.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Град
    Bs - Immortal city

Вярно ли е .. ?

начии неска си говорим с една фр-ка и тя ми вика че ако не си праила повече от една година секс и пак ставаш като девстена в смисъл че кат гу напраиш после и пак та боли и ако си кървяла тогава пак кървиш абе некфи такива... и деанам на мен ми стана мноу смешно изобщо не го вярвам ..и ми каза че от много хора гу била чувала вярно ли е ?
    любовта е игра в която винаги лажат..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ми Ни Е ВяРнУ!!!
    ЩоМ иДиН ПъТ МоМчЕ Е ПрОнИкНъЪъЛу Ф ТеБ,ЗнАчИ вЕчИ нЕ сИ дЕфФфСтВеНъЪъ ...

Пффф стига с тия "многУ","малкУ","гУ" и другите думи,които пишете с "У" на края ... Мина му модата на това,не мислите ли
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Да си кажа честно не знам и аз за първи път чувам такова нещо но според мен не вярно ( в смисъл че кат гу напраиш после и пак та боли и ако си кървяла тогава пак кървиш абе некфи такива. ) колкото до тва при всеки е различно.

Съгласен съм със ЗоритУ Но както и да е. Девственоста не зависи от това колко време не си правила секс, щом 1 път си правила, значи вече не си. Но въпроса ти май беше малко по-различен. Ииии зависи. При жена ми веднъж отсъствах доста дълго време, бях на командировка и тя не беше правила доста време и след това и беше малко болезнено, но само първите минути, така че зависи от организма, но да боли и кърви катоо при първият път, съмнява ме.

Град
    Чикиляндия
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ми Ни Е ВяРнУ!!!

Пффф стига с тия "многУ","малкУ","гУ" и другите думи,които пишете с "У" на края ... Мина му модата на това,не мислите ли
    И на Ф вместо В , одавна му мина модата , както и на това писане със тези главни бУкВичКи

3oPuTy е права. Веднъж той да е 'влязъл' в теб - вече НЕ си девствена.
    Друг е въпросът, че ако не си правила секс повече време и след това те наболява първите 1-2 пъти примерно, но чак кръв да има... не (:
    Просто има някои момичета, които са и малко по-тесни... и затова е неприятно.

Веднъж правила ли си секс - изгоряла си. Ще ти се да си девствена, ама на!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Може да боли само в началото,защото както е писано и в други теми вагината се разтяга и нагажда по размера на пениса!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от spirtt
    Ми Ни Е ВяРнУ!!!

И на Ф вместо В , одавна му мина модата , както и на това писане със тези главни бУкВичКи
    Е добре де забравих да спомена за "Ф" вместо "В"
    А големите и малки букви ги написах с цел авторката да разбере,колко е тъпо да се пише по този начин
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Момини Цици
    Абе вие вече големи глупости почнахте да пишете ем след 1 година може да те боли да ама защптп ще си тясна кръв няма да тече и няма да си девствена

баси.. ко искаш д ами кажеш някоя бабичка на 80 години дето да речем че не е правила секс от 40-45 години пак е девствена.. малеее мн сте зле.. я хванете някоя литература прочетете малко.. ти 12 имаш ли ?

IQ = 0
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Bs - Immortal city
    Писането на кирилица е задължително!

what3ver
    любовта е игра в която винаги лажат..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    няма да си девствена споко

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    пфф да ти се не види в тъпата лигла.
    Да ти кажа,че това писане е детско ,лигаво и ужасно дразнещо поне за мен Спри се с тези лиготии или ходи в детската градина!
    По темата
    Девствеността не се връща,освен ако медицината не се намеси,ако изобщо ме разбираш.

^аз не могаа да разбераа може ли да поясниш, а по темата не може ЕСТТ...
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от egois74e
    за кео да поясти за медицината ли?!

Прави се операция с която ти възтоновяват девсвената ципа.. (т.е. боли си по същия начин кърви и т.н.. при първия път )

п.с. в БГ не съм сиг дали се прави такъв вид операций.. но мисля че би трябвало.. защо не?

Град
    In the middle of Nowhere
    Хората разправят разни работи,че чак нараво са смешни и си вярват...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ако те лашкат всяка годино по един път,бъди сигурна ТИ СИ СИ ДЕВСТВЕТНА!ПО правило от една година нагоре вече си СТАТУС ебана....мноо прости хора ее...срамота,ебете се като невидели ама не знаете кога сте девстстени и кога нее ухааа.....маняциии

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Вярно ли е .. ?

Цитирай Първоначално написано от mqu
    начии неска си говорим с една фр-ка и тя ми вика че ако не си праила повече от една година секс и пак ставаш като девстена в смисъл че кат гу напраиш после и пак та боли и ако си кървяла тогава пак кървиш абе некфи такива... и деанам на мен ми стана мноу смешно изобщо не го вярвам ..и ми каза че от много хора гу била чувала вярно ли е ?
    Начии дъ т кажа и ас как сийке ко съм чуал. Имълу тиквиз жини дет са кат гущери - кът им резнат упашкити на гузщирити мини съ ни мини апк им пуниквът. Тъ и тез жини кън ни ги онодът известну времи им пуниквъла новъ дественъ ципъ. Начи ако тъ съмняъ че си от тез жини виж съ в углидалту и съ уплизи. Аку тий раздвуен иникъ кът на ламиа начи ща ти пуникни ципъ аку ни съ праскъш известну времи. Ку ни е двоен изикъ ти - начи ни си такваз.
    Ади ортувай кво й станалу чи мъй джогала вечи

Град
    Скитосвам по улиците
    Ми Ни Е ВяРнУ!!!

А големите и малки букви ги написах с цел авторката да разбере,колко е тъпо да се пише по този начин
    Амм не искам да се заяждам,обаче как може да правиш забележки за У-то в края на думите и Малките и Големи букви при условие,че никът ти е написан по същия начин...Адски тъпо е...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    Ми Ни Е ВяРнУ!!!

Амм не искам да се заяждам,обаче как може да правиш забележки за У-то в края на думите и Малките и Големи букви при условие,че никът ти е написан по същия начин...Адски тъпо е...

Защото всички са неграмотни

охаааа Sneki, някой май отдавна не е правил секс, а?

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    млъкни бе прост
    аз си го права редовно ама тоя които не е виждал маи си ти!!
    мдааа, а си и високо интелигентна/ен както се вижда

пъпки имаш ли?

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от egois74e
    за кео да поясти за медицината ли?!

Прави се операция с която ти възтоновяват девсвената ципа.. (т.е. боли си по същия начин кърви и т.н.. при първия път )

п.с. в БГ не съм сиг дали се прави такъв вид операций.. но мисля че би трябвало.. защо не?
    В Сърбия я направиха на една фр
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Хайде стана боя
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Пловдив
    честито ти си първият хибрит със самовъзстановяващ се химен
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си