- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дупка на ушите!?
Ами утре ми е удобно и си наумих да си продупча ушите..Обаче вече съм си дърта кранта и си ме хваща страх-на 14 съм!Та я нещо кажете,да ме поуспокоите,бее
![]()
.Боли ли,не боли ли!?А и да вярно ли трябва да нося два месеца медицинските обеци?
![]()
И за цена някаква информация,ако имате,въпреки че аз предполагам,че със обуците ще излезне към 20лв.
Е,вие сте!![]()
![]()
To infinity and beyond.
Самото пробиване не боли. Дано нямаш възпаления после, щото аз възпалението си го носих половин година- после се предадох и махнах обецата. Струва около 10лв, медицинските обеци се носят 3-4 седмици. Човекът, който ще те дупчи, ще ти каже какво трябва да си купиш, колко време да се мажеш и тн.
Изобщо не боли, честноА и става супер бързо. Мене миналата година ми взеха 7 лева с обицата, сега не знам колко е.
nicolepcd
Дупчух си едното ухо преди 3 месеца.Изобщо не боли,но на мен проблема ми после беше че медицинските обеци не ми понасяха и много ме болеше не можех да махна самата обеца и накрая като я махнах сложих сребърна и до сега нямам абсолютно никакъв проблем.Просто такива тенекета моите уши не понасят.Иначе дупченето не боли ама изобщо![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И аз доста пъти съм си дупчила ушите. Мен не ме боля, но при всеки човек е различно. Аз никога не съм носила медицинсски обици, така че незнам колко време се носят.Направо си сложих сребърни и нищо ми нямаше.
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
не боли изобщо даже на мен ми излезна с медицинските 8 лева и ги носих към 2-3 месеца защото удупките се възпаляваха
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
много боли, чесно ти говора![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мм изобщо не боли... даже аз си продупчих сама ухото (втора дупка) и нямаше никви усложнения, после си зех медицинска обица с шипове ии така...ако мн те е страх може и да си втълпиш болка
![]()
![]()
airplanes..
мене ме пробиха за 5 лева и ми дадоха медицинска обеца . мене не ме заболя ,усещаш леко ущипване . тя мацката ме пробила и аз викам :кога ще ме пробиваш . и там стискай си панталона ако все пак те заболи![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
... ужасен си!!!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
По темата: Ако е с пистолет дори няма да усетиш...За цени ... ми зависи къде ще ходиш... а за обеците ... мии нз да ти кажа... ама предполагам, че чак толкова време не ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако не се дупчиш в козметичен салон, а в студио не боли и няма възпаления.
1. защото в козметичните салони дупчат с пистолет, ебати ужасното е.
2. защото медицинските им обици там са тенекета.
Saatana vittu perkele hate crew!
Не е страшноНа мен ми взеха 5 лв с обицата и всичко става за секунда,даже няма да разбереш
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
мен са ме дупчели като бях на 1 годинка нз дали съм ревала![]()
Мен ме дупчиха на 3 като бях и се скъсах да рева от страх, а реално изобщо не ме заболя![]()
![]()
Stay up all night with the stars *
на мен ми ги продупчиха на 4 и болеше много![]()
Мен ми пробиха ушите някъде когато бях на 7 или 8![]()
В първите няколко минути няма абсолютно никаква болка, после чак чувстваш нещо като изтръпване.. Но не е болка за умиране![]()
А цената.. Честно да си кажа нямам абсолютно никакви спомени, но не беше повече от 10 лева. Някъде между 5 и 8.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ahhaha izob6to ne boli .... i na hry6tqla da e
a pri nas v Plovdiv s obicata ti e okolo 5,6 lv
Hardcore is my life!
И аз имам мерак да си продушпча ушите...В нашия град е 3 лв. обаче секи път кат застана пред вратата ме хваща шубето и бягам надалеч......
аз моите си го продупчих 6-7 клас ?дупка+ обица в Пловдив е 5 лева,независимо къде (аз имам на хрущяла една и още 3 на редовните места
) всъщност мисля,че може и по-малко да излезе,ако си харесаш по-мъничка обичка
![]()
П.С: не боли и ства за секунди,не се притеснявай![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не боли.. само се усеща леко изтръпване..а иначе цената е около 5-6 лева
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Не боли.Медицинските обици е хубаво да се носат 3-4 месеца.Цената е различна навсякъде...ти избираш.Няма страшно![]()
![]()
Не боли !Като минат няколко минути чувстваш нещо като изтръпване , но след няколко часа отминава! А медицинските обици е хубаво да ги носиш поне 2-3 седмици.Мисля , че няма да ти излезне повече от 10лв продупчването с обиците
![]()
А и е хубаво след това няколко дена да въртиш обиците. :P
Не болии![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не боли.Аз моите 2те и 3те сама си ги продупчих,смятай каква болка е![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!