- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гледате първо в момичето?
очите .. виждам 1 во тях ... може би далеч след тях е дупето ..но уви .. чрез очите разбирам доста за 1 човек ... начина по който те гледа и тнт ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Стъпалата![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Е това ме разби просто бе човек!Първоначално написано от kypo
![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
не се впечатлявай толкова лесно. той, ако срещне някое момиче с хубав изказ и големи, изразителни очи, ама иначе да е като Грозната Бети, да не мислиш, че ще поиска да има нещо с нея? само се правят тука.. ;дПървоначално написано от teenems
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
А какво лошо има да гледаме задни части и цици?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
нищо. на пръв поглед се вижда само външния вид, а циците и задните части са част от него, така че си е напълно нормално ;д точно затова поста на blader за мен е твърде нереаленПървоначално написано от PainMonopoly
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
факт!...Първоначално написано от sladur4etyYy
и все пак замисляйки се трезво не съществуват много момичета грозни колкото ГРОЗНАТА Бети...тя все пак е събирателен образ съчетаващ почти всички неща в едно момиче които можем да опишем като грозни...освен това че не е дебела
и с риск да прозвуча детински искам да кажа че това което казах за това кое гледам в едно момиче си важи...много хора не биха описали момичето с което ходих като красиво или хубаво...но за мен тя беше единствената и най-красивата...нямаше други момичета докато бях с нея...беше невероятен човек...и имаше големи и изразителни очи...пък...
и все пак не отричам че няма ли физическо привличане...макар и малко нещата някакси не се получават...
но определено това не е определящ фактор...не и решаващ...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Първоначално написано от g0sheto94
Очи, гърди, корем, дупе, крака.
В тая последователност![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
лицие , излъчвание + частите от тялото и да може да разграничава доброто от простотията
kakvo ako taka iskam taka jiveq
ако е над 60 кг нищо не гледам просто се изнизвам
1. Лицето, очите, жестовете
2. ЦИЦИТЕ !
3. Тоалета (трабва да е спретната, не бих тръгнал с някаква дрипла а ако половината й цепка на гъза стърчи и си вре гърдите в очите ми директно отива към категорията "еднонощки")
4. (то не се гледа ами се души) - уханието - парфюмът в никъв случай не трябва да е силен...
5. Речника - ако всяка трета дума й е "нали", "ами", "нали знаиш" не ми е особено приятно
6. Задника
Първоначално написано от blader
тфа им е грешката..тъпии, колкото си искат..
...аз те обичам
![]()
не се сърди но не обичам да се бъзикат с това...честно казано самотата е смазваща...Първоначално написано от victoriqq
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Всичко, ако не е перфектна или ако не се опитва да бъде, не става![]()
The Spark
1.Liceto
2.O4ite
3.Krakata
4.Dupeto![]()
1.Килограмите. Ако е доста надарена на килограми друго не гледам.Ако е стройна. гледам
2.Лице.
3.Крака
4.дупе
5.гърди
6.коремче :P
като държите на това дупе![]()
как искате да е бе
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Лице ; Устни ; Отношение височина към тегло; И на последно място - Гърди и Дупе
Първоначално написано от Aicken
С кашон ли ще я водиш на кино![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първото кое гледам е лицето на момичето ако то ми хареса тяло и така нататака ... също много важно е усмивката й![]()
Може би как изглежда???
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ми като начало гледам да е с някво хубаво лице,да не е със 1см фондютен и такива простотий,колкото по-малко толкова по-добре.След това гледам да се държи нормално,не просташки и разбирасе следват останаличе части от тялото,но не са толкова важни циците примерно..![]()
Лице, тяло като цяло и с времето характер, колкото и да е хубава, ако в главата е като ням певец, няма как да има мн приложения освен, това за което ще се сетите
Първо краката може би винаги поглеждам,в последствие ако имам шанс да поговоря с нея ми прави впечатление маниерите й,и начина й на изразяване.