- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новото Nestle Fitness
Как точно се казваше новото Nestle Fitness,дето се яде 2 пъти на ден и за 14 дни отслабваш?
Иии ако го ям 3 пъти на ден и го съчетая с фитнес 2 пъти в седмицата,ще има ли ефект след 1-2 седмици ?
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не знам кой ви е вкарал в главите,че ако ядеш овес ще отслабнеш ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
KumchoValcho ходя на фитнес вече доста времене ми трябват много да сваля,1-2 килограма само
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
от личен опит ти казвам,че ядох цял месец мюсли и не свалих нито грам, по-добре не си губи времето с глупости, ами излез отиди на басеин, разходи се в парка, карай колело, тичай и ще отслабнеш
Не ми се вярва да се отслабва от това,аз поне от него качвам и то доста
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
аз сега като гледах в една таблица колко малко се сваля от 1 4аса на велото или на пътеката и лошо ми станаискам сега за сезона на басейните да отслабна още малко,52 килограма не ме удовлетворяват хич
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Не може да ядеш само мюсли! Организмът ти няма да си набаввя необходимите вещества, а и ще свикна само с тази храна. Яж месо, риба, плодове, зеленчуци. Намали газираното, тестените и мазните храни. Пий много вода.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Няма смисъл да я опреквате... я карайте, вие само на мюсли... да видим дали ще отслабнете. Преди години имах и аз такъв период.. за 2 седмици свалих около 6 кг.
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ако е решила така да постъпи - добре, нейна си работа. Ние само си даваме мнението, все пак нали за това е форума?! ; )Първоначално написано от akinom
На мен мисълта ми беше, че не е здравословно и че аз лично не бих си го причинила. Но последната дума е нейната. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
![]()
Предното лято ядях само мюсли и бисквитите на Житен Дар с мляко и калции.. и мога да ви кажа,че за около 2 седмици свалих 3-4 килограма като през това време си позволявах и някой друг бонбон.. Обаче трябва да се пие много вода и пържените храни да се спрат напълно..И естествено да се съчетава със някакъв вид спорт. Има ефект от Нестле Фитнес - това е сигурно... Поне от личен опит знам!
В тея мюслита има захар, при режими не е препоръчително да се приема май![]()
също така, това е овес. Акко ядеш овесени ТРИЦИ,, ефект ще има
+1..Наистина най-добре е да спортуваш,вместо да ядеш някакви мюсли и т.н.Първоначално написано от amusement
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не мисля,че се отслабва с подобни неща ...![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър