- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една авантюра ..
смятам че човек който най-нахално те питa 'ще ми дадеш ли това което искам' и след отказ ти казва че получава всичкo което иска заслужава нa момента един много...ама страшно много здрав шут в топките и да го зарежеш да се гърчи със сълзи на очите...
отделно...постаяйки се на мястото на бившия ти бих се чувствал адски преебан...всмисъл...дори да не го е показал човека със сигурност е разчитал на това да се видите но е останал разочарован...и все пак съдейки по смс-а който ти е пратил все още таи надежда...
не искам да ти диктувам какво да правиш...но според мен по-добре се радвай на пича който въпреки раздялата ви още те обича а не на този който въпреки(според твоите критерий)идеалния си външен вид явно е някакъв пълен нещастник и използвач...
според мен не е трудно да събереш 2 и 2 и да видиш че човека който държи на теб и с който си заслужава да си със сигурност не е нахалния,подмолен,гаден тип с розова фланелка и цаки...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3