- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
да нямаш предвид дежа вю? В смисъл да ти се струва че нещо се е случвало и преди? Такива неща са мн често срещани. Иначе сънувах че баща ми ме вика да закусвам и е облечен с един син анцуг и на сутринта дойде и ме викна със същия анцуг, а той го носи мн рядкостранно
Единствения път когато наистина си мисля че има нещо паранормално е тогава, когато си мислех че чичо ми умира, той беше мн болен и беше месеци на легло но не се знаеше кога ще умре. Бях на гости на баба ми в друг град и една седмица преди да си го помисля, ми казаха че чичо бил се подобрил. Но един ден просто ми навлезе една мисъл в главата че е починал и почнах да си представям погребение. Казах на баба, тя се разплака и каза че днес го погребвали а на мен не казали наще да не се чувствам зле. Стана ми много гадно
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
сънувам от година на година и то забравям кво съм сънувал![]()
мисля, че притежаваш некви супер-мега-ултра невероятни умения.Първоначално написано от kotenceto_bonbon
стой далеч от медиите.
Тази вечер сънувах как екзекутират моята най-добра приятелка. Никога не ми се случвало нещо което да съм сънувала.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
И на мен ми се е случвало много пъти.Може би при различните хора е повече или по-малко развито.![]()
Аз всяка нощ почти сънувам,ама са някакви неща дето искам да ми се случат,дето съм мислила мн през деня за тях или пък гадни неща дето до някаква степен ме е страх от тях.Точно както беше казано преди няколко мнения.Ама чак такива сънища не съм имала.
Спомням си само,че преди 2 години една приятелка точно малко преди да свърши учебната година била сънувала как класната ми дошла при мене и ми казала,че ще ми пише 5 за годината.Тъй като тогава се колебаеше.И накрая стана точно както в съня й.И май веднъж ми беше казала,че пак така и се е случило ама не помня.![]()
Тази вечер сънувах , че се явявам на матура по БЕЛ.![]()
Това се нарича забравения език на Бог~ сънищатa.![]()
Аз пък сънувам някакви несвързнаи работи!И НЯМА как да станат!
![]()
![]()
Да знаете пък аз какво сънувах...![]()
Вървяхме аз и още двама приятели към входа на училището, и изведнъж видях пума с зелени, с ужасно зелени очи!Всички прескочиха в дворовете на къщите, само аз продължавах да бягам по едно време се уморих и спрях.Пумата измина пред мен 2-3 метра спря се, обърна си главата и ме погледна с зелените си очи....И се събудих...![]()
Абе повечето тука сте за Ясновидци бе![]()
хах не искам даставам смешна с това което ще кажа но:може би имаш прекалено силна интуиция която ти подсказва кво ще стане на другият ден ли?!не се тревожи може би просто е съвпадение както казват някои
![]()