- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Робърт Патинсон любов
Не не твърде високо го издигна за такъв като него г ъ з си е титла направоЕдна типична малка храчка синузитка е тоя младеж
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Храчка синузитка вика![]()
![]()
![]()
Па може и тва да е![]()
![]()
![]()
nicolepcd
и на мен ми харесваЧаровен е и наистина комплексно е от персонажа,който играе
описан е като галантен и способен да обича да не говорим за опасността,която привлича,и другите свръх умения....
![]()
Говориш сигурно за свръх уменията му да изглежда комплексирано тъпо и жалко нали![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Красив-силно казано!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Говедо-меко казанокефи ме тая тема тука мога да изливам простотията си спокойно
![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
![]()
Феновете ш се обидят, ей!
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Но проблемо ве ще им дам адрес да дойдат ще им изслушам проблемите и после най културно ще ги пратя на майната им![]()
![]()
nicolepcd
whatever...уважавайте мнението на другите поне. Може да не сте съгласни,че е хубав,ама каква е тая злоба![]()
РРРРРРРРРРРРРРРР![]()
![]()
Разлигавила съм се, затва така![]()
nicolepcd
Злобата ще ви убие! Това е болестно състояние ... да оплюваш всичко дори да е красиво! Ама нека то вие ще живеете нещастния си живот не аз! ХА![]()
Ще горя в адаШибани хейтъри сме!
![]()
п.п. прекалявам!
nicolepcd
Ехаа щом сме се разлигавили и се базикаме с визията на някъв бухал сме злобни...че и животите ни са нещастни БРАВО ВЕ МИСЪЛ![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от elsy
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
абе готин емакар че повечето момичета са влюбени в представата за Едуард не за Робърт,но понеже той играе ролята и си мислят че той е готиния :P
Чел съм и 4-те книги на "Twilight" и героят ми харесва като персонаж.Но филма не ме впечатли изобщоПървоначално написано от lipstik
А до колкото Робарт Патисон не е много грозен ама можеха да изберат по-красив актьор...Според мен момичетата го харесват защтото е героят който олицетворява перфектният мъж.Не толкова заради външният му вид...
--------------------------------------------------------
ima takiva koito haresvat aktiora ne geroq! po lo6o obi4at goПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Значи, моето мнение е,че във филма артиста наистина е сладък,но не зная защо в живота самия артист нещо не ми грабва окото.Не зная,може би заради самата прическа(във филма има изобщо такава) или и аз не зная.От артистите в ''Здрач''лично аз съм фенка на Емет(и то не във филма!!!!)И аз съм се чудила защо е това куфеене по този Робърт,ама аре.Щом го харесват фенките-да му се кефят,но да не го натрапват толкова!!!!!!!Лично за мен нИ гУ биА.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
като гледах филма и тоя ме кефеше около седмица . във филма е симпатичен ,но иначе. не ми допада много и по - добре да не се влюбвам в актьори ,че ...
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не знам,той е приемлив,демек не е грозен.Но е симпатичен,НЕ КРАСИВ.И така и не разбрах-защо са избрали него да играе Седрик Дигъри (красавеца на Хогуортс) и Едуард (най-перфектното същество на света...добре де,едно от тях )?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
във филма е сладък но извън него нем ее този лошия вампир е по сладък http://www.lahiguera.net/cinemania/a...m_gigandet.jpg
също и онваа вълка дет е http://www.teenidols4you.com/blink/A...1169318884.jpg![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Защото е готЯнПървоначално написано от Extremescream
. Абе има си хора дето първо им се маеш дали са красиви или грозни, а при един втори поглед осъзнаваш, че човека е мноооого красив и си мисля, че той не е от сладникавите красавци, странен е, интересен, привлича тийновете- е кво повече? :P