.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ситни пъпки по ръцете

Здравейте имам проблем той е ,че по ръцете си имам ситни гноини пъпчици и не е това проблема проблемът е ,че като е лятно време и аз немога да ги търпя и ги стискам до кръв ,след което те стават на ранички и е адски грозно всеки ме пита какво ти е защо си се обринала ... нз от какво ги имам тези пъпки от малка ги имам ( и други хора съм виждала с такива ) мазала съм ги с кремове за пъпки махали са се но сега не става с нищо някой може ли да ми препоръча някакво средство , с което да изчезнат Мн ще съм благодарна

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: ситни пъпки по ръцете

Ходи при дерматолог.Тук не знам дали има някой който да ти помогне
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Аз преди година-две имах такива,над лакътя,махнаха се от само себе си . Обаче в никакъв случай не ги стискай .. остават отвратителни белези.Аз моите не съм ги стискала и пак са ми останали белези които не знам просто как да махна,но лятото като се опека и не си личат.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Аз преди година-две имах такива,над лакътя,махнаха се от само себе си . Обаче в никакъв случай не ги стискай .. остават отвратителни белези.Аз моите не съм ги стискала и пак са ми останали белези които не знам просто как да махна,но лятото като се опека и не си личат.
    мойте също са над лакътя и проблема ми е ,че аз немога да не ги стискам просто се дразня като видя някоя излязла ,а като ги стисками те няма на4ин да се махнат иначе и аз съм забелязала ,че лятото като хвана тен не се забелязват даже май и дори изчезват ,но после на ново

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Отивай на дерматолог, може да са младежки или пък някакво заразяване. Той ще ти изпише мехлемче, с което ще минат.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    аз си ги имам откакто се помня.Майка ми ги има и до днес.Може пък просто да сме си така

Град
    в света на приключенията ..
    и аз съм така от 2-3 години
    ама не си личат и не ги мажа с нищо
    сигурно са младежки..
    по-добре не ги стискай!
    можеш да отидеш на дерматолог

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Това се нарича "Кокоша кожа".

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами аз имам някакви подобни пъпчици от малка, ама не са гнойни. Те са едни мънички и са от лакътя, не са супер много ама дразнят, приличат на алергия. Не знам дали твойте са такива де, но аз ги мажа с един крем на Др. Тайс - на него пише - Nachtkerzen Балсам...основна грижа за кожата...при невродермити и много суха кожа...подходящ за бебета и малки деца. Той е на сестра ми, тя е на 6г. и кожата и е супер суха и има некви пъпчици като моите на ръката, освен това и е груба кожата. На мен ми действа добре тоя крем, даже сякаш ми намалиха доста пъпките от него
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    k
    ms
    ;d

Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    мойте също са над лакътя и проблема ми е ,че аз немога да не ги стискам просто се дразня като видя някоя излязла ,а като ги стисками те няма на4ин да се махнат иначе и аз съм забелязала ,че лятото като хвана тен не се забелязват даже май и дори изчезват ,но после на ново
    и моите са над лакътя изключително досадно е вече... моите не изчезват и сами още откакто бях малка,казвали са ми,че от мъхчетата по дрехите,обаче не ми се вярва,писна миииии

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Тези над лакътя се махат с морска вода чух.Това лято ще пробвам този метод. ((:

и аз ги имам даже и по гърба имам и изчезват лятото от слънцето и от солената вода в морето
    Akcent - delight (music)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    имах подобни пъпчици и ги показах на колежката ми (дерматолог) и тя ми каза че е алергия от слънцето. Мажи се с някакъв слънце защитен

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    имах подобни пъпчици и ги показах на колежката ми (дерматолог) и тя ми каза че е алергия от слънцето. Мажи се с някакъв слънце защитен

Явно са ни различни пъпчиците. Моите целогодишно ги има. Същите са както ги описва авторката, и аз ги стискам, но не мисля, че е алергия.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз преди няколко дена се обринах от слънцето, но пъпките не са гнойни, мисля че не става въпрос за тесзи на авторката. Пък и мойте от слънцето ме сърбяха и ми минаха за 2-3 дена някъде.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен
    И моите ръце са в гадни пъпчици,ама на мен ми се появиха от скубането на космите.Мажа се с крем "Здраве",помага ама не много и на следващото скубане пак ги има и са ужасни

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    мхм
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си