- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите,за да се запознаете с някое готино момче!?
..........
Виж ся братле момичетата не се правят като накалъп демек не всички се еднакви готини или не умни или тъпи всяка си е различна и си изисква своя подход.Аз примирно никога не съм хах зарибявал момиче по еднакъв начин понеже всяка си е индивидуален човек.Това за свалките трябва да ти идва отвътре не може да се научи или го имаш или го нямаш.Важно е да имаш вътрешно самочувствие но не прекалено голямо защото е отблъскващо.Просто като ще правиш нещо такова не тръгвай с мисълта "сега ще ме отрежи" или пък да си казваш сега ще и кажа това и това момичетата усещат отчаянието и да ти кажа не ги превлича хич.Казваш си давай аз съм човека и се впускаш и да те отрежат голяма работа наистина по срамно е да се скатаеш дано съм бил поне малко полезен![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
..........
казвам му да стои далеч от гаджето ми![]()
Аз обикновенно се захласвам да ги гледам и се спъвам в нещто или се блъскам в някоя стена.![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Нищо не правя.![]()
nicolepcd
Аз обикновенно се захласвам да ги гледам и се спъвам в нещто или се блъскам в някоя стена.![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
... и аз така..Първоначално написано от Sarityyy
![]()
Мии кво правя ак оса много сладки...почвам с погледите... момчетата не издържат да гледат право в очите повече от 10 секунди ... и се изчервяват а после просто им подмятам нещу ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
колко познатоПървоначално написано от Sarityyy
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
кво е CCS??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хахаха да се е*а в недоспалата тиквааз го прочетох момиче пък то било момче ахахах извинявам се за грешката
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
CCS - City Center SofiqПървоначално написано от tuzaro
![]()
Пък аз като видя някое такова момче из CCP/демек City Center Plovdiv
/ и само си го гледам , като изключим падането или спъването в нещо !
![]()
П.С - Ако момчето не се загледа в тебе , няма смисъл да опитваш каквото и да било![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
бая съм изостанал... CCPПървоначално написано от sladkish_14
![]()
престави си че момчето недовижда
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Стоя като препарирана,заеквам (по пренцип такива проблеми нЕмам),говоря щуротии със светкавична бързина.Запознанствата не ми се отдават.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
хора осъзнайте се...просто се приближаваш до набелязаната цел(в случая -момчето),отиваш при него,поглеждаш го в очите(ако има чалъм това да стане в тоя момент) и му казваш с нелепото си захласнато от чара му изражение глуповато звучащото "здравей..".след това гледаш какви ще са реакциите му.ако са положителни казваш каквото ти дойде на ум от заучените фрази и репетираното пред огледалото.ако и тогава ти отвърне добре вече ти решаваш ...бе де да знам бе що ми искате мнението в този късен час![]()
![]()
айде успех с готините момчета(само внимавай колко и дали са "готини",че да не патиш после)
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Отиваш,бъркаш му в гащите и там оставяш телефонния си номер....хем ще знаеш с какво си имаш работа,хем момчето няма да е недоволно!
Нищо не правя.Кефя му се.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
отивам.и.се.запознавам.с.тя
и.почвам.да.им.говоря.разни. работи.
Хич.не.ми.пука,чесно.казано.
С.някои.се.получава,с.други-абсурд![]()
оня.ден.не.знам.кво.ме.прихв ана,отидох.при.едни.симпатя ги.и.почнах
да.им.се.обеснявам.за.обувк .с.висок.ток![]()
абе,луда.работа
други.пък.съм.ги.подхващала .за.войната.във.виетнам.доста.интересна.дискусия.с здадохме
![]()
деа.знам,предимно.искам.хор ата.да.ме.възприемат.като.ч век.без.скрупули
мое.нищо.да.не.разбирам.от.п олитика.ама.винаги.ш.намеря .да.кажа.нещо
я.тъпо,я.смислено-както.дойде![]()
Според мен улицата (буквално) не е най-подходящото място за запознанства.![]()
аз седя отстрани и си го гледкам влюбено.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Въй...Първоначално написано от miss_asi
![]()
А той от де да знае че си го харесала?
(това за теб и за един куп момичета, които писахте в тая тема)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
отивам да се запозная с него...нито ще ме яде,нито нещо,тъй,че...ако имаме общ познат/а още по-добре за мен![]()
^
Ми ако е канибал? :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House