- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгреших ли?
Първоначално написано от br3akth3w1nd
ти изобщо с нея говорил ли си
^^щот ако се надяваш,че подсвиркването и коментара ще я накарат да те забележи..нз
според мен ще ти върже като ги знам малките кви са в наши дни..най-много да се е изкефила..обърни и малко внимание ама тоя път недей така, а по-нормално![]()
сгреши ли.... еми .... обади се на радио Ереван... те ще ти кажат
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Простак!..Пфф.. аз пък изобщо не обръщам внимание на подсвирквания и подвиквания..
Мисля, че си избрал грешен подход към момичетата..
![]()
![]()
![]()
съгласна съм с последното мнение на Re5peC7 относно днешните деца ... то не че аз не съм дено все пак наситина си сгрешил... друг път разчитай на разговора поне к'вото има щи го кажи а сега гадаеш как го е разтълкувала- като комплимент или икато просташка проява...как се е почувствала- добрее зарди 'комплимента' или протсто и е станало адски тъпо...
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Много си права...Първоначално написано от Hilary_
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
I come from the село
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Еми кво да кажа ...... - просташка работа
напълно се съгласявам със Hilary_
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Напърно съм съгласна с Hilary_Аз лично на такова просташко провикване въобще нямаше да реагирам. и на всичкото отгоре казваш че ти ако беше на нейното място щяло да ти стане готино
Не си добре...харесвал момичето ама те мързи да и кажеш че я харесваш! то това не мързел а пълна простотия-поне по това си пролича колко си сериозен за такива неща
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
СъгласнаПървоначално написано от Hilary_
Е, поне е разбрала, че я харесваш (колкото и да се е погнусила от тая идея след това каруцарско провикване). Ако е някоя не особено умна кифла може и да си пада по такива като тебе. Успех!
напълно съгласнаПървоначално написано от kris4en
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Бих си казал "тоя е невероятен простак".Първоначално написано от br3akth3w1nd
Сега отиди с бухалката и и кажи че я харесваш това е най- якия подход![]()
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от Hilary_
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Лал, почти всичките коментари казват, че съм сгрешил, а анкетата е 18 на 16..Как стаа тая работа?
Случвало ми се е...![]()
Първоначално написано от br3akth3w1nd
ми човек..като прочете написаното според теб сгрешил ли си?
1-во ако харесваш някое момиче това не е начина да и го покажеш..
2-мамичетата обичаме комплиментите,,естествено.. ама не по този начин.Все 1 някои циганин да ти подвикне..еми няма да ти е хубаво
..ама ако си решил да направиш нещо иди да говориш с нея..не и подвиквай повече
ее супер кво....кво толкова като си и подсвирнал и си казал тва.. голяма работа..както казаха другите...тва си е един вид комплимент... а тези които мислят че е просташко (с извинение) - еее с много старомодно мислене сте бе хора.. живеем в 21 век все пак ...всеки може да си прави каквото иска
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MorningGlory
никoй не е казал,че не може да си прави каквото иска..той пита-хората отговарят..всеки си има мнение нали така?
..според мен не е това начина да я впечатли..ама ти ако се радваш на такива като него-окей
разни хора разни идеали,,както се казва![]()
Определено щях да си кажа, че си простак.. и готово. Повече никакво внимание от моя страна..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
По принцип съм си правил подобни експерименти 1во се държиш като простак после коренно сменяш подхода или 1во се държиш мъжката после като простак... и двете не са за предпочитане. В първия случай впечатлението, че си простак остава каквото ида правиш. В втория сриваш всякакво добро впечатление с простащината си.Първоначално написано от Hilary_
6ях да се из4ервя,6е6е да ми е добре,но 6ях да те помисля за простак![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Всеки мъж е простак, аз си признавам, че съм голям простакПървоначално написано от lipstik
Всеки си го знае
![]()
Според мен си сгрешил.Но пък на някои момичета им харесва постоянно да им подвикват и т.н. ... Незнам каква е мацката в твоя случай.![]()