а ? Я прочети момента в който той си иска своето ама тя отказва ама въпреки това той си я сграбчва и действа както му идва отвътре.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Предпочитам такива момчета , пред това да седи 2 минути пред мене да ме гледа в очите и да се чуди 'абе дали иска да я целуна'
    Не видях някъде авторката да е споменала , че не иска това да се случи въпреки , че се е дърпала ..
    Ако наистина не е искала да я целуне накрая , не би предпочела и позволила да я изпрати , замислял ли си се ?

♫ Beautiful.. ♫

Град
    Естествено че момчето не трябва да седи като пукал и да е някъв супер несигурен.Но и не трябва да я държи едва ли не насила и като вижда че се дърпа да си продължава.Дърпала се пък искала да я целуне...странна работа си е това

Еми поредния тъпанар е бил...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Само че в тая история тъпанара не е той

Град
    нЯкъде таМ ..
    А кой ? Ти ли ?
    Как не се разбра , че не съм написала тази тема с разбито сърце , а защото просто исках да споделя
    Защо толкова искаш да наложиш , че ме е използвал ?
    Една вечер беше . Прекрасно си прекарах , и в увеселителния парк и отделно , където бяхме ! Това е точка край ! Искала съм го , затова съм го допуснала .. Той даде неща , които искам аз ! В замяна дадох това , което той искаше ! Не смятам , че се е възползвал от мене след като съм го искала , просто се дръпнах , защото не исках да стане точно по този начин ,, И на двамата ни беше добре , какъв е проблема ?! Много важно , че щял да каже че съм му бройка ?! Както sladkish_14 каза , дори не знам дали до края на живота си пак ще го срещна някога ..

П.С - Авантюра знаеш ли какво е ? Или да ти дам определение на думичката ?Мисля , че дадох достатъчно изрично и ясно заглавие на темата , не съм написала 'Насили ме и си тръгна' или 'Обичам го , не спирам да мисля за него '

Един ден ще си спомняш тая вечер с усмивка на уста и ще се радваш, че си била дива, луда и си имала такива вечери...

Град
    Ама виж ся само не ми се товари щот казвам истината такава каквато я виждам.Нали се сещаш като не искаш мнения не пускай тема еее върви се кефи пред приятелките си как един малък комплексар те е ползвал като четка да почетка егото си и тва е и следващия път като попаднеш на такъв направо му пусни кво ти пука нали повече няма да се видите

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Един ден ще си спомняш тая вечер с усмивка на уста и ще се радваш, че си била дива, луда и си имала такива вечери...
    Точно така е

♫ Beautiful.. ♫

Аз какво бих дала за една такава вечер...

П.П. Въпреки това, ще го фрасна!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си