- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Робърт Патинсон любов
кои негови черти/качества ви харесват толкова немога да разбера...? Че чак да сте обсебени и влюбени в него...![]()
![]()
![]()
С риск да ме нападнат фенките,ама на мен ми се повръща от него,честно!
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Охххххх ами първо той е супер сладък.Има такава чаровна усмивка,че направо дакота я гледам и......Също така като съм гледала клипчета с него в utube се държи много естествено и непренудено и пак е много сладък.А ролята си я играе страхотно.Като чета книгите нали си го представям как изглежда и ми става още по-хубаво и така.Като цяло е много хубаво момче.На теб пък какво не ти харесва в него не мога да разбера?????
Не е чак грозен, ама и аз не мога да разбера какво толкова се превъзнасяте по него...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ми аз момичета над 13-14,които да се првъзнасят по него,не съм видяла ..
Is this love .. ?
lipstik e na 18 i bi mu pusnala taka kato q gledam..Първоначално написано от Cathylicious
ne mi haresva 6tot priqtelkata mi mu e navitaПървоначално написано от lipstik
То няма нищо лошо да си ти харесва .. Но манията Twilight го прави "бъркащ в здравето" на повечето ..Първоначално написано от lipstik
Is this love .. ?
А бе сладко момче е амаа ... чак пък кой знае какво .. не е![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
ne nesy6testvuva6ta a gnusna persona!Първоначално написано от lipstik
Любовта към него е комплексна,не се състои само от външен вид.Самия начин по който героят Едуард е описан в книгата(не само външния му вид,но и неговия харектер и качетсва) е невероятен,прави го перфектния човек.Което означава,е той е несъществуващ.Може би тоеа е една от пречините поради които е харесван.(поне за мен е така)
Къв пък мамка му е тоя![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
... +1 За кой говорите бе...?!Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
po dobre 4e neznae6... 6te6e da sanuva6 ko6mari...Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от Cathylicious
![]()
![]()
иууу,гаден ее..има мазна коса,не се къпе човека със седмици,на повечето снимки прилича на наркоман или пиянде..как го харесват не знам..а и играе толкоз лигаво,че..абе РобоПатката като вика една приятелка..след всичката здрачмания,която така размъти нечии мозъци няма как част от хлапетиите да не се влюбят в него обаче![]()
Не моо го глеам тоя!!!![]()
![]()
nicolepcd
Добре ве скъпи мои съфорумци дайте някъв линк да го скивам тоя индивид че ми стана любопитно едните припадат за него другите не могат да го гледат има интрига тука![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Те гоПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
nicolepcd
Кво по дяволите е товаТова мъж ли трябва да е
тъз педераската мода превзема света все повече а и тоя мяза на наркоман не знам що така
![]()
![]()
тъй като нямам информация кой е този ше се позаинтересувами ше споделя мнение
Мене, ако ме питаш на г ъ з мязаПървоначално написано от Faces
![]()
nicolepcd