- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако забременеете, но не можете да направите аборт
Представете си следната ситуация...
Забременявате, но не можете да направите аборт. Трябва да запазите детето и да го родите. В такъв случай ще се омъжите ли за момчето, което го е 'направило', или ще си го отгледате сами?![]()
Аналогично за момчетата: ако някое момиче е бременно от вас, по някакви причини не може да напарви аборт, ще се омъжите ли за нея, само ще й помагате ли, или изобщо ще се покриете някъде?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Зависи много .. че ще помагам 100% зависи на каква възраст съм и до колко я обичам ако е много ще се оженя иначе не
Емии като за начало докато навърша 18 бих живяла с него, а след това зависи как се развият нещата може и да се омъжим.![]()
Представи си на тази възраст в момента... и другия вариант, ако си на 20+ примерно.![]()
Какво ще предприемеш? (:
До колко чувствата ти към половинката ще са предопределящи, и до колко относно малкото същество, което ще се появи.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ако това нещо ми се случи (недай си Боже) нито ще се омъжа за момчето,нито ще очаквам някаква помощ от него ...
В крайна сметка за к'во да съсипвам и неговия живот?!Аз съм на 18 год. той евентуално ще е между 19 и 22 год. ... не си струва да го натоварвам с нещо толкова отговорно като семейство и детеВсе пак на тази възраст едва ли ще е готов за подобно нещо
Що се отнася до издръжката - и без това той едва ли ще изкарва кой знай,колко пари (ако евентуално работи) и няма смисъл да ги дава за дете,което не е искалРодителите ми вземат достатъчно хубави заплати и ще могат да осигурят всичко необходимо за едно малко човече
И пак казвам ... Дано подобно нещо не ми дойде на главата,защото не си струва от сега да си съсипвам живота и образованието ... Не,че едно бебе е нещо лошо - напротив,но на тази възраст е просто НЕДОПУСТИМО![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз пък ще избягам и ще се покрия.
Говнааааааааааа
Нормално, никой на тази крехка възраст все още не иска дете...
но говорим за хипотетична ситуация.![]()
Значи, 3oPuTy, би си го гледала сама, без да очакваш помощ от момчето, и без да изискваш от него да се жените? (: Ще разчиташ единствено на твоите родители?![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Да не дърпаме дявола за опашката.
Но ако ми се наложеше,ако е от сегашния ми приятел,да бих се омъжила за него.Той ми е казал,че ако стане нещо такова,ще поеме отговорност.Но дано не стане,защото не искам да правя аборт,ама и дете не ми се гледа.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако мнението ти е сериозно, не е ли твърде безотговорна подобна постъпка?Първоначално написано от Fritz
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ако ми се наложи бих останала с момчето и бихме си помагали!Но само ако има чувства мажду нас!Иначе защо да тормозя някого!
А относно детето!Това е най-хубавото нещо в живота на един човек(е на тази възраст не е много забавно,но все пак)!Нали затова се раждаме-да създадем поколение и да оставим нещо добро за това поколение!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Само да наблегна на факта, че разиграваме ХИПОТЕТИЧНА ситуация, в която сте бременна и НЕ МОЖЕТЕ да махнете бебето.
Няма смисъл да се обяснявате как не искате да ви се случва, как ще направите аборт и т.н. То това за повечето е ясно...
Въпросът е КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ, АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ АБОРТ И ПОЯВАТА НА МАЛКИЯ ЧОВЕК ЩЕ Е ФАКТ?![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
би останала с него и бихте си помагала, т.е. бихте се оженили?Първоначално написано от sexyyyy93
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
what3ver точно такаНяма смисъл да съсипвам и неговия живот заради една "грешка" ... Ясно е,че щом сме правили секс имаме някакви чувства един към друг,но все пак на тази възраст не може да се говори за истинска сериозна връзка
Естествено ако той сам пожелае да остане с мен,да помага за детето и т.н. няма да откажа,но определено не бих го накарала да прави нещо против волята и желанието му
![]()
А щом сте правили секс и си забременяла не би ли те обичал той и не би ли ти помогнал във всяка ситуация?!
Нали знаеш,че има всякакви момчета с различни характериПървоначално написано от sexyyyy93
Има такива,които биха помогнали,но има и такива,които ще се стреснат и ще избягат от отговорност
Така е!Аз просто съдя от личен опит!![]()
3-ти я бутат "НЕВОЛНО" по стълбите и бебе няма
Искаш да кажеш, че секс се прави само с чувства, и дори и да стане 'фалът' би ти помогнал, защото нали те обича?Първоначално написано от sexyyyy93
![]()
3oPuTy, какво значи 'да остане с теб'? Да се ожените или просто да ти помага?![]()
И би ли се омъжила за някого само заради детето? Дори и да не се обичате толкова силно?
А би ли се омъжила за някого, когото обичаш, но се жените само защото си забременяла, а не защото и двамата изведнъж сте го поискали. Имам предвид бракът да е следствие на първо място от детето, а не от силните ви чувства? (:
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Да,то без чувства просто не ми се получава!![]()
3oPuTy, какво значи 'да остане с теб'? Да се ожените или просто да ти помага?"Да остане с мен",т.е. да си продължим връзката.
И би ли се омъжила за някого само заради детето? Дори и да не се обичате толкова силно? НЕ!Не бих се омъжила за някого заради дететоКакто казах дори не бих очаквала момчето да ми помага за детето,а какво остава за сватба ...
А би ли се омъжила за някого, когото обичаш, но се жените само защото си забременяла, а не защото и двамата изведнъж сте го поискали. Имам предвид бракът да е следствие на първо място от детето, а не от силните ви чувства? (: Хммм мисля,че не ... Не бих се омъжила за някого само заради детето ... Не си струва да се омъжа на 18-19 год. и след някой друга година да се размотавам по съдилища заради (евентуален) разводПак казвам - на тази възраст нито аз,нито момчето ще е готово за семеен живот ... Не си струва да създаваме семейство и след време някой от двамата (или и двамата) да съжаляваме ...
![]()
Ясно.![]()
Благодаря за изчерпателните ви отговори и на 2те.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ми темата е интересна за това даваме изчерпателни отговори![]()
Абсолютно съм съгласна!И добре,че има някой,който поне да пуска наистина заинтригуващи и умни теми!
![]()