- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усетихте ли земетресението ?
аз съм от София ,но нищо не усетих... един приятел каза ,че го усетил ... попринцип много се панирам като чуя , че има земетресение и аз направо се побърках .. но нищо неусетих
Bring it on baby.. I taste good!
Седя си аз на компютъра и усещам супер здравото тресене на бюрото ми , и си викам " Аа бе тея простаци отдолу пак са надънили яките басове" и си продължавам да си седя , и по-късно ме питаха - "Ти усети ли земетресението" и аз така -![]()
![]()
![]()
Добре че не съм усетила че е земетресение ,че направо щях да се побъркам... Тц тц ... много съм зле ... може тавана да ми падне на главата и хич да не се усетя , докато си мисля че съседите дънят басове![]()
Първоначално написано от anenceto92
Внимавай,че тва е много двусмислено... ииии не е на добре.![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Аз не го усетих.Разбрах,че има земетресение само по това,че телевизора взе да се клати
Тези в последните дни не съм усетила.
Преди 1-2 години имаше земетресение, което нашите в съседната стая са го усетили, а аз не. Идват после да ме разпитват, как съм, да не да съм се изплашила, а аз ги гледам тъпо, 'щото тамън бях тръгнала да си лягам...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...