- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ситни пъпки по ръцете
Здравейте имам проблем той е ,че по ръцете си имам ситни гноини пъпчици и не е това проблема проблемът е ,че като е лятно време и аз немога да ги търпя и ги стискам до кръв ,след което те стават на ранички и е адски грозно всеки ме пита какво ти е защо си се обринала ... нз от какво ги имам тези пъпки от малка ги имам ( и други хора съм виждала с такива ) мазала съм ги с кремове за пъпки махали са се но сега не става с нищо някой може ли да ми препоръча някакво средство , с което да изчезнат Мн ще съм благодарна![]()
Ходи при дерматолог.Тук не знам дали има някой който да ти помогне![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз преди година-две имах такива,над лакътя,махнаха се от само себе си . Обаче в никакъв случай не ги стискай .. остават отвратителни белези.Аз моите не съм ги стискала и пак са ми останали белези които не знам просто как да махна,но лятото като се опека и не си личат.
мойте също са над лакътя и проблема ми е ,че аз немога да не ги стискам просто се дразня като видя някоя излязла ,а като ги стисками те няма на4ин да се махнат иначе и аз съм забелязала ,че лятото като хвана тен не се забелязват даже май и дори изчезват ,но после на новоПървоначално написано от LovEsIckk
Отивай на дерматолог, може да са младежки или пък някакво заразяване. Той ще ти изпише мехлемче, с което ще минат.
аз си ги имам откакто се помня.Майка ми ги има и до днес.Може пък просто да сме си така
и аз съм така от 2-3 години
ама не си личат и не ги мажа с нищо
сигурно са младежки..
по-добре не ги стискай!
можеш да отидеш на дерматолог![]()
ами аз имам някакви подобни пъпчици от малка, ама не са гнойни. Те са едни мънички и са от лакътя, не са супер много ама дразнят, приличат на алергия. Не знам дали твойте са такива де, но аз ги мажа с един крем на Др. Тайс - на него пише - Nachtkerzen Балсам...основна грижа за кожата...при невродермити и много суха кожа...подходящ за бебета и малки деца. Той е на сестра ми, тя е на 6г. и кожата и е супер суха и има некви пъпчици като моите на ръката, освен това и е груба кожата. На мен ми действа добре тоя крем, даже сякаш ми намалиха доста пъпките от него
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
kПървоначално написано от rauwkost
ms
;d
и моите са над лакътяПървоначално написано от bebygirl
изключително досадно е вече...
моите не изчезват и сами още откакто бях малка,казвали са ми,че от мъхчетата по дрехите,обаче не ми се вярва,писна миииии
![]()
Тези над лакътя се махат с морска вода чух.Това лято ще пробвам този метод. ((:
и аз ги имам даже и по гърба имам и изчезват лятото от слънцето и от солената вода в морето![]()
Akcent - delight (music)
Първоначално написано от XXX_f
Явно са ни различни пъпчиците. Моите целогодишно ги има. Същите са както ги описва авторката, и аз ги стискам, но не мисля, че е алергия.
Аз преди няколко дена се обринах от слънцето, но пъпките не са гнойни, мисля че не става въпрос за тесзи на авторката. Пък и мойте от слънцето ме сърбяха и ми минаха за 2-3 дена някъде.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И моите ръце са в гадни пъпчици,ама на мен ми се появиха от скубането на космите.Мажа се с крем "Здраве",помага ама не много и на следващото скубане пак ги има и са ужасни![]()
мхмПървоначално написано от rauwkost
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d