.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Не не твърде високо го издигна за такъв като него г ъ з си е титла направо Една типична малка храчка синузитка е тоя младеж
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен
    Храчка синузитка вика
    Па може и тва да е
    nicolepcd

Супер фен Аватара на kindergarden
    и на мен ми харесва Чаровен е и наистина комплексно е от персонажа,който играе описан е като галантен и способен да обича да не говорим за опасността,която привлича,и другите свръх умения....

Град
    Говориш сигурно за свръх уменията му да изглежда комплексирано тъпо и жалко нали
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Красив-силно казано!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Говедо-меко казано кефи ме тая тема тука мога да изливам простотията си спокойно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Говедо-меко казано кефи ме тая тема тука мога да изливам простотията си спокойно
    Феновете ш се обидят, ей!
    nicolepcd

Град
    Но проблемо ве ще им дам адрес да дойдат ще им изслушам проблемите и после най културно ще ги пратя на майната им

Супер фен
    nicolepcd

Супер фен Аватара на kindergarden
    whatever...уважавайте мнението на другите поне. Може да не сте съгласни,че е хубав,ама каква е тая злоба

Град
    РРРРРРРРРРРРРРРР

Супер фен
    Разлигавила съм се, затва така
    nicolepcd

Злобата ще ви убие! Това е болестно състояние ... да оплюваш всичко дори да е красиво! Ама нека то вие ще живеете нещастния си живот не аз! ХА

Супер фен
    Ще горя в ада Шибани хейтъри сме!

п.п. прекалявам!
    nicolepcd

Град
    Ехаа щом сме се разлигавили и се базикаме с визията на някъв бухал сме злобни...че и животите ни са нещастни БРАВО ВЕ МИСЪЛ

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ще горя в ада Шибани хейтъри сме!

п.п. прекалявам!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на unicorn_f
    абе готин е макар че повечето момичета са влюбени в представата за Едуард не за Робърт,но понеже той играе ролята и си мислят че той е готиния :P

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Олелле знаех си,че това е причината почти всички момчета да не го харесват,но не вярвах някой да си признае,че ревнува от някаква несъществуваща персона.
    Чел съм и 4-те книги на "Twilight" и героят ми харесва като персонаж.Но филма не ме впечатли изобщо А до колкото Робарт Патисон не е много грозен ама можеха да изберат по-красив актьор...Според мен момичетата го харесват защтото е героят който олицетворява перфектният мъж.Не толкова заради външният му вид...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Олелле знаех си,че това е причината почти всички момчета да не го харесват,но не вярвах някой да си признае,че ревнува от някаква несъществуваща персона.
    Чел съм и 4-те книги на "Twilight" и героят ми харесва като персонаж.Но филма не ме впечатли изобщо А до колкото Робарт Патисон не е много грозен ама можеха да изберат по-красив актьор...Според мен момичетата го харесват защтото е героят който олицетворява перфектният мъж.Не толкова заради външният му вид...
    ima takiva koito haresvat aktiora ne geroq! po lo6o obi4at go

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Значи, моето мнение е,че във филма артиста наистина е сладък,но не зная защо в живота самия артист нещо не ми грабва окото.Не зная,може би заради самата прическа(във филма има изобщо такава) или и аз не зная.От артистите в ''Здрач''лично аз съм фенка на Емет(и то не във филма!!!!)И аз съм се чудила защо е това куфеене по този Робърт,ама аре.Щом го харесват фенките-да му се кефят,но да не го натрапват толкова!!!!!!!Лично за мен нИ гУ биА.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    ima takiva koito haresvat aktiora ne geroq! po lo6o obi4at go

Добре де какво толкова се дразниш,че го обичат не мога да разбера.Щом им харесва да си го обичат,да си го сънуват,да си мечтаят за него.Тебе какво те интересува?Явно си има причина да го харесваме!

Мега фен Аватара на teenems
    като гледах филма и тоя ме кефеше около седмица . във филма е симпатичен ,но иначе . не ми допада много и по - добре да не се влюбвам в актьори ,че ...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не знам,той е приемлив,демек не е грозен.Но е симпатичен,НЕ КРАСИВ.И така и не разбрах-защо са избрали него да играе Седрик Дигъри (красавеца на Хогуортс) и Едуард (най-перфектното същество на света...добре де,едно от тях )?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

във филма е сладък но извън него нем ее този лошия вампир е по сладък http://www.lahiguera.net/cinemania/a...m_gigandet.jpg
    също и онваа вълка дет е http://www.teenidols4you.com/blink/A...1169318884.jpg
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Не знам,той е приемлив,демек не е грозен.Но е симпатичен,НЕ КРАСИВ.И така и не разбрах-защо са избрали него да играе Седрик Дигъри (красавеца на Хогуортс) и Едуард (най-перфектното същество на света...добре де,едно от тях )?
    Защото е готЯн . Абе има си хора дето първо им се маеш дали са красиви или грозни, а при един втори поглед осъзнаваш, че човека е мноооого красив и си мисля, че той не е от сладникавите красавци, странен е, интересен, привлича тийновете- е кво повече? :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си