.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun

Досадна комшийка

Е те такова явление като комшийката от шестия етаж не съм си и представяла да срещна.
    Не минава ден, в който да не ми е нарушила блаженото спокойствие, за да ме занимава с нейните крайно маловажни проблеми. Майка също се оплаква от постоянния й тормоз.
    Посещава ни по най-разнообразни поводи - като се започне от искане на няколко лепенки, провеждане на телефонни разговори в чужбина, заемане на малко кафе или някакви готварски подправки, да се натресе рано сутринта, тъй като няма с кого да си пие кафето, да убеждава майчето да я придружи до някъде, та се стигне до разходка до тях да ни покаже новото си обзавеждане.
    Изключително досаден субект!

Вие имате ли такива комшии?
    You are broken, I can fix you...

Слава Богу не
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Имаме но не прави такива раути а смисал пуснал съм музика от телефона и той се качва и казва много силна музика ии подаде жалба ама и ние подадахме и него нещо го заплашиха та ся само отдоло тропа с няква пръчка

Имаме си.. Всичките бабета кат им се развали нещо идват в нас да им се поправя. И аз естествено ги отпращам, кво кат сме домоуправители
    Stay up all night with the stars *

Ох ужасни са тея бабички!! .. Моята съседка от първи етаж .. направо ми идва да я трясна с някоя лопата Бяхме се събрали миналата седмица с две момичета вкъщи и само си говорихме,дори не сме пускали музика .. И тази женица пристига в 11:30 и започва да вика "Какви са тези оргии?Ще извикам полиция!" ..Дааа,та общо взето събуди целия блок с виковете си ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Голям фен
    Град
    Имам :)
    И моите комшии са очарователни. Толкова се очарователни и са ми толкова симпатични, че не ми се ще и да пиша за какво става на въпрос, че ще блокирам сървъра на форума с описанието им.

за щастие комшията е пич

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тея под нас ни носят сладки всеки ден (майката е сладкарка) обаче тея отсреща ;х майката има 100 любовника,бащата е някъде си,едната щерка е луда (буквално) ,момчето е гей,другата щерка не се прибира с дни .... и само ми пискат за музиката..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Имам чудесни съседи ---- едната си пуска скапаната чалга в 6 часа, другата пък се бие с майка си (защото е алкохоличка), а пък братчедката пищи по цял ден :д кеф

Град
    Скитосвам по улиците
    Амии в стария апартамент имах нещо подбно..Беше ужасно,а сега толкова се радвам,че се преместихме
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Под нас живее един лекар ерген на 50 години живее с родителите си и е пълна скръб бурсук

Град
    Варна!!!
    Ооо,при нас всичките не са добре.
    Едната е направо върха! Зимата,в най-студеното време,отрупано със сняг а тая...си мие колата със градинския маркуч! Другите пък не спират да викат.Стана ми много смешно когато еднa от съседките викна на сина си: Майка ти ше е*а Оня ден пък едни лапета искаха да прескачат вратата да влизат в къщата.А пък в блока отсреща има някакви студенти,които всеки ден надуват чалга! Елате първо тук и тогава говорете,че вашите съседи не са добре!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Ако знаете мойте комшии каквиса...1 етаж майка и дъщеря цял ден са пред блока и в магазина на входа,за да гледат кой какво си купува,а ако не види ти казва:Ее много се забави бе какво толкоз купува.Целият блок е пълен с злобни бабички.Имаме под нас 3 момичета на 18,20 и към 30 и майка им и те всяка вечер купон.Отгоре нас същата работа само съседа освен купони си цепе и дървата в апартамента и сяка вечер яко секс с жена му.Редовно бабичките оставят асансьора отворен или о държат по 10 мин,че да се наприказват.В нашия блок с конкурс са избирани

Град
    на ЛуНаТа
    Има една бабичка дет само ме разпитва..ужас само ми вика: "Къде ходи днеска.. кво си купи..откъде ти е тая гривна..." и тем подобни
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Единствените ми досадни комшии са двама съквартиранти на възраст около 17-18 години,които така и не се научиха да слушат хубава музика Оная вечер направо ме побъркаха с няк'ва чалга и като за капак докато си мятаха бутилките от бирата през терасата за малко да ме уцелят ... Обаче съм решила да им правя мръсно и ще надувам всяк'ва музика ... Ако трябва и жица ще надуя само и само да ги ядосам Утре сутринта се надявам да стана рано и ги почвам,мамицата им гадна
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Има, разбира се.
    На втория етаж има една жена на 60 - стара мома с майка си. Малеееее като не си пие хапчетата тая пощурява. До 5 ч. сутринта вие, крещи, удря по стените, бие котките и накрая се кротва (когато трябва да ставам ) Останалите съседи бутат вратата на гаража, ма тва се търпи.
    vivteen ти ме разби, бе човек.

