- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за една нощ
Имам един проблем едно момче иска да правим секс само за една нощ и след това всичко да си е както преди/макар че се съмнявам нищо да не се промени/а аз имам фр с който нещата не са много розови но към споменатото по горе момче имам доста силни чувства от отдавна но това е дълга история!Незнам как да постъпя струва ми се малко курвенско с извинение да ходя с едно момче и да се е*а с друго!Моля ви за съвет![]()
Само не на мене тия![]()
каквото ти е на сърчицето това направи!Ако ти се иска направи го..ами ако неееее не го правино го направи да става шоуу :P
Щом с приятеля ти нещата не са много ''розови'' за*би го и си направи кефа с другия..Аз така бих направила,но все пак зависи много от човека,мястото,начина,врем то...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ако ще правиш нещо, то може да бъде по два начина. Или се оправяте с приятеля ти и нищо не правиш с другия, или разкарваш приятеля си и правиш с другия нещо, но си оставаш сама. Това са вариантите.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
и аз така мисля , ако искаш да го направиш с другия, по-добре първо скасай с гаджето си. така савестта ще ти е чиста хах а пък и не трябва да правим това което не искаме да правят на нас, така че не е хубаво да изневеряваш. помисли си кое е по-добре за теб, но щом имаш чувства към това момче, а той иска само секс аз сам сигурна че при теб нещаата ще се усложнят имам предвид чувствата... ще го почувстваш още по близък и може доста да страдаш.![]()
![]()
да и според мен както сама каза е курвенско![]()
Скъсай с приятеля си щом нещата не са ''розови'' и си направи кефа с другия.![]()
ти си курва
Говнааааааааааа
аре без убиди ако обичаш![]()
![]()
Само не на мене тия![]()
Въпросченце,момчето с което искаш да правиш секс за една вечер добър приятел ли ти е ?
мисла че ако го направиш с него чувствата ти ще се засилятт и някак си ще се обнадеждиш че имате шанс и ако той не отвърне това ще те нарани адски мн...това е моето мнение по въпр. късмет![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
аман от курволяци![]()
огромен подпис
.: machoka :.
Ако ти е добър и истински приятел,няма да те нарани,но само ако му признаеш чувствата си!Ако му е само за секса с теб,по-добре недей!Сама ще се нараниш!И най-важното-не наранявай приятеля си!Или се оправете,или късайте!Успех и дано вземеш правилното решение!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
ми приятел ми е да![]()
Само не на мене тия![]()
е нямате си друга работа и ми триете подписа![]()
огромен подпис
.: machoka :.
мдам...после що момичетата са к****...по-добре зарежи гаджето си щото иначе наистина ще излезеш ебати к******.зарежи го и после се занимавай с другия...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от vancheto0o
Ako naisina obi4a6 mom4eto s koeto si nqma da go naprvi6 no p princip e 4ove6ko i nqma ni6to kurvensko prosto 4ovek ima nujda ot sex i dokato sme mladi normalno da bade s razli4ni hora kakvo stava v momenta kogato stanem familni.... krai na raznoobrazieto v sexa.
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
сексът е удоволствие дори за една нощ ... защо да се лишаваме?![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
ЕЕемиии мен лично ме кефи тази идея! Аз съм го правила с бивше гадже и беше готНо преди това скъсай с гаджето ти шото тогава вече ще е малко курвенско
![]()
no exit
Не случайно казват, че жената е като маймуната - първо се хваща за нов клон, а след това пуска стария!
Първо скъсай със сегашния ти, иначе жалко за теб...
'Щото повечето момичета/жени не правят разлика между секс и чувства. И понеже е така след въпросния секс почват драмите и опитите на мадамата да те върже за себе си.Първоначално написано от Macallan
Добре,защо да е курва?Нима вие не сте имали подобни случки?Това,че тя може би няма да постъпи като вас(да не го направи)в никакъв случай не я прави курва...Ама вий си знаете ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Направи си кефа и толкова![]()
да и при мене има такъв и аз съм на мнение,4е едвали някога 6е му пусна,макар,4е е мн готяяянда изневеря на приятеля ми заради него,заради 1 но6-не мерси
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!