- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгреших ли?
Имаше 1 път в даскало, видях едно момиче което си харесвам май от година и не съм й казал нищо щото ме мързи, и то мина с компанията, аз хванах мойте приятели и извиках "Е тая там от дясно има мнОООООго яко дупееее (или задник май казах не помня)". И тя се обърна за секунда и после продължи напред... Е? Ако сте момиче как ще се почувствате? Аз бих се почувствал супер!![]()
Първоначално написано от br3akth3w1nd
и аз![]()
![]()
Е заради такива като тебе ше намразя момчетата...Бате как може да се извикаш като пълния селянин... ебати глупостта...
Аз пък изобщо дори внимание не бих ти обърнала...
Направи го по нормалния начин...отиваш и иказваш...а кви са тия историии с "Пускай, Ганьо говедата! " ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ти на колко си..имаш доста неправилен подход към момичетата![]()
точно на един като тебе се смях одевета въпросното селянче се провикваше през улицата за да каже на един негов познат колко била хубава девойката до него, а той не чуваше и така няколко пъти трябваше да повтаря викайки...много смешно ми стана и в крайна сметка не му се получи работата
Постъпил си доста тъпо и детски това "гаменското" държание отдавна не е на мода.Всъщност преди години го наричаха гаменско сега е известно като селения и вярвай ми никой не гледа с добро око на него![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Е, аз ако съм ще се обърна и ще те запукам!![]()
хаха тва ме разбиПървоначално написано от oporochena
младеж внимавай, че ядосваш лъвиците
![]()
... и щото си ядосан за тва не си в скайп нали...?!Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
За oporochena: Внимавай, че батето яде хора!!!![]()
Priceless .. <3
зависи как се чете евангелието разбираши някои може да го приемат като похвала а други са свикналиПървоначално написано от oporochena
казах ли че на трети не им пука
![]()
Ако аз бях на момичето щях да се почувствам тъпо и щях да го сметна за селска проява.,но познвам и такива,които биха се кефили.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
дребчо нещо oплете концитеПървоначално написано от Hilary_
аз на лъвица ли ти мясам?
![]()
младеж викам на автора, а лъвицата в случая е oporochena (как се получи само)
xahxha няма да говоря с обиди,просто подобни изцепки са ми АНТИ...и аз съм виждала много яки мъжки задници,но не крещя подри вас,, Баси задника,, ......тъпо е,ако взема всичко което го мисля да го казвам..сгрешил си момче!
явно за мен![]()
И кво стааа са? Мислите ли, че би тръгнала с мен или оплесках работата в онзи толкова безгрижен ден?
Към батето (Re5peC7) : Абе май ти се оплете ама карай...![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
я сподели на колко си? че и девойката дето си я похвалил на висок тон
няаа тръгне с теб,щото няяама да те вземе насериозно![]()
... Според мен тряа да смениш подхода...Първоначално написано от br3akth3w1nd
Иначе при мен не би станало...
![]()
![]()
Priceless .. <3
абе да ти кажа..не е кой знае каква грешка..ама ти кво губиш и без тва?
Тя не е кой знае що, незнам защо ме привличат тоя тип момичетаПървоначално написано от TheGirlNextDoor
и 2-мата сме на 14.. време ни еПървоначално написано от Re5peC7
![]()