- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го как да си го върна
Ако се казваше АДАМ, а ти ЕВА - разбирам защо ти е да си го върнеш ... ама не е така![]()
честно ли да ти кажа...бившето ми гадже ми каза точно това! нямал време за сериозно гадже и каза че още ме харесва...но ние продължихме да излизаме като приятели.Аз го обичам и още тогава просто не исках да свършва всичко между нас и говорехме...точно защото му обяснявах моята гледна точка и той видя че ми е кофти и си останахме гаджета...след месец той скъса с мен...сега вече и здрасти не ми казва... определено ми е тежко...Бяхме щастливи,просто той се промени към лошо и всъщност започна да се държи и по студено но чак когато скъсахме...Незнам при вас как ще свършат нещата-просто говори с него и му обясни ти как се чувстваш и че не ти пречи да сте заедно с приятелите му,че така или иначе избира тях пред теб...поне аз така приех нещата...Все още го обичамПожелавам ти успех,просто ти казах какво стана при мен...
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Ревността ти и глупавите ти детски постъпки са го изнервили и е предпочел да предприеме именно този ход!
Предтекста му,че нямало да има време за приятелите си е повече от идиотски смахнат !Така може да разсъждава дете на по 11-12,само не ми казвай,че сте по-големи,моля те!
Разбирам,че се чувстваш зле,но не се вглъбявай в тази "приказка",той ти е дал ясно да разбереш,че не си пепеляшката,която му е грабнала сърцето!Ако още от началото се даваш толкова лесно на момчетата,не ми се мисли по-нататък как ше да е !
п.п.ако те интересува как бих постъпила аз на твое място-бих си намерила ново гадже,скоето да го забравя и съответно да му натрия носа!
Тъпотия.Ще ти мине след известно време, та даже ще си се смееш.
Мила,той не е за теб.. сега може много да го обичаш,обаче ще ти минеЩом те е зарязал заради неговите приятели значи не те е обичал достатъчно и щом ти е казал само да си пишете,да излзиате на кафета,нищо повече значи те харесва повече като приятелка
![]()
![]()