- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте избрали?
Представете си следната ситуация:
Вие сте момиче,което живее в България и се влюбвате лудо в много добро хубаво момче.Заедно сте,обичате се.Връзката ви става сериозна.Истинска любов.НО В БГ нямате добра реализация и възможности за работа и ви предлагат да идете да учите и работите в чужбина.Какво бихте избрали?
Да останете в родината си с любимия си и да продължите голямата си любов или да се реализирате,като преуспял човек ,с добра работа и добра бъдеща професия? Аз вече зная какво съм избрала,вие какво бихте направили?Просто искам да разбера колко хора мислят ,като мен.
Любовта...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма ли възможност да си взема приятеля в чужбина?
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ами от опит знам,че ''голямата любов'' и месец понякога не изтрайва,така че бих заминала.Може да звучи дажи гадно,но за мен така стоят нещата.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
зависи за колко време ще бъда там и колко сериозна е връзката ни ако е за 1 2 години ще отида естествено ще има периоди когато ще връщам в бг
п.п
горките моряци
Щом тук е целия ми живот, тук бих останала![]()
Бих избрала да замина и да се реализирам, ако успея.![]()
Защото не се знае тази 'любов' колко време ще изтрае. Не бих могла да рискувам сякаш.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
оставам.в.България
не.за.друго,а.защото.не.иска м.да.ходяпо.чужбини,да.се.'р ализирвам'.другаде.
С.любов,без.любов,ще.седя.ту к!!!
^^ако беше малко по-амбициозна и искаше да покориш света, щеше да мислиш по друг начин.
Но мога да кажа и друго:
Тая тема никога няма еднозначен отговор 'да, ще замина' или 'не, ще остана'. Който се чувства готов да го даде, значи е наивен и още с нищо не се е сблъскал. Защото животът нито е само черен, нито е само бял, иначе всичко щеше да е прекалено лесно.
^ем,кво.да.ти.кажа,прав.си.
Дкато.си.писах.мнението,сер иозно.се.замислих.как.бих.п стъпила,и,чесно.казано,
вероятността.да.ненаправя. ова,което.твърдя,е.голяма.
Просто,явно,за.сега.искам.д .съм.си.тук,първо.да.видя.ту ка.ква.е.хавата
все.па.не.забравяй.че.още.съ м.ученичка..
де.да.знам,и.тук.може.да.изн кне.нещо,което.да.си.ме.зад волява.напълно......
аз бих направил следното : зарязвам и двете защото любовта е за слабите .. отивам в някоя планина в канада или северна америка отварям старинна книжарница или магазин за индиански магични предмети .. сменям името си на Нощен Гарван и заживяцам щастливо !
А сега в реалността ... бих предпочел работата , защото ако отида в чужбината и мъжа ми ме обича той ще ме последва , ако си остане там аз ще си намеря друг в новата обстановка
На мен ми се случва нещо подобно в момента. Но той не отива в чужбина ами заминава на морето...а там всички знаем че е пълно с риски зажаднели курвиТа той избра да замине нищо че връзката ни ще иде по дяволите колкото и усилия да положим. НЕзнам защо...аз не бих заминала може би съм много сантиментална за да оставя една любов тук ..може и да не съм права ама..тва е положението. Още повече - чужбина..и дума да не става!
no exit
ще остана при него.
не всичко е пари...и тук може да се намери добра работа...
щом съм щастлива с него...дали би ми било добре без него там...
чужбина... за мен няма вечна любов но като се реализрам и преуспея (добре казано .. дай Боже) ще си уредя живота и все ще срещна някого с когот е се 'залюбим' и ще се 'вземем' хих
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
аз не рискувам.Първоначално написано от what3ver
в момента гледам само себе си. аз съм най-важната.
та, да, това е моят отговор, лишен от всякакви мъглявини и кръжащи сърчица и звездни пудрички.
любовта, обаче, води до временна невменяемост, кога по-кратка, кога - продължителна. "и всяка приказка си има своя край..."
Blab ако всеки се страхува да се влюби защото всичко хубаво си има край всички трябва да сме сами! За какво ти е кариера някъде далеч от семейството ти и от всичко като няма с кой да я споделиш? За какво са ти пари след като няма с кой да ги споделиш? Любовта е временна невменяемост -да но е най-хубавата лудост в живота не един човек! Извиняваи че оборвам личното ти мнение но ме жегнаха думите ти.
no exit
този прочувстван коментар дойде от "малка блудница"
Нямам какво повече да кажа
с любов и без любов,с мъж или не,оставам тук ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
колкото и да ми е трудно,ще избера образовението..не знам колко голяма ще е голямата ми любов,но искам да се изуча и да имам добър живот след години..и все пак ако има някакъв компромисен вариант и той да дойде с мен-най-добре![]()
то тука аудиторията като е на 15-16 год естествено че ше избере любовта , а аз мога да кажа маинатата ти любов , отивам д а изкарвам парици беемвета и къщи![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Що за въпрос?!?Избирам любовта!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
хъх,все пак има и 16 годишни,които не мислят само за любов..бъдещето е също доста важно!Първоначално написано от Aicken
![]()
Блаб-е, учудваш ме 'брат' )) (сестро би звучало грозно, ето че всичко води към мъжете)
Всеки трябва да си има своята приказка. Стига толкова мелодрами и човешки трагедии. Прекалено сив персонаж ставаш в един момент, на фона на битийната новела. Дори да си преуспелият.
Колко преуспели имат щастливо семейство? Кариеристите са щастливи, защото са самотни и защото работата е техният спътник в живота.
Не вярвам и 0.5% от този форум да се вписват в тази графа, макар и в зародиш.
Предпочитам да си живуркам с момичето на живота, дечурля да щъкат и да възпитаваме след години, пък нека нямам своя финансова империя или милиони в сметката. Ако имаш нещо в главата, и тук можеш да живееш спокойно и да си устроиш европейски живот.
Аз избрах своят път преди години. Можех да стана социопат, но да ме слушаш вечерно време на диск преди да заспиш. За сега поне мисля, че намирам някаква среда, макар и още да не е златната. Но поне опитвам.
Който не желае да живее в собствена приказка и се тръшка на всеки по-труден житейски урок, принизен в тъжната си своя социална действителност му казвам - беше ми приятно мен.. успешен жизнен път и всичко хубаво от тук нататък.
Хах, никаква чужбинаИмам намерение да си забогатея тук и мисля, че ще си ми е много добре.
А освен това, защо сте решили, че в чужбина 100% ще срещнете някои друг по-харен момък? Не се ли сещате, че там се говори на друг език и дори идеално да го знаете, омайването на мъж е по-трудно. Друго си е да седнеш някъде на по биричка и да си дрънкаш кат пич за каквото ти дойде. Освен това положението сега на България пред другите страни не е златно и блестящо и едва ли всички чужденци се бият за българско момиче.
Приемете го. Гледате много филми и представата ви е силно романтична. Преди е било друго. Сега в чужбина не ни харесват особено.
Родени сте в България. Може да ви се струва кофти, но само тук ще можете да сте щастливи.
Любовта!!!според мен ако си щастлив с даден човек,каквото и да става ще се справите заедно
Никога не бих помисляла да се разделям от човека който обичам.Бъдещето мога да си го направя и тук и да не съжалявам че е могло да бъде по добре и да съм имала по добра работа.Щом съм с човека който обичам
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...