- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чудя се
здравейте значи имам приятел от 6 месеца аз съм девствена а той не е изневери ми 1 път като спа с друго момиче пад влияние на алкохола а сега много се скарахме и той твърди чи ми обича и не иска да касаме но ме е страх че пак ще ми изневери понеже много му се правии секс а аз още не съм готова да го направя много го обичам и се разбрахме за сега само да мастурбира и да му духам но ме е страх че като скъсаме целия град ще разбере и ще започнат клюките и слуховете по мой адрес много го обичам а той твърди че също ме обича но не знам да остана ли с него и да го задоволявам като му духам или да се разделим??? а когато той ми изневерява ми е много гадно но и не мога да му дам секс моля помогнете с решението много ми е трудно да реша какво да правя
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
...![]()
Миличка зарежи го ...
Няма смисъл... само се мъчиш излишно...остави го да си ходи по к****те ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами с 4 години е по-голям от мен
![]()
K.
![]()
![]()
Няма да те питам на колко си,защото се подразбира 14-15......Според теб за кво сте заедно,защото много се обичате и така между другото е спал с няква,а всъщност той е луд по теб...нали![]()
Според мен ти отдавна си проумяла за какво е с теб и пишеш тема,за да те успокойм и да ти кажем, че той наистина те обича и няма да те зареже....е да,ама не...Такива филми няма![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Той ти изневерява и ти си съгласна да му духаш...Деба то изневярата било хубаво нещо бе....Мисля че си много наивна, не трябва да му духаш.Щом не може да те чака и да не ти изневерява не те обича.Желанието за секс не е по-силно от любовта!!
--------------------------------------------------------
тоя те върти на малкия си пръст колкото и клюки да има твоите приятели ще си останат такива най-добре го зарежи щото знаеш какво си за него нали????????????
ТИ НЕ СИ НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА
Първоначално написано от BlueFace
проблема е че когато му кажа че касаме той казва че много ме обича ии не иска да ме загуби.....
![]()
K.
![]()
![]()
като неиска да те губи да те задържи някак си що не му поставиш някви условия да го научиш малкоПървоначално написано от DiDiChKa
![]()
Хахахахахахахаххах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто не можах да се сдържа а ся сериозно ти казвам за*би го иска секс от тебе праело му се много секс той ако имаше нещо силно и истинско към теб нямаше да прави такива простотии.Просто не мога да разбера как в такива очеизващи ситуации не виждате че ви правят на прости и само ви използват.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
да бе за това ходи и се ч*ка с к**ви,зарежи го няма смисъл или ще те обича така докато не си готова за секс или да си ходи при другите не може да има всичко не се унижавай така -зарежи го,ще си намериш по-добърПървоначално написано от DiDiChKa
![]()
![]()
![]()
![]()
меко казано съм шокирана...как може да продължаваш като той ти е изневерил и съм сигурна че би го направил отново.До колкото разбрах от това което си писала-той е с теб само заради секса...незнам можа да прибързвам д изводи но излиза че това "обичам те" ти го казва само за да не решиш да кажеш край и да му сринеш мечтите за секс с теб...
![]()
Моят съвет-остави го,трудно...но това не е любов до колкото разбирам.Само едно желание от негова страна да те нае*е рано или късно но той май се надява да е рано
![]()
успех и не се оставяй така лесно
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
вече и аз не знам кво да правя много го обичам и ми е много трудно да го зарежа![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
ще духаш супата ако него зарежешПървоначално написано от DiDiChKa
Защо си тровиш живота с такъв боклук?!
.. Той ти е изневерил, а и те използва само за секса.. тцтц.. направо "много те обича"..
Разкарвай го без да се замисляш..!
![]()
![]()
ще ти задам няколко въпроса
вярваше му и какво видя?
даваше му а какво получи?
мислиш че ще получиш мислиш ли че ще видиш?
той не те заслужава млада си емоциите си казват думата научи се да ги контролираш понякога е по добре върцето да замълчи и да говори разума
истината е че спомена от изневярата умира трудно но любовта още по трудно и сега ще го осъзнаеш до болка няма да е леко такъв е живота времето лекува следващият път си имай 1 наум
![]()
Ти може да си на 12, а той на 16...Първоначално написано от DiDiChKa
По темата: на твое място щях да съм изритала отдавна. За мен момче, което кара момиче да му смуче гениталиите, не е момче. Това си е чисто унижение за мен.
никой не е казал че ще е лесно но определено след като го преодолееш ще разбереш що за човек е и ще ти бъде по добре без такова съществоПървоначално написано от DiDiChKa
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
мерси на всички за вниманието![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Зарежи го !!! Какво му е трудното ?! Винаги съм казвала ,че когато момчето е много по - голямо от момиче /във вашия случай 4г/ той винаги су търси неговото ! Да предположим , че си на 15 , а той на 19 .. НОРМАЛНО Е ! Това няма да се промени или ти сега ще го зарежеш или той след време ще спи със тебе и ще те зареже !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Моментално го зарежи !
дори не го изслушай кво ще ти каже.
Ако наистина те обичаше нямаше да го направи...
Сори, че ти го казвам ( може и да не съм права, но според мен трябва да го зарежеш смятам, че само ти го обичаш, а той те лъже.)...![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl