.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Град
    на ЛуНаТа
    Ще избера любовта
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Заради човека до себе си ... Е*авам майката на всичко и всички .. оставам тук ! ! !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на Dollystar
    Бих заминала
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    Няма ли възможност да си взема приятеля в чужбина?
    А така
    nicolepcd

Романтична натура съм и най-вероятно бих избрала да остана тук. А и като цяло не ми харесва идеята за живеене в чужбина.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Blab
    Няма какво да се учудваш, Мачо.
    Непостоянството на хората и угнетеността у ранимите са предостатъчни обяснения/извинения за мнението ми.;

MalKa_BLuDnica, всеки търси щастието си някъде.(А пълното такова е една добра фикция.) Сам за себе си преценява къде минусите могат да се преглъщат с обяда и кога солта идва в повече.;
    А за разликата м/у влюбване и обич няма да отварям дума.
    Страхът е опрадван, когато цели да те опази.
    Толкова.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    оставам.в.България

не.за.друго,а.защото.не.иска м.да.ходяпо.чужбини,да.се.'р ализирвам'.другаде.

С.любов,без.любов,ще.седя.ту к!!!
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ^^ако беше малко по-амбициозна и искаше да покориш света, щеше да мислиш по друг начин.
    Но мога да кажа и друго:

Тая тема никога няма еднозначен отговор 'да, ще замина' или 'не, ще остана'. Който се чувства готов да го даде, значи е наивен и още с нищо не се е сблъскал. Защото животът нито е само черен, нито е само бял, иначе всичко щеше да е прекалено лесно.
    съжалявм но това че си патриот не значи че не си амбициозен...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Хм... накара ме доста да се замисля и в крайна сметка не знам кое бих избрала... От една страна знам, че бъдещето ми трябва де е преди всичко друго, но пък от друга - ако тази любов се окаже истинската и единствената тя ще се превърне в част от това бъдеще, а аз ще съм я изпуснала и най-вероятно цял живот ще съжарявам... Не знам, наистина не знам кое бих предпочела. Може би ще направя всичко възможно или да взема приятелят си с мен в чужбина или да си намеря най-доброто в България...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Пловдив
    бачкането любовта няма да те храни,нали ?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Много зависи.След няколко години и аз ще се изправя пред този проблем,но...Мразя да трябва да избирам...Ако е възможно ще взема приятеля си с мен(живи и здрави)и ще си бъдем заедно.Ако ли не...може би ще си остана тук...Ще рискувам всичко за него,колкото и налудничаво да звучи...Няма смисъл да продължавам,ако нямам вдъхновение(така да се каже)...Не знам...Дойде ли ми на главата,ще мисля...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Дано не ми се случва да избирам, но сякаш ще замина Все пак откъде мога да съм сигурна, че точно този човек е 'истинската' любов? Че ще бъдем заедно още 40 години? ами ако след 2 месеца се разделим и съм пропуснала шанса си да замина? А и бъдещето е важно и не смятам да го жертвам заради умопомрачението от любовта
    А и каквото и да избере човек, винаги ще съжалява за направения избор и ще се пита какво щеше да стане ако беше избрал другия път Освен ако не срещне 'по-истинска' любов в чужбина.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако реално погледна на нещата аз никога няма да отида в чужбина за да уча или работя ... В момента уча "Екология" и за мен ще е огромен плюс ако след 13 клас замина в чужбина,но не мисля да го правя ...
    А иначе ако си представя,че все пак някога попадна в тази ситуация ... Най-вероятно ще седна да поговоря с приятеля си и ще го помоля да замине с мен Ако той наистина ме обича ще дойде (стига да е приключил с ученето естествено)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Бих заминал, за да се реализирам. Ще си я взема с мене 'любовта' . Тя,ако ми е 'любов' ще ме разбере ако не Сбогом 'любов'
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Любовта...
    +1
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    В сърцата на хората.
    То е хубаво да се реализира човек, ама когато му липсва най-важната част от живота, за какво са ти парите.

"ще си намеря друг/а" - Ако не можеш да намериш по-добър/а ?
    "Любовта" - Процента да се разделите е голям... все някога.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Учението!Ако се разделите ще е яд че си си пропиляла живота!
    След като се изучиш и реализираш ще имаш време за любов Според мен образованието и реализацията не трябва да се прекъсват заради тиинейджърска любов ;]

--------------------------------------------------------

Ако си достатъчно амбицизозна ще преуспееш и в БГ ....

Зависи от хиляди неща....Бих направила всичко за да осъществя и двете, но ако нямам опцията "средна позиция"... Може би ще замина...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Бих избрала да замина и да се реализирам, ако успея.
    Защото не се знае тази 'любов' колко време ще изтрае. Не бих могла да рискувам сякаш.
    Ако има вариант, все пак бих го взела с мен..

Ехх, любов, любов! Ако е истинска, няма нищо по-ценно от нея, нито пари, нито кариера. Това е нещо уникално и не трябва да се изпуска.
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Приятелят си бих избрала. И тук може да се намери хубава работа, просто трябва от рано човек да се подготвя.
    A.D.I.D.A.S.

Повече от фен
    както вече казаха ,,не се знае тази любов ,каква любов ще се окаже,,
    така че май бих предпочела да се реализарам ,защото ако не го направя заради въпросното момче полсе какво правя ,ако се разделя с него ?няма ми я хубавата работа и няма връщане назад
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Зависи. Бих отишла, но не бих жертвала любовта си за това. Първо бих потърсила някакво компромисно решение, което да удовлетворява и мен и приятелят ми и в същото време да не попречи на любовта ми. Но ако трябва строго да избирам, бих избрала него. Вече един път избрах ученето (макар, че не се отказах от приятеля си), няма да повторя грешката. А ако някой си мисли, че когато има голяма и истинска любов, разстоянието не пречи, то той много се лъже. Отнесох се. Любовта бих избрала.

Ще замина !
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Бих заминала . Според мен реализацията е по-важна . Ако остана тук и се разделя с това момче ще съм пропиляла мн ценна възможност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си