.

Виж резултатите на анкетата: Сгреших ли?

Гласували
59. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

33 55,93%
  • Не!

26 44,07%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от br3akth3w1nd
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    абе да ти кажа..не е кой знае каква грешка..ама ти кво губиш и без тва?
    Тя не е кой знае що, незнам защо ме привличат тоя тип момичета
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    я сподели на колко си? че и девойката дето си я похвалил на висок тон
    и 2-мата сме на 14.. време ни е

ти изобщо с нея говорил ли си

^^щот ако се надяваш,че подсвиркването и коментара ще я накарат да те забележи..нз

според мен ще ти върже като ги знам малките кви са в наши дни..най-много да се е изкефила..обърни и малко внимание ама тоя път недей така, а по-нормално

Голям фен Аватара на skuck
    сгреши ли.... еми .... обади се на радио Ереван... те ще ти кажат
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Простак!.. Пфф.. аз пък изобщо не обръщам внимание на подсвирквания и подвиквания.. Мисля, че си избрал грешен подход към момичетата..

съгласна съм с последното мнение на Re5peC7 относно днешните деца ... то не че аз не съм де но все пак наситина си сгрешил... друг път разчитай на разговора поне к'вото има щи го кажи а сега гадаеш как го е разтълкувала- като комплимент или икато просташка проява...как се е почувствала- добрее зарди 'комплимента' или протсто и е станало адски тъпо...
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Е заради такива като тебе ше намразя момчетата... Бате как може да се извикаш като пълния селянин... ебати глупостта... Аз пък изобщо дори внимание не бих ти обърнала... Направи го по нормалния начин...отиваш и иказваш...а кви са тия историии с "Пускай, Ганьо говедата! " ...
    Много си права...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на Aicken
    I come from the село
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Еми кво да кажа ... ... - просташка работа напълно се съгласявам със Hilary_
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Напърно съм съгласна с Hilary_ Аз лично на такова просташко провикване въобще нямаше да реагирам. и на всичкото отгоре казваш че ти ако беше на нейното място щяло да ти стане готино Не си добре...харесвал момичето ама те мързи да и кажеш че я харесваш! то това не мързел а пълна простотия-поне по това си пролича колко си сериозен за такива неща

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Град
    Paradise
    Е заради такива като тебе ше намразя момчетата... Бате как може да се извикаш като пълния селянин... ебати глупостта... Аз пък изобщо дори внимание не бих ти обърнала... Направи го по нормалния начин...отиваш и иказваш...а кви са тия историии с "Пускай, Ганьо говедата! " ...
    Съгласна Е, поне е разбрала, че я харесваш (колкото и да се е погнусила от тая идея след това каруцарско провикване). Ако е някоя не особено умна кифла може и да си пада по такива като тебе. Успех!

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от kris4en
    Напърно съм съгласна с Hilary_ Аз лично на такова просташко провикване въобще нямаше да реагирам. и на всичкото отгоре казваш че ти ако беше на нейното място щяло да ти стане готино Не си добре...харесвал момичето ама те мързи да и кажеш че я харесваш! то това не мързел а пълна простотия-поне по това си пролича колко си сериозен за такива неща
    напълно съгласна
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Сгреших ли?

Имаше 1 път в даскало, видях едно момиче което си харесвам май от година и не съм й казал нищо щото ме мързи, и то мина с компанията, аз хванах мойте приятели и извиках "Е тая там от дясно има мнОООООго яко дупееее (или задник май казах не помня)". И тя се обърна за секунда и после продължи напред... Е? Ако сте момиче как ще се почувствате? Аз бих се почувствал супер!
    Бих си казал "тоя е невероятен простак".

Голям фен Аватара на beb4yy
    Сега отиди с бухалката и и кажи че я харесваш това е най- якия подход

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    +1
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Лал, почти всичките коментари казват, че съм сгрешил, а анкетата е 18 на 16.. Как стаа тая работа?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Случвало ми се е...

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Лал, почти всичките коментари казват, че съм сгрешил, а анкетата е 18 на 16.. Как стаа тая работа?

ми човек..като прочете написаното според теб сгрешил ли си?
    1-во ако харесваш някое момиче това не е начина да и го покажеш..
    2-мамичетата обичаме комплиментите,,естествено.. ама не по този начин.Все 1 някои циганин да ти подвикне..еми няма да ти е хубаво
    ..ама ако си решил да направиш нещо иди да говориш с нея..не и подвиквай повече

ее супер кво.... кво толкова като си и подсвирнал и си казал тва.. голяма работа..както казаха другите...тва си е един вид комплимент... а тези които мислят че е просташко (с извинение) - еее с много старомодно мислене сте бе хора.. живеем в 21 век все пак ...всеки може да си прави каквото иска

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от MorningGlory
    ее супер кво.... кво толкова като си и подсвирнал и си казал тва.. голяма работа..както казаха другите...тва си е един вид комплимент... а тези които мислят че е просташко (с извинение) - еее с много старомодно мислене сте бе хора.. живеем в 21 век все пак ...всеки може да си прави каквото иска

никoй не е казал,че не може да си прави каквото иска..той пита-хората отговарят..всеки си има мнение нали така?
    ..според мен не е това начина да я впечатли..ама ти ако се радваш на такива като него-окей
    разни хора разни идеали,,както се казва

Определено щях да си кажа, че си простак.. и готово. Повече никакво внимание от моя страна..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

И кво стааа са? Мислите ли, че би тръгнала с мен или оплесках работата в онзи толкова безгрижен ден?
    ... Според мен тряа да смениш подхода... Иначе при мен не би станало...
    По принцип съм си правил подобни експерименти 1во се държиш като простак после коренно сменяш подхода или 1во се държиш мъжката после като простак... и двете не са за предпочитане. В първия случай впечатлението, че си простак остава каквото ида правиш. В втория сриваш всякакво добро впечатление с простащината си.

Задник съм!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    6ях да се из4ервя,6е6е да ми е добре,но 6ях да те помисля за простак
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Ами аз да ти кажа това с провикването е доста просташко.Обаче ни трябвало да и е станало хубаво и неудобно.
    Всеки мъж е простак, аз си признавам, че съм голям простак Всеки си го знае

Супер фен
    Според мен си сгрешил.Но пък на някои момичета им харесва постоянно да им подвикват и т.н. ... Незнам каква е мацката в твоя случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си