- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте избрали?
Бих си го взела с мен.... ако има възможност. Иначе любовта.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
винаги има и трети вариант![]()
"People die but legends live forever"
Доста интересен въпрос, на който не за първи път се замислям...
Логично е да избереш реализацията по принцип, защото както вече казаха неможеш да знаеш докога тази любов ще изтрае. Докато реализацията ще те накара да постигнеш нещо важно в живота си. Въпреки това аз на твое място не съм сигурна какво бих избрала. Аз по принцип не бих заминала за много дълго в чужбина, освен на почивка или ако ми се наложи. БГ не е много реализирана страна, по-скоро казват, че е "в процес на реализация", но ще видим доколко е вярно. Колкото и да ми "пада в очите" България понякога заради ... негативните неща, случващи се в последните месеци, тя е страна, която заслужава да бъде обичана. Знам, че много ще ми липсва. Колкото и да ми се е искало да изляза от БГ за малко да си почина от всичко тук, колкото и недостатъци да има - знам, че тя е моята, нашата страна! И ние трябва да сме тези, които да я оправим. Не само политиците... Все пак кой прави катастрофите, убииствата, престъпленията? Народа му хлопа дъската вече... и поне за да имаме по прилична страна, народа трябва да се оправи.
И както винаги много се отплеснах, далеч съм от въпроса ти, просто говоря истини, поне истини за мен...
Значи... сигурна съм, че ако отидеш там много ще ти липсва всичко тук. Но с времето се свиква. Ако останеш тук с любовта... може пък да си останеш само с чакането на хубава реализация.
(В днешно време малко хора биха останали само заради любювта честно казано...). Инъче не ми е на главата, че да кажа окончателно какво бих направила. Приятеля ти неможе ли да дойде с теб? Ако да - това ще е перфектната алтернатива.
Трябва да помислиш и да решиш сама.
Ти не спирай обаче да търсиш тук в БГ.... Ще се надявам да ти излезе скоро късмета
Успех и всичко хубаво.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Бих заминала,защото любов можеш да намериш навсякъде,но не се знае дали ще получиш такава възможност отново ....