.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Голям фен Аватара на beb4yy

Не разбирам!!?!?!

Значи знам че ви писна от мойте теми ИЗВИНЯВАЙТЕ но ебати кфо ви говори човек дето ви се е вричал в любов обичам те и така нататък и вие сте го оставили просто защото сте имали сериозна връзка през това време... И сте казали да продължи напред окей той моя продължи и ме обиждал пред една приятелка кфа съм била а преди да се появи гаджето му бях .. най-красивата, най-обичаната и аз му викам стига си говорил за мене и си ме обиждал и той пише аз ако те хранех щеше да плачеш в вас вярно е че го обичах и още го обичам,но заслужава ли си кажете ми и аз написах не няма за какво да плача ... и ИДВА МОМЕНТА НА ИСТИНАТА ПИШЕ МИ РАДВАМ СЕ ЧЕ РАЗБРА ЧЕ МЕЖДУ НАС НЕ Е ИМАЛО НИЩО според вас това защититна рекция ли е за да ме нарани или наистина го е мислел откато е започна всичко миналото лято вричаше се идваше до нас всеки ден плачеше сега какво се оказва ЛЪЖА ЛИ Е СПОРЕД ВАС ИЛИ ПРОСТО ТАКА ГО КАЗВА СЕГА ! СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС ПРОСТО СЪМ СУПЕР ОБЪРКАНА И СДУХАНА

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Според мен не му прави чест да се държи така с теб,това че си е хванал гадже не го прави недостижим и не виждам смисъл да те обижда това че не си избрала него не е предпоставка да ти говори такива работи Според мен пак ще ти се моли след време Но тогава ти трябва да се държиш на положение

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Според мен не му прави чест да се държи така с теб,това че си е хванал гадже не го прави недостижим и не виждам смисъл да те обижда това че не си избрала него не е предпоставка да ти говори такива работи Според мен пак ще ти се моли след време Но тогава ти трябва да се държиш на положение
    E МЕРСИ ЧОВЕК СТРАШЕН СЪВЕТ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ходих 2 години с едно момче.След като скъсахме и си хванахме нови гаджета и при нас се получи долу-горе същото ... Той ме нареждаше пред общи приятели,на няколко пъти като сме били в обща компания се гледахме на кръв,правехме се на непознати и т.н. ... Вчера (т.е. точно 2 години след като скъсахме) бяхме заедно с него и още 2 момета.Черпеха за абитуриентските си С него нещата бяха нормални - никакви караници,никакви страшни физиономии,никакво игнориране и т.н. Поговорихме си за държанието ни през последните 2 години и стигнахме до извода,че всичко е било заради бившите ни,които изглежда доста лесно са успявали да ни настройват един срещу друг
    Сега и двамата сме самички и нямаме проблеми в отношенията си Пак сме си приятели,е не както едно време,но поне нямаме проблеми с общуването и не ни пречи да сме заедно на маса

Предполагам,че в твоя случай се получава долу-горе същото нещо,нооо нека не ти пука Нали знаеш - "Куче,което лае - не хапе!"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

просто се чуда обичал ли ме е изобщо или са го казва като защитна реакция

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Не разбирам!!?!?!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Значи знам че ви писна от мойте теми ИЗВИНЯВАЙТЕ но ебати кфо ви говори човек дето ви се е вричал в любов обичам те и така нататък и вие сте го оставили просто защото сте имали сериозна връзка през това време... И сте казали да продължи напред окей той моя продължи и ме обиждал пред една приятелка кфа съм била а преди да се появи гаджето му бях .. най-красивата, най-обичаната и аз му викам стига си говорил за мене и си ме обиждал и той пише аз ако те хранех щеше да плачеш в вас вярно е че го обичах и още го обичам,но заслужава ли си кажете ми и аз написах не няма за какво да плача ... и ИДВА МОМЕНТА НА ИСТИНАТА ПИШЕ МИ РАДВАМ СЕ ЧЕ РАЗБРА ЧЕ МЕЖДУ НАС НЕ Е ИМАЛО НИЩО според вас това защититна рекция ли е за да ме нарани или наистина го е мислел откато е започна всичко миналото лято вричаше се идваше до нас всеки ден плачеше сега какво се оказва ЛЪЖА ЛИ Е СПОРЕД ВАС ИЛИ ПРОСТО ТАКА ГО КАЗВА СЕГА ! СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТЪПИЯ ВЪПРОС ПРОСТО СЪМ СУПЕР ОБЪРКАНА И СДУХАНА
    Застреляй го с мълчание. Така ще се чуди какво ти е в главата и ще се буди нощем с мисълта за теб ...

Re: Не разбирам!!?!?!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Застреляй го с мълчание. Така ще се чуди какво ти е в главата и ще се буди нощем с мисълта за теб ...
    ем аз вече така или иначе не му говоря просто исках да чуя вашето мнение..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си