- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е .. ?
смешки само
Технически погледнато губиш девствеността си чак когато родиш. Чак тогава се разкъсва напълно девствената ципа и изчезва изцяло. Но и 20 години секс да не правиш тя не се възстановява самичка. Просто след дълго неизползване на "шушката" тя се свива от самосебеси и си просто по тесничка в началото. Но кръв да тече по никакъв начин ! Освен ако не го направиш с кон о.О
Снеки не мисля, че ти си човека, който трябва да прави забележки за никовете щото като го гледам твоя колко е оригинален и плосък лошо ми става ! А налагането за правопис трябва да го има и да се трие всеки неграмотно написан коментар (което никога няма да стане) докато младото неграмотно поколение не се научите да пишете !Защото и ти доста неграмотна и проста като те гледам как храниш, нито запетайки нито точки нито нищо.
А ти не налагаш ли бе ? Що ти да имаш правото да я налагаш, а тя да няма правото да налага хората? С нищо не си повече от нея.
Само като те гледам и отговора ти за темата "че се е*еш от 13 годишна и че ти тече кръв постоянно" лошо ми става !!! К*рветина проклета!
1. Научете се да пишете правилно заглавие
2. Не е вярно.