.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на iiirish
    Дам Месец-два преди да заживеем заедно бях окупирала една миниатюрна част от гардероба, а четката за зъби в банята си беше задължителна просто Не съм си поставяла това обаче за цел, всъщност то стана постепенно, защото аз всеки ден по цял ден бях у тях и вместо да нося постоянно домашни дрехи за да се преобличам в тях, един ден просто си ги оставих. Но тези неща естествено се правят когато връзката е сериозна, не можеш да го правиш с всяко следващо гадже

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не,нито той у нас, нито аз у тях
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Бившия ми е оставял блузи в дома....или разни неща,ако ги забрави,но после си ги вземаше.А аз в тях много често забравях разни дреболии.Нарочно не оставях нищо,защото се мразехме малко със сестра му
    На сегашния .... почти винаги има дрехи в дома,защото ми е хубаво да ги обличам и да си ги замъквам с мен в дома Има и 2 книги ... ама скоро всичко ще му върна ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от mimzchet0
    Специално аз не съм си оставяла никакви такива "дрешки,бельо,чорапки,сешоа р и тем подобни" .. има неща примерно ,които мога да оставя .. но после си ги взимам ..

а специално за това по-горе .. бих искала да си изкажа мнението .. не мисля,че дори и да живее сам,трябва да се оставят тези неща у тях .. все пак вие си имате домове .. можете там да си държите нещата.. ако живеете заедно - Да .. ама да си оставя .. пижамата .. бельото .. и други подобни работи - НИКОГА .. случва се на всеки да забрави по нещо . . но не и такива работи
    Добре бе .. Чудиш ни се как може да си оставяме бельо,нощници,пижами,четки за зъби в гаджетата ама и аз ти се чудя ти като спиш в тях гола ли спиш (не,че е невъзможно) ама едва ли при всяко излизане от стаята си обуваш дънките и блузата (примерно) ... А сутрин като станеш к'во правиш?!Лапваш една дъвка без да си миеш зъбите ли?! ... Или като правите секс - после данеби да си обуваш същото бельо или си носиш друго в чантата и се сменяш?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Още не съм ходила в тях, нито той в нас, но да, бих си оставила някои неща там.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не,нито той има вкъщи,нито аз в тях

Цитирай Първоначално написано от haritov
    искам фанелката ми на левски да ев нея шоту е цесекарка

п.п
    ако тя чете това ще се хиля ей така кат ме види
    Само левскии .. иначе в бившия бая неща си бях забравяла .. преобладаваха флашките и дисковете .. бая често и дрехи

п.п
    Само левскии .. иначе в бившия бая неща си бях забравяла .. преобладаваха флашките и дисковете .. се си давахме някви такива неща .. и сякви простотии

п.п
    Само левскии .. иначе в бившия бая неща си бях забравяла .. преобладаваха флашките и дисковете .. се си давахме някви такива неща .. и сякви простотии

апф .. съжалявам че се е пратило 3х .. компа яката се бъгна

Фен
    Град
    Рая
    Забравих си четката за зъби у тях и сигурно вече е в коша

ami... `ak 4etka za zubi nqmam... ne se nalaga da spa u tqh, no se e slu4valo da mi dava po nqkoq dre6ka ve4rta, za6toto stava studeno
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

хахаха мииии супер много неща са ми у тях дрехи гримове четка за зъби белио гривни еи такива работи
    LoVe iS tHe aNsWeR

:)

имам една мн яка шапка при нея но сега пак сме заедно и не е проблем :P :P

Повече от фен
    Град
    плд
    не аз нямам ама искам да имам - примерно някоя тениска дето мирише на неговия парфюм
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Не,нито той има вкъщи,нито аз в тях
    И аз така. То ние нямаме и възможността да си ходим по къщите.

Ами при бившия най-редовно си оставях разни дребни неща, като списания, пяна за коса, лак за нокти, зарядното за телефона, дискове с музика и филми и т.н.
    Даже сега се сещам за две книги, които сигурно още са в стаята му
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Кондоми

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на crazymm
    Само един пръстен..
    И то някъде захвърлен из двора

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Нямам нищо мое в тях.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Ем предимно дрехи и четка за зъби.

не нямам...той вкъщи и той няма точно негови но съм му взела една кърпа и никoй др не я ползва освен той когато той си дойде.. хД ха сега се замислям... защо и аз нямам нещо такова у тях!?

Амииии....тя ми е гепила гривната вече 1 седмица ей така на шегуфка и си я носи Мн сладко и стои масивната гривна на малката ръчичка
    пссст..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си