- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите,за да се запознаете с някое готино момче!?
Седя си и почвам да му изреждам недостатъците... и ТАК, спирам да го харесвам![]()
![]()
Аз си падам доста срамежлива... но има моменти, в които не ми е пукало и съм събирала смелост.Спомням си на една дискотека видях един страшен сладур и отидох при него. Запознахме се... имаше страхотно излъчване
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми закачки това оноваУсмихвам се леко или намигам..
![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Ми отивам и се запознавам... Аз с непознати готини нямам проблеми....Виж, за тея дето познавам вече ме е много срам![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
1 поглед е достатъчен по някога .. просто .. говори.. не лъжи говори с него .. дори и да изръсиш някоя глупост ще се засмеете .. .![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
а от къде е сигурно,че и аз не съм хъх *хили се злобно и тропа с вилицата по масата*Първоначално написано от valdesbg
![]()
Отиваш и го питаш;
Измине*и гол х*й ви е часъ ?
Веднага ще те забележи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в повечето случаи прецаквам всичко с идиотско поведение на 3-токласничка![]()
И след това ккаво стана ?Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
а ний сме локо оо локо пловдив, и пием водка и ебeм жълти.Първоначално написано от lpfc1936
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хаха аз съм май по-луда и като видя някой красив не пропускам да му викна нещо от сорта "еййй сладурче" или казвам примерно "ахх как харесвам момчета с бели ризки" зависимост от това с какво е облечен![]()
![]()
![]()
Summer (h)
усмихвам се,погледи..а ъ,питам мойте фр.дали го пз,ако не разбирам за него някой не6a
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами в такива моменти ми идва вдъхновението.Поглеждам го/ги и се усмихвам сладко сладко
След това ги питам примерно къде е тоалетната или някакви глупости ... И така се заговаряме,често се случва да се разходим след това в парка и после си оставаме приятели.Но важното е приключението.
![]()
![]()
Аз лично,не съм виждала такова ;]]
Сигурно еПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
абе сигурно сигурно,ама ако чуеш по телевизията за изядени нпмгисти бивши,настоящи или бъдещи да видим дали ще си толкоз сигурен хъхПървоначално написано от valdesbg
![]()
ПП мале оспамих темата![]()
![]()
Първоначално написано от valdesbg
ше си направи карнавал
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
![]()
не ги ловя по улицата
видяла някой готин в парка; то и аз виждам на ден по не знам колко хора ама не проявявам интерес да се запознавам със сульо и пульо
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
КАзвам й:
Айде в храстите да се опознаем![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
..........
Ми усмихвам се,но рядко си намирам някой,който да ми хареса.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
мм не харесвам много такива запоззнанства .. или поне рядко някой наистина ме впечатлява и просто си се запознавам с него .. близко до акъла .. а често и се случва преди да кажа нещо и да падна или да се спъна пред тоя човек![]()