- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Блъскала ли ви е кола?
Таман 2 пъти.Ама аз май съм безсмъртна.![]()
според мен се радвай, че те е блъснала кола, ако не се беше случило нямаше да научиш правилата за безопасност на движение![]()
![]()
не ,но 2 - 3 пъти щеше да ми се случи
2-та пъти с товарни камиони и 3 - лека кола![]()
![]()
![]()
Ами, един път, но леко, само ми одра ръката. Голям шок беше, доста се стреснах.
Иначе е имало случаи, щяха да ме блъснат няколко пъти... отново се уплаших естествено, но добре, че нищо не се случи... ужас... а иначе, аз си пресичам внимателно, но понякога се случва някой да е завеян, независимо дали е шофъор или пешеходец.![]()
Първоначално написано от Seducti0n
i az taka![]()
не и не искам да ме бласкаааааааа !!! дано да не ме бласне![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Ами...не ме е блъскала, но ме е бутвала кола, да. Беше ми страшно лигаво и се бях качила върху скейтборда на един приятел, когато един черен джип се беше засилил по Витошка (нали се сещате, позволените за коли участъци). И както си се качих на борда, видях колата и извиках: "Чаай са, аз минавам, ти спираш!" и така около 30 секунди си пресичам аз. Шофьорът, обаче, се изнерви, даде леко газ и ме бутна на земята като удари бъбреците ми...Всички ме наобиколиха и започнаха да го псуват (изглежда не е било чак толкова леко, че да не направи впечатление или просто самата кола е създала такава илюзия
) и той горкия ... То не беше свирене, викане, разправяне
![]()
...
Мисля, че е излишно да ви казвам колко трябва да се внимава при пресичане...Просто, внимавайте деца!![]()
блъскали са ме 2 пъти като 1-я беше на светофар. Добре че му записах номера на копелето![]()
xaxaxaxaxax
да блъскала ме е даже няколко пъти![]()
да блъскала ме е даже няколко пъти![]()
Засега не и да се надяваме така да си остане![]()
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Да ме е блъскала кола ? Не. Да съм се блъскал с кола ? Да, преди седмица, почти нищо не оставих от другата кола, сега му търсим да му купим нова, добре, че не е скъпа...
Мен лично не ме е , но преди време най- добрата ми приятелка загина блъсната от кола. Пресичала на зелен светофар когато я връхлита някакъв спящ нещастник и я остави на място. По улиците стана много опасно и трябва повече да се пазим !
Ужааас...съжелявам много за приятелката тиПървоначално написано от krisipetkova1
![]()
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Блъскала ме е един път,та после лежах един месец в болница
Блъскала ме е един път,та после лежах един месец в болница
аз съм внимателен
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Не и благодаря на Бога за това.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
За щастие никога
дано не ми се случва
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
само веднъж с колело... и тоя беше пич и тамм ми помогна и нашите още не знаят![]()
Angry Blonde
ми за малко да ме блъсне кола преди 1 година O.O Но шофора зави и не ме блъсна , но си потроши колата... после така ме гледаше на кръв .Аз си тръгнах , че се стреснах ужасноА аз си присичах на зелено...
Даже 2 пъти така трамвай да ме блъсне и двата пъти 1 и съща приятелка ме бутна назад ... за което съм и много благодарнаМного съм непохватна.Трява да се оглеждам по - добре и да не бързам
Bring it on baby.. I taste good!
Не ме е бласкала кола,но ние сме се сбласкали с един камион.