ами слава богу нямам такива и аз живея в блок но нямам такива комшийки

Супер фен Аватара на j_adore2
    Сега съм в къща и нямам проблеми,но преди в апартамента съседите бяха уником.. Осовено жените,какви са клюкарки. С една приятелска сме седнали на пейката пред входа и чакаме рейса ,а бабката от 2 етаж ни гледа и ни слуша какво си говорим.На другия ден срещнала майка ми и почнала.. ама твойта щерка седеше с едно момиче в не знам си колко си часа,после момичето тичаше за 43,явно живее в Банкя Ядоха Зайо Байо... не знам си кво си и майка ми само ми разказва и се смее.Един път отивам на зъболекър в съседния вход и същата пак беше на прозореца и опитвам се да отворя аз,но беше заключено и тя : " Аа ,той преди малко излече,изчакай го сега ще дойде " Или като се пренасяхме и едни големи цветя по стъбите г сваляха и тя излиза и : "Ооо какви хубави цветя,ама вие изнасяте ли се,ама къде ще живеете " Уникална бабка.Всичко трябва да знае.Иначе с другите съседки ми тропахa по тръбите,ако съм увеличила музиката
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Има, разбира се.
    На втория етаж има една жена на 60 - стара мома с майка си. Малеееее като не си пие хапчетата тая пощурява. До 5 ч. сутринта вие, крещи, удря по стените, бие котките и накрая се кротва (когато трябва да ставам ) Останалите съседи бутат вратата на гаража, ма тва се търпи.
    vivteen ти ме разби, бе човек.
    Ма мани с съседи кви бисери имам.Тая клюкарката от 1 етаж се качила до прозореца с таборетка /та да вижда по-добре и ми беше лигаво и изкрещях :БАУ! и се чу туууп Както си вървя по стъпалата и една от тея под нас решава да ми се хвърли на бърба,обаче аз имам навика на последните три стълби да скачам и да се хващам на парапета без да стъпвам на междинната и пак следваше туууп.В на приятеля ми блока има една луда дето го мисли за нейн син и съм си умирала от смях на случките му

Повечето ни съседи са някакви пенсии,които по цял ден висят долу на пейките пред блока и това много ме дразни.Обаче най-много ме дразни когато тия съквартиранти над нас почнат да правят секс.То нестигаче оная вика ами и леглото им скърца и аз изобщо не мога да заспя от тях...

Град
    в света на приключенията ..
    нямам такива .. ужас ...много нахални хора имало

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ау, като чета какви уникални личности имате за комшии, чувствам леко успокоение.
    You are broken, I can fix you...

Бабички и лапетий по на 5-6 год. а инче срещо нас има връсници

Имахме една съседка, която много обичаше по вечерно време лятото, към 20-21, да си пусне на Софи Маринова и Устата- Точно ти и да започне да пее. Тя беше една такава огромна, ама с един тъничък гласец и като почнеше се пръсвахме от смях с нашите. Съседите пък от горния етаж са пълни психари. Бях в банята, в близост до тоалетната чиния( не бях до тоалетна!! ) И то понеже до нея има една огромна тръба, където се стича водата от покрива при дъжд, та по едно време гледам тече вода. Уплаших се да не би да ни наводняват, понеже как да се оправя, малка пикла, сама вкъщи. После видях, че имало някаква миниатюрна дупчица до тая тръба. Миналата година чука от същия етаж, си цепеше дърва на терасата. Редовния им номер е да си тръскат чергите по 75 пъти на ден и то всичката им мръсотия попада при нас, понеже ако тупат от едната страна, всичко попада в кухнята ни през терасата, а ако е от другата- при чистото пране. Не могат да слязат да си изтупат смотаните парцали, ами ги тупат през терасите, където са на главни улици. Няма такива малоумници просто. А по едно време нощем не можех да спя, понеже чувах едни стенания, пъшкания, викове... след няколко месеца във входа се пръкнаха сума ти и дечурлига.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си