- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вещи у гаджето :]
ДамМесец-два преди да заживеем заедно бях окупирала една миниатюрна част от гардероба, а четката за зъби в банята си беше задължителна просто
Не съм си поставяла това обаче за цел, всъщност то стана постепенно, защото аз всеки ден по цял ден бях у тях и вместо да нося постоянно домашни дрехи за да се преобличам в тях, един ден просто си ги оставих. Но тези неща естествено се правят когато връзката е сериозна, не можеш да го правиш с всяко следващо гадже
![]()
![]()
не,нито той у нас, нито аз у тях![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Бившия ми е оставял блузи в дома....или разни неща,ако ги забрави,но после си ги вземаше.А аз в тях много често забравях разни дреболии.Нарочно не оставях нищо,защото се мразехме малко със сестра му![]()
На сегашния .... почти винаги има дрехи в дома,защото ми е хубаво да ги обличам и да си ги замъквам с мен в домаИма и 2 книги ... ама скоро всичко ще му върна ...
![]()
Добре бе .. Чудиш ни се как може да си оставяме бельо,нощници,пижами,четки за зъби в гаджетата ама и аз ти се чудя ти като спиш в тях гола ли спиш (не,че е невъзможно) ама едва ли при всяко излизане от стаята си обуваш дънките и блузата (примерно) ... А сутрин като станеш к'во правиш?!Лапваш една дъвка без да си миеш зъбите ли?!Първоначално написано от mimzchet0
... Или като правите секс - после данеби да си обуваш същото бельо или си носиш друго в чантата и се сменяш?!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Още не съм ходила в тях, нито той в нас, но да, бих си оставила някои неща там.![]()
Не,нито той има вкъщи,нито аз в тях
Само левскииПървоначално написано от haritov
.. иначе в бившия бая неща си бях забравяла .. преобладаваха флашките и дисковете .. бая често и дрехи
![]()
.. иначе в бившия бая неща си бях забравяла .. преобладаваха флашките и дисковете .. се си давахме някви такива неща .. и сякви простотии
![]()
.. иначе в бившия бая неща си бях забравяла .. преобладаваха флашките и дисковете .. се си давахме някви такива неща .. и сякви простотии
![]()
апф .. съжалявам че се е пратило 3х .. компа яката се бъгна![]()
Забравих си четката за зъби у тях и сигурно вече е в коша![]()
ami... `ak 4etka za zubi nqmam... ne se nalaga da spa u tqh, no se e slu4valo da mi dava po nqkoq dre6ka ve4rta, za6toto stava studeno![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
хахаха мииии супер много неща са ми у тях дрехи гримове четка за зъби белио гривни еи такива работи![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
имам една мн яка шапка при нея но сега пак сме заедно и не е проблем :P :P
не аз нямам ама искам да имам - примерно някоя тениска дето мирише на неговия парфюм![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
И аз така. То ние нямаме и възможността да си ходим по къщите.Първоначално написано от sextazy_baby
Ами при бившия най-редовно си оставях разни дребни неща, като списания, пяна за коса, лак за нокти, зарядното за телефона, дискове с музика и филми и т.н.
Даже сега се сещам за две книги, които сигурно още са в стаята му![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нямам нищо мое в тях.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ем предимно дрехи и четка за зъби.![]()
не нямам...той вкъщи и той няма точно негови но съм му взела една кърпа и никoй др не я ползва освен той когато той си дойде.. хД ха сега се замислям... защо и аз нямам нещо такова у тях!?![]()
![]()
Амииии....тя ми е гепила гривната вече 1 седмица ей така на шегуфка и си я носиМн сладко и стои масивната гривна на малката ръчичка
![]()
пссст..