- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с Winamp
Здравейте искам да си направа такаче като влеза в папката с музика и цъкна някоя песен тя да се пуска с BS player(това знам как става) но после искам като дам дясно копче на папката да имам Оpen Whit за да мога да си пусна winamp а аз имам само Оpen Whit Windows Media Player та ако може някой да ми помогне благодаря много![]()
Open With--->Browse и намираш папката на Winampa
да ама това е вътре в папката... преди давах дясно копче на папката и си ми излизаше Open Whit Winamp Open Whit ... и си избирам сега имам само Open Whit Media Player искам и Winamp
Защо по дяволите някой ще слуша музика с BS Player ? Иначе добави Winamp както ти казаха и го направи програма по подразбиране, после върни BS Player-a и в падащото меню ще ги имаш и двете.
Ама тва е на песните аз искам на папката... а като дам дясно копче на папката нямам такова да си избирам програми както при песните... имам само Widows Media Player![]()
Даваш десен бутон на папката и тряя ти излезе play in winamp.Ако не стане даваш на някоя песен десен бутон open with слагаш winamp под подразбиране и трябва после да ти излезе![]()
направи папката музикална... щтракаш на папката с десен бутон, пропартайс и има едно... за вида на папката...
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527