.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103

Hybrid View

И кое е смешното в случея.Че не ми харесва хората да говорят просташки ли?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    101% гей !!

Ама тийн-ките кво ги бърка - те секс не правят

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    obi4aite si go we ko da va napravq
    уе?!?.Ясно защо приятелката ти харесва Едуард....
    i za6to?
    Защото това обръщение "уе" което използва е много гадно и гаменско.Докато Едуард не говори изобщо така.
    6tom priqtelkata mi neharesva gamenskoto mi pisane a predpo4ita tova na edward... az nesym edward i nebih se promenilzaradi koito idabilo

i za6to?
    Защото това обръщение "уе" което използва е много гадно и гаменско.Докато Едуард не говори изобщо така.
    6tom priqtelkata mi neharesva gamenskoto mi pisane a predpo4ita tova na edward... az nesym edward i nebih se promenilzaradi koito idabilo
    Ем мен в крайна сметка това никак не ме засяга.Твоя работа.Просто уточнавам.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами, аз пък не се придържам към модата и не съм влюбена до полуда в тази особа. Хубавичък е, не е антипатичен, но вие се престарахте. Един филм стана хит и всички сте луди по главния герой. Нито филма е кой знае какво, нито книгите (чела съм ги от първата до петата), нито актьорите. Не се превземайте.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Ами, аз пък не се придържам към модата и не съм влюбена до полуда в тази особа. Хубавичък е, не е антипатичен, но вие се престарахте. Един филм стана хит и всички сте луди по главния герой. Нито филма е кой знае какво, нито книгите (чела съм ги от първата до петата), нито актьорите. Не се превземайте.
    Има пета книга?? Ако може да ми кажете как се казва ??

--------------------------------------------------------

Петата книга още не е излязла.Самата авторка още не я е довършила.В нета има побликувани само до 12-та глава.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И НЯМА И ДА ИЗЛЕЗЕ 5ТА КНИГА!Да ви е гадно.Аз четох само първите 2 и нямам нерви за другите.
    А синът на Мейер е пуснал тези 12 глави в нета.Обаче тя видяла и решила,че ако ще издава 5та книга,то ще е чааааак след години.Аим соу хепи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Бургас
    Петата книга още не е излязла.Самата авторка още не я е довършила.В нета има побликувани само до 12-та глава.
    Ясно,мерси за инфото

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    НЯМА И ДА ИЗЛИЗА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕЕЕЕЕ!!!!!!
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    НЯМА И ДА ИЗЛИЗА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕЕЕЕЕ!!!!!!
    И кфо като няма да излезе??Те еба и хейтъра.Отивай да се самозадоволяваш и недей се прай на много важен... Лапе...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Първо,не съм хейтър.Хейтя само феновете,книгата не е зле.Лошото е,че всеки 2ри е фен на Здрач и когато слушаш само това,е нормално е да почне и поредицата да не те инересува.
    И да,няма да излиза поради причини,които съм написала в по-горния си пост.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Първо,не съм хейтър.Хейтя само феновете,книгата не е зле.Лошото е,че всеки 2ри е фен на Здрач и когато слушаш само това,е нормално е да почне и поредицата да не те инересува.
    И да,няма да излиза поради причини,които съм написала в по-горния си пост.
    Историята на Здрач е много интересна и за това хората я харесват.Ти явно избиваш някфи комплекси или злоба върху феновете на книгата поради неразбираеми от мен причини... Аз лично не виждам кое му е лошото всеки 2ри да е фен на Здрач...Пък като не те интересува Здрач отивай някъде кадето няма да слушаш за книгата....Ти просто искаш да се прайш на интересна и да хейтиш...Елементарна си ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,книгата е интересна.Обаче всеки втори прави 'масата',а масата е тъпа.И ги мразя,понеже вскеи божи ден,в продължение на един месец всички тъпи крави НЕ млъкнаха за тази книга.Аз също си я четях и ми беше много интересна.Обаче не се свърши само в даскало.-по улицата,в автробуса,в киното и навсякъде. В един момент само като се сетих за поредицата и ми се драйфаше.
    И писах с главни букви,понеже вече обясних,че няма да излиза,а не се обърна внимание.Нямаше за цел да е обидно,но кат не вдяваш...после аз съм елементарна.Чела съм много по-интересни и смислени книги от Здрач,повярвай ми.

на мен филма ми харесва и ролята му във филма също ми харесва но0о0о той определено не е нищо особено във филма според мен повечето го харесват защото във филма играе положителна роля и заради начина на изразяване на любовта си към Бела нз според мен е така защото в Хари Потър почти никой не го забеляза но в Здрач сички го видяха
    LoVe iS tHe aNsWeR

Ами не знам за другите, но на мен лично ми е антипатичен.. Гласа му само ми харесва, а за актьорите от филма.. Харесват ми тези, които играят Джеймс и Джейкъб. Говоря за външен вид, не за ролите във филма, ако някой не е разбрал..

