.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен

Проблем с Winamp

Здравейте искам да си направа такаче като влеза в папката с музика и цъкна някоя песен тя да се пуска с BS player(това знам как става) но после искам като дам дясно копче на папката да имам Оpen Whit за да мога да си пусна winamp а аз имам само Оpen Whit Windows Media Player та ако може някой да ми помогне благодаря много

Дясното копче на някоя песен -> properties -> намираш Open with: ..... change или Отваря с ..... Замяна -> натискаш замяня или change избираш програмта BS Player и ОК.

Задник съм!

Open With--->Browse и намираш папката на Winampa

Голям фен
    да ама това е вътре в папката... преди давах дясно копче на папката и си ми излизаше Open Whit Winamp Open Whit ... и си избирам сега имам само Open Whit Media Player искам и Winamp

Защо по дяволите някой ще слуша музика с BS Player ? Иначе добави Winamp както ти казаха и го направи програма по подразбиране, после върни BS Player-a и в падащото меню ще ги имаш и двете.

Голям фен
    Ама тва е на песните аз искам на папката... а като дам дясно копче на папката нямам такова да си избирам програми както при песните... имам само Widows Media Player

Град
    Варна xD
    Даваш десен бутон на папката и тряя ти излезе play in winamp.Ако не стане даваш на някоя песен десен бутон open with слагаш winamp под подразбиране и трябва после да ти излезе

Голям фен Аватара на skuck
    направи папката музикална... щтракаш на папката с десен бутон, пропартайс и има едно... за вида на папката...
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Я пак обясни какво искаш ?

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    Я пак обясни какво искаш ?
    +++

Задник съм!

То се искало малко ъкъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми