- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е .. ?
начии неска си говорим с една фр-ка и тя ми вика че ако не си праила повече от една година секс и пак ставаш като девстена в смисъл че кат гу напраиш после и пак та боли и ако си кървяла тогава пак кървиш абе некфи такива...и деанам на мен ми стана мноу смешно изобщо не го вярвам ..и ми каза че от много хора гу била чувала вярно ли е ?
любовта е игра в която винаги лажат..
Ми Ни Е ВяРнУ!!!
ЩоМ иДиН ПъТ МоМчЕ Е ПрОнИкНъЪъЛу Ф ТеБ,ЗнАчИ вЕчИ нЕ сИ дЕфФфСтВеНъЪъ ...
Пффф стига с тия "многУ","малкУ","гУ" и другите думи,които пишете с "У" на края ... Мина му модата на това,не мислите ли![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да си кажа честно не знам и аз за първи път чувам такова нещо но според мен не вярно ( в смисъл че кат гу напраиш после и пак та боли и ако си кървяла тогава пак кървиш абе некфи такива. ) колкото до тва при всеки е различно.![]()
Съгласен съм със ЗоритУНо както и да е. Девственоста не зависи от това колко време не си правила секс, щом 1 път си правила, значи вече не си. Но въпроса ти май беше малко по-различен. Ииии зависи. При жена ми веднъж отсъствах доста дълго време, бях на командировка и тя не беше правила доста време и след това и беше малко болезнено, но само първите минути, така че зависи от организма, но да боли и кърви катоо при първият път, съмнява ме.
И на Ф вместо В , одавна му мина модата , както и на това писане със тези главни бУкВичКиПървоначално написано от 3oPuTy
3oPuTy е права. Веднъж той да е 'влязъл' в теб - вече НЕ си девствена.
Друг е въпросът, че ако не си правила секс повече време и след това те наболява първите 1-2 пъти примерно, но чак кръв да има... не (:
Просто има някои момичета, които са и малко по-тесни... и затова е неприятно.![]()
Веднъж правила ли си секс - изгоряла си. Ще ти се да си девствена, ама на!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Може да боли само в началото,защото както е писано и в други теми вагината се разтяга и нагажда по размера на пениса!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Е добре де забравих да спомена за "Ф" вместо "В"Първоначално написано от spirtt
![]()
А големите и малки букви ги написах с цел авторката да разбере,колко е тъпо да се пише по този начин![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
![]()
![]()
![]()
Абе вие вече големи глупости почнахте да пишете
![]()
![]()
![]()
![]()
ем след 1 година може да те боли да ама защптп ще си тясна
кръв няма да тече и няма да си девствена
баси.. ко искаш д ами кажеш някоя бабичка на 80 години дето да речем че не е правила секс от 40-45 години пак е девствена.. малеее мн сте зле.. я хванете някоя литература прочетете малко.. ти 12 имаш ли ?![]()
IQ = 0
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Писането на кирилица е задължително!
what3ver
любовта е игра в която винаги лажат..
^аз не могаа да разберааможе ли да поясниш, а по темата не може ЕСТТ...
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
за кео да поясти за медицината ли?!Първоначално написано от egois74e
Прави се операция с която ти възтоновяват девсвената ципа.. (т.е. боли си по същия начин кърви и т.н.. при първия път)
п.с. в БГ не съм сиг дали се прави такъв вид операций.. но мисля че би трябвало.. защо не?
Хората разправят разни работи,че чак нараво са смешни и си вярват...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ако те лашкат всяка годино по един път,бъди сигурна ТИ СИ СИ ДЕВСТВЕТНА!ПО правило от една година нагоре вече си СТАТУС ебана....мноо прости хора ее...срамота,ебете се като невидели ама не знаете кога сте девстстени и кога нее ухааа.....маняциии
Начии дъ т кажа и ас как сийке ко съм чуал. Имълу тиквиз жини дет са кат гущери - кът им резнат упашкити на гузщирити мини съ ни мини апк им пуниквът. Тъ и тез жини кън ни ги онодът известну времи им пуниквъла новъ дественъ ципъ. Начи ако тъ съмняъ че си от тез жини виж съ в углидалту и съ уплизи. Аку тий раздвуен иникъ кът на ламиа начи ща ти пуникни ципъ аку ни съ праскъш известну времи. Ку ни е двоен изикъ ти - начи ни си такваз.Първоначално написано от mqu
Ади ортувай кво й станалу чи мъй джогала вечи![]()
Амм не искам да се заяждам,обаче как може да правиш забележки за У-то в края на думите и Малките и Големи букви при условие,че никът ти е написан по същия начин...Адски тъпо е...Първоначално написано от 3oPuTy
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Първоначално написано от fall_out_girl
Защото всички са неграмотни![]()
![]()
охаааа Sneki, някой май отдавна не е правил секс, а?![]()
мдааа, а си и високо интелигентна/ен както се виждаПървоначално написано от Sneki
пъпки имаш ли?![]()
В Сърбия я направиха на една фрПървоначално написано от Rofl4e
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Хайде стана боя![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
честито ти си първият хибрит със самовъзстановяващ се химен![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!