.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

притеснение ?

Здравеите,вчера правих секс с моята приателак тя беше дефствена.В процеса ми се скъса презерватива и аз веднага го смених и продължихме, но усетих че беше по влажно може и от вузбуда мисля че не съм свършил 99,9% нямаше следи от сперма по пениса и презерватива и сега ми е малко притеснено има ли място за притеснение?благодаря ви !

Щом си го сменил веднага и не си свършвал в нея - спокойно.ако по пениса ти е имало прдеякулационна течност има малка вероятност.Ако искате за да ви е по-спокойно може да си направи тест след 14 дни.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ще си спестя коментара за фрапантния ти правопис.Ако не си свършил не би трябвало да се притесняваш.А как така мислиш,че не си свършил?Не одобрявам такива методи,понеже Ескапел не е бонбонче,но ако наистина сте много притеснени и двамата,да пие.Но само този път,другите да сте по-внимателни.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Вероятността според теб да е бременна е 0.1%,така че изчакайте,ще и дойде!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

благодаря ви много на всички

Град
    Момини Цици
    ами нз, мисля че няма опасност.. знам, че Ескапел не се пие когато поискаме, а когато се наложи.. ако си сигурен че не си свършил в нея добре успокойте се,ако не си сиг.. копи й хапче да пие.. и след 10 ден някъде да си напави тест
    Другия път да внимавате повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си