Хаха...защо преди Здрач нямаше такъв интерес към Робърт? Може би защото момичетата, "супер много харесват" , не Робърт Патинсън ами "перфектния Едуард". Вие (тези които го харесват), не си мислете че е такъв във реалния живот, че е някакъв си герой, че дори изглежда по този начин.

bloodylips
    Забелязах, че това е същия актьор, който играе и в Хари Потър, но работата е там, че те на харесват актьора, ами харесват героя. Забелязах го, че той играе, не че си падам по него.
    ima takiva koito haresvat aktiora ne geroq! po lo6o obi4at go
    Човече, мацката ти е завряла в лицето книгата, тя "обича" Едуард, не Робърт.
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Е, извинявай ... ама разликите в снимките са обръснатата му брада и порасналата му коса. Бифор и афтър ... как пък не! Бифор да влезе в банята да се избръсне и афтър това .
    Допълвам за разликите. + Фон дьо тена, който му слагат и още сигурно много грим, защото във филма е доста по-различен от колкото в реалността.
    i za6to?
    Не мисля, че за да харесва някого това момиче, трябва да прилича на Едуард. Мацката едва ли въобще го е зарязала заради това, ама айде.
    Кой знае в реалния живот Робърт какъв е и как говори.
    П.П. Май се престарах с писането. Не ме вземайте за хейтърка, просто нещата, които приказвате не са много реални. Иначе самата история не е лоша.
    A.D.I.D.A.S.

Хаха...защо преди Здрач нямаше такъв интерес към Робърт? Може би защото момичетата, "супер много харесват" , не Робърт Патинсън ами "перфектния Едуард". Вие (тези които го харесват), не си мислете че е такъв във реалния живот, че е някакъв си герой, че дори изглежда по този начин.

bloodylips
    Забелязах, че това е същия актьор, който играе и в Хари Потър, но работата е там, че те на харесват актьора, ами харесват героя. Забелязах го, че той играе, не че си падам по него.
    ima takiva koito haresvat aktiora ne geroq! po lo6o obi4at go
    Човече, мацката ти е завряла в лицето книгата, тя "обича" Едуард, не Робърт.
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Е, извинявай ... ама разликите в снимките са обръснатата му брада и порасналата му коса. Бифор и афтър ... как пък не! Бифор да влезе в банята да се избръсне и афтър това .
    Допълвам за разликите. + Фон дьо тена, който му слагат и още сигурно много грим, защото във филма е доста по-различен от колкото в реалността.
    i za6to?
    Не мисля, че за да харесва някого това момиче, трябва да прилича на Едуард. Мацката едва ли въобще го е зарязала заради това, ама айде.
    Кой знае в реалния живот Робърт какъв е и как говори.
    П.П. Май се престарах с писането. Не ме вземайте за хейтърка, просто нещата, които приказвате не са много реални. Иначе самата история не е лоша.
    A.D.I.D.A.S.

ама да ви кажа нещо вие добре ли сте как можете да харесвате ховек или пък да обичате без да го познавате

Град
    Sofia

Re: Робърт Патинсон любов

кои негови черти/качества ви харесват толкова немога да разбера...? Че чак да сте обсебени и влюбени в него...
    добре е, че има и момичета, който не се влюбват във всеки по-хубав актьор, ма нищо като попораснат малко, ще им мине

Не Робърт харесвате а ЕДУАРД! Вярно, сладур е във филма, но иначе е много злЕЕЕЕЕЕ!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Напълно сагласна съм с останалите мнения че повечето му фенки харесват Едуард от филма , а не самият актиор. И на мен във филма ми харесва а извън него ми прилича на наркоман ( на повечето снимки има ебати неадекватния поглед ) освен това ми е някакъв женствен и позйорски. Най-добрата ми приятелка се е побъркала по него , напълно е обсебена всеки ден ми говори за нвго . Като му чуя името вече ми се повръща

Град
    40 Miles from the Sun
    Не са го харесвали, защото не са знаели за него. Ти харесвал/а ли си някой, който не си виждал/а до сега? Мисли преди да нападаш някого. Пък и какво ако го харесват заради филма? Те никога няма да се запознаят с него, няма да разберат какъв му е характера, така че просто му лепват този на Едуард. Не виждам нищо лошо в това, аз като бях на 12 също съм го правила.

Иначе аз като гледах филма го харесах, но колкото повече виждам негови снимки, толкова по-антипатичен ми става.

Град
    Валхала
    2 неща харесват:
    1.Аудито
    2.Айродинамичната прическа.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    От няколко месеца се опитвам да забравя Здрач и себеподобните му!Моля,спрете да ми напомняте...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си