- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте избрали?
Ще избера любовта![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Заради човека до себе си ... Е*авам майката на всичко и всички .. оставам тук ! ! !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Бих заминала
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
А такаПървоначално написано от Giva
![]()
nicolepcd
Романтична натура съм и най-вероятно бих избрала да остана тук. А и като цяло не ми харесва идеята за живеене в чужбина.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Няма какво да се учудваш, Мачо.
Непостоянството на хората и угнетеността у ранимите са предостатъчни обяснения/извинения за мнението ми.;
MalKa_BLuDnica, всеки търси щастието си някъде.(А пълното такова е една добра фикция.) Сам за себе си преценява къде минусите могат да се преглъщат с обяда и кога солта идва в повече.;
А за разликата м/у влюбване и обич няма да отварям дума.
Страхът е опрадван, когато цели да те опази.
Толкова.
Първоначално написано от CheriHool
съжалявм но това че си патриот не значи че не си амбициозен...Първоначално написано от machoka
Хм... накара ме доста да се замисля и в крайна сметка не знам кое бих избрала... От една страна знам, че бъдещето ми трябва де е преди всичко друго, но пък от друга - ако тази любов се окаже истинската и единствената тя ще се превърне в част от това бъдеще, а аз ще съм я изпуснала и най-вероятно цял живот ще съжарявам... Не знам, наистина не знам кое бих предпочела. Може би ще направя всичко възможно или да взема приятелят си с мен в чужбина или да си намеря най-доброто в България...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
бачканетолюбовта няма да те храни,нали ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Много зависи.След няколко години и аз ще се изправя пред този проблем,но...Мразя да трябва да избирам...Ако е възможно ще взема приятеля си с мен(живи и здрави)и ще си бъдем заедно.Ако ли не...може би ще си остана тук...Ще рискувам всичко за него,колкото и налудничаво да звучи...Няма смисъл да продължавам,ако нямам вдъхновение(така да се каже)...Не знам...Дойде ли ми на главата,ще мисля...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Дано не ми се случва да избирам, но сякаш ще заминаВсе пак откъде мога да съм сигурна, че точно този човек е 'истинската' любов? Че ще бъдем заедно още 40 години? ами ако след 2 месеца се разделим и съм пропуснала шанса си да замина?
А и бъдещето е важно и не смятам да го жертвам заради умопомрачението от любовта
![]()
А и каквото и да избере човек, винаги ще съжалява за направения избор и ще се пита какво щеше да стане ако беше избрал другия пътОсвен ако не срещне 'по-истинска' любов
в чужбина.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ако реално погледна на нещата аз никога няма да отида в чужбина за да уча или работя... В момента уча "Екология" и за мен ще е огромен плюс ако след 13 клас замина в чужбина,но не мисля да го правя ...
А иначе ако си представя,че все пак някога попадна в тази ситуация ... Най-вероятно ще седна да поговоря с приятеля си и ще го помоля да замине с менАко той наистина ме обича ще дойде (стига да е приключил с ученето естествено)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бих заминал, за да се реализирам. Ще си я взема с мене 'любовта' . Тя,ако ми е 'любов' ще ме разбере ако не Сбогом 'любов'
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1Първоначално написано от Hilary_
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
То е хубаво да се реализира човек, ама когато му липсва най-важната част от живота, за какво са ти парите.
"ще си намеря друг/а" - Ако не можеш да намериш по-добър/а ?
"Любовта" - Процента да се разделите е голям... все някога.
Учението!Ако се разделите ще е яд че си си пропиляла живота!
След като се изучиш и реализираш ще имаш време за любовСпоред мен образованието и реализацията не трябва да се прекъсват заради тиинейджърска любов ;]
--------------------------------------------------------
Ако си достатъчно амбицизозна ще преуспееш и в БГ ....
Зависи от хиляди неща....Бих направила всичко за да осъществя и двете, но ако нямам опцията "средна позиция"... Може би ще замина...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ако има вариант, все пак бих го взела с мен..Първоначално написано от what3ver
![]()
Ехх, любов, любов!Ако е истинска, няма нищо по-ценно от нея, нито пари, нито кариера.
Това е нещо уникално и не трябва да се изпуска.
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Приятелят си бих избрала. И тук може да се намери хубава работа, просто трябва от рано човек да се подготвя.![]()
A.D.I.D.A.S.
както вече казаха ,,не се знае тази любов ,каква любов ще се окаже,,
така че май бих предпочела да се реализарам ,защото ако не го направя заради въпросното момче полсе какво правя ,ако се разделя с него ?няма ми я хубавата работа и няма връщане назад
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Зависи. Бих отишла, но не бих жертвала любовта си за това. Първо бих потърсила някакво компромисно решение, което да удовлетворява и мен и приятелят ми и в същото време да не попречи на любовта ми. Но ако трябва строго да избирам, бих избрала него. Вече един път избрах ученето (макар, че не се отказах от приятеля си), няма да повторя грешката. А ако някой си мисли, че когато има голяма и истинска любов, разстоянието не пречи, то той много се лъже. Отнесох се. Любовта бих избрала.
Ще замина !
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Бих заминала . Според мен реализацията е по-важна . Ако остана тук и се разделя с това момче ще съм пропиляла мн ценна възможност