Здравейте, идеята за тая тема ми дойде преди малко.
Прочетох всички теми на 1вите 3 страници за отслабване/диети етц. обаче видях и няколко коментара, които се отнасят също и за мен. Имам предвид следното: опитвайки се да поослабна 2-3 кила най-много, прочетох какви ли не НВД-та, разделно хранене, динени диети и т.н. обаче там пише само кое по колко трябва да се приема-примерно 60% мазнини, 30% белтъчини и 20% въглехидрати. Но аз от къде да знам в кое колко % от всичко има?! Пък и на всичко дето ям да му гледам стойностите... Също прочетох и че 5 пъти да ядеш, ако ядеш здравословна храна няма да надебелееш-да ама не! Та аз от толкова тъпкане на домати, пипери, сирене и т.н. качих цели 4 кг!!! Когато исках да отслабна 2-3 кг бях 56кг, сега съм 60-61 кг!!! И вече направо се отчайвам...
С темата си бих искала да помоля по-слабите ladies или тези, които ядат малко/здравословно и т.н. от време на време да пишат какво са яли за деня, че да вземаме пример по-тлъстите (вече ) какво/колко да ядем. Аз по 5 пъти на ден домати, домашни манджи, салата вече не мога да се наям с 2 ядения за ден! :S Просто е ужасно... Надявам се да пишете в темата, на мен лично много ще ми помогне!!!