Не мога да се разбирам с майка ми, а баща ми не иска да му мелят на главата. ТОй си има своите проблеми, а аз моите и само майка ми липсва ако ме разбирате, пък и на него. Разбрахме се да изиграя някакъв цирк да я успокоя жената, че всичко при мен е наред(ама друг път) обаче нещо не ми се правят циркове та въпроса ми е ако нищо не предприема какво ще стане. Със сигурност ще навлека проблеми на баща ми, щото оназ се побърква и знаете ги жените. А аз не мога да й обясня, че не искам да ме занимава с групости и настроенията си. Всеки път като се сетя за нея се изнервям, а като я чуя ставам нещастен и се ядосвам, озлобявам се и й затварям телефонаи и край. ТА въпроса ми е дали най накрая да ми писне от майка ми и да спра да й говоря въобще та да разбере най-накрая, че съм голям човек и тя не ми трябва. СТанал съм на 22 ве хора, а тая вече не мога да я понасям, а тя си мисли още, че съм дете ще й прережа спирачките на пежото писна ми от нея. Само глупости ми е вкарвала досега в главата, не мога повече да я трая.