.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    "Златна" си,просто. Такива като теб, развалят връзките...

и ти се наричаш нейна приятелка ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

готина приятелка си
    Stay up all night with the stars *

хаха браво на тебе.. много добра "приятелка" си.

Стига сте обвинявали момичето.НА всеки се случва. НЯма да се притесняваш.Ако толкова много го харесваш първо поговори с него и се разберете.Според мен така ще е най-добре

ami nee ti luda li si kak 6te i kaje6 luje6 q dokrai dokto ne legne6 s nego! ma vie nikak suvest nqmate mai a? prosto nqmam dumi...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    аре стига де .. егати приятелката ,егати приятелката
    Като някои развалени плочи повтаряте и въртите на едно място ..

Ама няма значение казах и .. не беше най хубавият ми ден
    ама най много ме заболя от думите и .. с горещо олио да ме бяха заляли по-малко щеше да боли и кво !? загубих ценна приятелка и спечелих гадже .. не е добре работата

Ще се осазнаеш един ден!
    То за тва се мисли преди да се прави нещо
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

недей казва той 100% няма да каже ,тейче спести си го и ти ;P.ако кажеш ще се скараш с нея мн яко пък и тя ще скъса с него..по този начин ще и стане адски гадно защото е прецакана от най-добрата си фр и от авера си , пък ако не кажеш има шанс да разбере след ..време и най-вероятно по-спокойно да го приеме айде успех

На по колко години сте и от кой град сте и 3-мата...

Град
    Монтана
    /off незапознатия най ме кефи у форума хахаха

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    аре стига де .. егати приятелката ,егати приятелката
    Като някои развалени плочи повтаряте и въртите на едно място ..

Ама няма значение казах и .. не беше най хубавият ми ден
    ама най много ме заболя от думите и .. с горещо олио да ме бяха заляли по-малко щеше да боли и кво !? загубих ценна приятелка и спечелих гадже .. не е добре работата
    ем че супер кво :} имаш си гадженце сега само тря да го повъртиш малко да ти копува подаръчета, цветенца а-у пък ако имаш късмет после може да ти стане и приятелка така ше имаш 2 в 1 .. :P

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Сега е време ти да се пазиш от твоите "приятелки"

Амии това момиче, ако наистина ти е най-добрата приятелка гледай като й го казваш да го направиш по-тактично.. Също така първо можеш да поговориш с момчето, за това което е станало.. дали съжалява и т.н. , за да знаеш пък какви са точно намеренията м/у вас двамата..айде успех

Знаеш ли...ако той те е целунал прехвърли цялата вина на него..
    Ако ти си го целунала измъкни се с нещо от рода че си била на антибиотици или някакви опиати и не си мислела трезво..а що се отнася до чувстата ти към него..остави ги за са па ако скъсат си го прибирай..няма кво да ти се сърди ако вече не са заедно..
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си