- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес?
Здравейте, идеята за тая тема ми дойде преди малко.![]()
Прочетох всички теми на 1вите 3 страници за отслабване/диети етц. обаче видях и няколко коментара, които се отнасят също и за мен. Имам предвид следното: опитвайки се да поослабна 2-3 кила най-много, прочетох какви ли не НВД-та, разделно хранене, динени диети и т.н. обаче там пише само кое по колко трябва да се приема-примерно 60% мазнини, 30% белтъчини и 20% въглехидрати. Но аз от къде да знам в кое колко % от всичко има?! Пък и на всичко дето ям да му гледам стойностите... Също прочетох и че 5 пъти да ядеш, ако ядеш здравословна храна няма да надебелееш-да ама не! Та аз от толкова тъпкане на домати, пипери, сирене и т.н. качих цели 4 кг!!! Когато исках да отслабна 2-3 кг бях 56кг, сега съм 60-61 кг!!! И вече направо се отчайвам...
С темата си бих искала да помоля по-слабите ladies или тези, които ядат малко/здравословно и т.н. от време на време да пишат какво са яли за деня, че да вземаме пример по-тлъстите (вече) какво/колко да ядем. Аз по 5 пъти на ден домати, домашни манджи, салата вече не мога да се наям с 2 ядения за ден! :S Просто е ужасно... Надявам се да пишете в темата, на мен лично много ще ми помогне!!!
Сутринта:
Нести лимон
Принцеса с кашкавал
Обяд:
Меденка
И за вечеря мисля да си направя пълнени чушки
![]()
Сутрин: не закусвам
Обяд: 2 варени яица
Следобяд:една Активия
Вечеря: сиг ще хапра малко грозде
Първоначално написано от ™G-Baby™
Сутрин мляко активия ,чисто.
Обяд ,някоя салатка ,нещо по лекичко.Може и супичка.Супа от киселец най- обичам ,също така и пилешката.
Вечер - не ям.
Сутрин на гладно също пия преварена гореща вода,тя изгаря и премахва токсините.
Първоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само не ми казвай че всеки ден ядеш по толкова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мммм аз от вчера съм само на диняии смятам да продължа така поне още 3/4 дена
![]()
Ами принципно съм на нещо като диета от 3 дни . Иначе се е случвало и много повече да изям ако съм решила да се тъпча.....обаче това ме засища. При мен проблема е не в това ,че често огладнявам,но са ми големи очите....и като видя някой да хапва нещо вкусничко...дай и аз...Първоначално написано от Плетеница
Много с отпуснах напоследук и за година и половина качих 10 кг ма
Сега ще ги свалям. 175 см, 65 кг......... СЕГА ОБЕДЕН/А ЛИ СИ ,ЧЕ ТАЗИ ХРАНА МИ Е ДОСТАТАЧНА.... И ВИЖДАШ ЛИ ЗАЩО Е ТОЛКОВА МАЛКО
![]()
![]()
![]()
Всеки ден по толкова малко ли ядеш наистина?Първоначално написано от Люси
![]()
А аз се тъпча по 5 пъти с какво ли не, уж за здравословно хранене![]()
Първоначално написано от momo.xixi
Ми по толко ям,мен не ми се яде по - много.То се свиква да не ядеш по - много.![]()
Закуска:
300гр Руска салата (400ккал)
Обяд:
300гр Италианска салата (252ккал)
Вечеря:
300мл Картофена супа (50ккал)
Мии ..
сутрин : препеччена филийка със сирене и краставица
обед: салата - домати,краставици и сирене /без олио, малко сол и соев сос/
следобед: кисело мляко и някакъв плод (обикновенно ябълка)
вечер: не ям или пък най-много ако мама е готвила супа да хапна
Това ям 3 последователни дни на всеки месец![]()
А иначе .. през останалите дни ям каквото душа иска![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
![]()
Tова ми изглежда вкусно
![]()
Омг.
2 хранения на ден са лошо отношение към собственото тяло,душко.Най-напред ще си прецакаш храносмилателната система,а след нея всички други.Не можеш ли да ядеш полезни неща-чисто месо,плодове,зеленчуци и бла, бла,и да тренираш всеки ден/ако не те мързи да си вдигнеш дупето от компа,де/?НВД последователите хапват 5-7 пъти на ден и слабеят...За твое добро е,dear lady.
Дюкан направо ще се спомине
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ами да ти кажа аз не съм от хората, които се лишават и за това преди време имах доста сериозен проблем с килограмите. И изпробвах един начин, който е малко по-бавен, но поне си знам, че действа и че не се лишавам от почти нищо. Ядеш каквото ти е на душата, обаче не по много и по на често. Намаляваш и хляба. По половин-една филия на ядене. За предпочитане да е препечена. Също така пиеш и много вода, но проблем е, че постоянно пикаш. :Д Но наистина всеки човек би трябвало да изпива поне по 2 литра на ден вода. Надявам се, че помогнах.А и както каза MidnightCreep упражненията са от доста голямо значение.
Po cql den tup4a mini kroasani i sladoledi. Ve4erqm salata i tam kvoto nagotvi maika mi. O i princesi qm seki boji denn.
A otnosno teb qj kvoto ti se qde prosto ne prekalqvai i sportuvai, no ne se podlagai na tupi dieti
mi dneska qdoh samo spageti ve4erta
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Последните дни нямам време да се храня редовно, а да не говорим за правилно и здравословно![]()
Днес съм на един кроасан и един сладолед, като почнем училище ще си въведа в ред режима на хранене.![]()
az bash kat po4na daskalo togava qm samo bokluci ...vse sum naobratno![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
аз вече 2ра седмица съм на режим,като казвам режим подчертавам,че съм ходила на диетолог,правила съм изследвания на хормони и кръв ,както и тест на самия специалист.за днес менюто ми беше:за закуска-един курнишон,домат,50 грама нискомаслено сирене и 100грама шунка (телешка или пуешка).
за обяд:печена пилешка пържола и 200грама салата
за вечеря:риба тон в собствен сос и салата от зеле![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
станах в 3 не съм обядвала или закусвала..ся чопла семки и ядох сладолет и друго не ми се яде![]()
in defense of our dreams...
сутрин чаша кафе
обяд - две сварени яйца
вечеря - салата от зеле и малко пилешко
кфи сте вие бе хорааз винаги ям като за последно
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Мислиш ли ,че и другите не се изкушават да ядът така.Просто нечии метаболизми непозволяват.....Първоначално написано от SaD_KiD
![]()
ами днес ядох пилешка супа...и 1 пилешко бутче с картофи...след това малко грозде...тва е![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Какво ви става на всички?Невярвам да сте толкова мноого дебели.СПОРТУВАЙТЕ!!! Диетите са вредни особено за младежи,които сега се развиват.Спорта е здраве бе хора!Пък и се срещате с други хора .И отслабватеГарантирано
![]()