- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Букет на бала за момче:D Хм...
Здрасти на всички съпотребители!
Та незнам темата дали е за тук, но се надявам някой да ми даде сериозен отговор на глупавия ми въпрос.
Тъй като днес едно момче има бал, а малко съм закъсала с финанситедали е удачно да се подари примерно букет или нещо такова, при това на момче? И въобще как ви се струва идеята момиче да подари на момче цветя и пр.?
По принцип не е много подходящо и удачно, но понякога в някой случай ми се струва сладък жест. е?
![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
ЗависиВиждал съм да подаряват ама на мен ми се струва странно
![]()
в събота станах свидетел на такова подаряване на букети на момчета.. маи е нормалноПървоначално написано от LetTheMusicTalks
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ми да подарявай няма страшно![]()
Миналата година брат ми получи от всичките си гости за бала букетиНямаше нищо странно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
На мен ми е много странно. xD Брат ми онзи ден прави бал и получи 4-5 цветя. xD Значи явно се подаряват. Давай на въпросното момче и не му мисли. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Жестът е еднакво трогателен и за момичетата и за момчетата поне според мен.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Вчера с един мой приятел (да се надяваме скоро гадже) бяхме излязли на разходка и си говорихме за подаръци, които могат да се подарят на момче, освен някой скъп парфюм или тениска, която не си сигурен, че ще носи, и стигнахме до извода, че много би го зарадвало една хубава роза или сладък букет. Учудих се, но той ми подсказа, че това е много приятен жест и много би се зарадвал на едно невинно цвете, вместо нещо, което подсказва финансовото ти състояние...
Е, аз се убедих някой път да му подаря, пробвай и ти.
ПП. Една усмивка от сърце, заедно с красивият подарък би допринесло за насладата на подареното.![]()
няма н6 странно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Напълно нормално.аз даже на две момчета подарих вече букети за бала.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Спокойно подарявайте букети.И на мен са ми подарявали няма нищо страшно.Дори ти става приятно когато момиче ти подари букет цветя![]()