- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хванах тен , обаче неравномерно ..
Такам бях писала , че съм решила да ходя на солариум и така и направих ..
Проблема е следния , прекалено бяла съм и когато започнах да ходя лицето ми изгаряше всеки път. След солариум ставаше цялото червено ! На мене не ми пречи това и продължих за да мога да си постигна желания ефект , обаче не стана така !
Вече съм ходила около 5 -6 пъти и лицето ми стана с много хубав загар , по - хубаво от това не може да стане , не мога и да желая ! Проблема е там , че всичко останало освен лицето ми си е почти бяло ! Да не говорим за краката ми , те пак са си ужасно бяли , лицето ми е черно и нагоре от краката е добре положение !![]()
Сега явно като влизам в солариума трябва да си слагам шапка на главата, въпроса ми е с какво да си мажа краката , за да потъмнеят и те ?
И както е тръгнало май само тях ще си мажа , когато влизам в солариума без останала част от тялото , за да се разпредели що годе равномерно тенаИ те да могат да хванат такъв , и със плажно олио ще стане ли ? Не искам много да се мажа с кремове за по бърз ефект , защото пък всеки път като влезна изгарям и ставам червена , а седя по 5 - 7 минути остава и кремове да си сложа и ще ходя като домат
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Краката винаги изкарят по бавно .. можеш да си намалиш лампата за лицето или пък да си мажеш краката с нещо за по - бързо потъмняване.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
аз напоследък се заинтересувах от солариума и за да не пускам нова тема може ли да ми обясниш колко често ходиш, как точно става процедурата, колко се плаща на минута и мажеш ли се с нещо преди или след това?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами вече ходя по 2 пъти в седмицата .. Не е много ! Може и по повече , само гледай да е през ден !
Аз ходя на вертикален солариум и ми струва по 0.90ст на минутка , хоризонталния е 0.80стСкъпичко е , но сега нали са балове + това ходя в специално соларно студио , можеш да си намериш и за по - ефтино
.. Защо предпочитам вертикалния , ами защото е по - силен от хоризонталния и по хигиеничен! + това казват , че разпределя по равномерно тена и е така при 90% от момичетата , който ходят на него просто аз съм много бяла и затова на мене няма лесно да ми се получи
.. Не се мажа както се разбра преди солариума , след него се мажа с овлажняващ крем /понякога/ иначе на лицето винаги след солариум си слагам кремче на Нивеа
. Общо взето това е ! В началото ходех по - често .. Понеделник , сряда ,петък така си ги бях разпределила , ако не си много бяла това ще то е перфектно за тебе
![]()
А иначе процедурата си става нормалновчера отивам във студиото и беше баткото на смяна и само влизам и му викам 'Пускай ме 7 минути на вертикалния ' и си влизам директно там и той ми се смее , вика 'Готова си'
![]()
♫ Beautiful.. ♫
вредно е още от млади да си съсипвате кожата със сулариум![]()
при мен пък е точно обратното от солариума.... тялото ми става супер черно,а от гърдите нагоре...врътът и лицето ми остават каквито са си били,или съвсем малко да хванат тен...
clever съсипвам си всяка година кожата на морето , като ставам червена като рак и почнат да ми излизат мехури ! За болка да не ти говоря !
8 години на море с майка ходя , 8 години ме маже и накрая все същото 2 дена бяла като сняг , оставащите 5 червена като рак , болка и като се върна обелвам се и пак бяла ..
От солариума на този етап виждам ефект и съм доволна , ако не друго поне болките си спестявам !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Първоначално написано от ELiTyYy
Поне за лицето има ФДТ , ми за краката ми, ужас направо ..
♫ Beautiful.. ♫
Преди ходех на едно място картата за 60 мин беше 18 лева,на минута не знам колко е,но солариума беше слаб и за 2 месеца почти никаква разлика и от днес ходя на един друг - 10 мин - 4 лева,по - силен ми се струва и дано има ефект.Попринцип е хубаво да се мажеш с него за да не изгориш,но аз не се мажа.След това се мажа с някакъв лосион за тяло,за да не ми е много суха кожата.Иии попринцип не е е хубаво да се къпеш един час след като си се пекла.Първоначално написано от gabi_94
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.