- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
Съжелявам ако темата не е за тук, но просто незнаех къде да я пусна.
Искам да споделя нещо и да попитам дали на някой му се е случвало
Преди около месец сънувах че на екскурзията ще се случи нещо м/у мен и гаджето ми и точно на същия ден се случи![]()
снощи сънувах че ще ми кажат нещо мн гадно свързано с семейството и се случипросто съм объркана и незнам защо всичко което сънувам се случва
![]()
(sun)~{}*
Първоначално написано от kotenceto_bonbon
Просто съвпадения![]()
Друг път.....Един път да е станало може да е съвпадение ама два пъти......Първоначално написано от DMX1
Често ми се случва да сънувам разни случки и след известно време да станат реалност
Ето и примери:
1.Преди 2 години се запознах с едно момче ... 2 вечери по-късно сънувах,че на Св.Валентин идва до нас да ме изпрати,спираме се пред блока да си говорим и на края ме целува ... Аз се прибирам,а той ми праща СМС ... Точно месец по-късно дойде Св.Валентин и нещата станаха точно,както в съня
2.Преди 2 седмици сънувах,че една приятелка ми казва,че ще се мести във Варна ... В момента същата тази приятелка си опакова багажа и утре сутрин заминава ...
3.Сънувах,че с едно момче от форума сме станали адски добри приятели,но веднъж докато си пишем в скайп му казвам нещо на криво и прекратяваме отношенията си ... Е това нещо също стана,но не изведнъж,а постепенно
Имам и други примери,но ме мързи да пиша![]()
В интерес на истината много се радвам,когато сънувам нещо,защото винаги си имам едно на ум,че след време може да се случи и приемам нещата много по-леко![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и на мен ми се е случвало често, no нямам поне аз обяснение как става тва![]()
Аз санувах че съм в хеликоптер,който пада в морето и аз съм под водата в една пещера .. Дано не се случи![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
еми може да имаш някои спосоности ддзн... а сънувам всеки път щуротии и все едно и също се повтаря някъде посредата на съня ми..седя на люлка и някои ме залюлява адски слино и мен ме стртах и умирам...![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
на мен ако мис е случва тва което сънувам одавна да не съм м/у живитеили да съм в най долнупробния и мизерен затвор с доживотна присъда
![]()
На тва не му се вика съвпадение а дежа вЮИ на мен ми се е случвало един път
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
ам аз преди скачах от някаде скали тераси и тва значеше че боледувам и наистина беше така а един ден санувах една пеещера ккато тръба и едни приятели не трябваше да влизат там и тва значеше натрупване ан богатство а веднъж ме гонеше руса жена като оная от психо и аз я спирах с едно копче и тя искаше да се омъжи за мен ии баба ми после вика ако се бяхте оженили тва значи смърт
Сънувах един път,че съм SpiderMan е още не съм ама има време![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
И на мен ми се е случвало. Примерно имах сън, в който бях в двора на даскалото по рокля с приятели и тичахме, защото заваля дъжд. Случи сеСега чакам да стана кокошка супергерой
![]()
Stay up all night with the stars *
И на мен понякога ми се сбъдват сънищата. За съжаление само неприятните...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Щууротиите които сънувам навярно няма как да станат...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Дам,определено е така.Няма как да са съвпадения,тук има намеса на по-висши сили,нещо паранормално.Използвай способностите си за да помагаш на хората!Не трябва да попадаш в зли ръце!Първоначално написано от Asatov
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Случи ми се 3 пъти. Преди около 2 години.![]()
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Да ти кажа, и на мен ми се е случвало, да сънувам нещо и след време да се случи, дори преди да се е случило и аз да си го пресъздада в мислите докато спя. Наистина необяснимо е и след това се чувствам доста странно, сякаш, че съм можел да променя нещо, преди да се случи.![]()
Live now, this is your time!
Сънищата са нещо адски странно и същевременно са адски инетересни.
Например на всеки му се случва да сънува нещо, за което е мислил цял ден... нещо което подсъзнателно иска да стане или от което се страхува.
Аз сънувам постоянно и като се събудя помня доста... но за кратко.
И аз съм имала странни сънища, които са се сбъдвали... Също така преди време ми се случи да сънувам един сън, който сънувах след година-две отново.Странна работа...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
една приятелка винаги като правим контролни по математика
сънува някой от класа че прави контролното и винаги той има тройка![]()
"People die but legends live forever"
Първоначално написано от MP
И при мен е ставало така , че да се случи това което сънувам , но мн рядко .
Аз от доста време не съм сънувала нищо.Май това не е добре![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами, сънувах точно тази вечер, че влизам в стаята си, а тя е супер подредена.![]()
Сега се прибрах от училище и баба ми ми каза: "Качих се и подредих стаята ти."![]()
И друг път ми се е случвало. Не ме притеснява.
И на мен така ми се случва,абсолютно винаги (за по-реалистичните сънища,а не от тези,че 200 метрови кобри ме гонят...).Но при мен не е само сън,а и за предвиждане на момента,някак си не знам...много странно.Винаги познавам какво ще стане,как да се направи,кой ще дойде,какво ще се случи ...
Като цяло имам и 3 постоянни кошмари от детство,които идват през няколко месеца. Единият с кобрите,другият е че съм затворен между огромни безкрайни златни стени и не мога да мръдна,последният е с зоо градина - всички животни са хибриди и ме гладат,и има един бухал,който си е фред ама постоянно ме гледа,някак си... агрррр ...
Баба ми има същата "дарба". Много лудо звучи всичко.... :\\
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
само лоши сънища сънувам, за сега не са се сбъдвали, но ако ти се случи 3 път, си признай,ч е имаш дарба![]()