- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СКАРАХМЕ СЕ... РАЗДЕЛИХМЕ СЕ
Не знам къде съм... какво става мен...![]()
Скарахме се.. за пореден път, но този път много по сериозно. Както винаги за дреболия... голям скандал стана.
Казахме си адски гадни неща...![]()
![]()
![]()
Той ми каза, че не го обичам... и аз се разплаках. Не е така!
Но не мога. Не издържам на напрежението от всички караници... не мога повече.
![]()
![]()
Чувствам, че се задушавам... и.. разделихме се.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нараних го.. той мен също. И край. Не нее... не. Не искам....![]()
![]()
Какво направих? Какво да правя сега?
![]()
Еми, гадно е...
Може пък да се съберете![]()
nicolepcd
Най-доброто решение е общуването. Вижте се, поговорете си, изяснете проблема и се постарайте да го премахнете. Правете компромиси. Няма нищо по-глупаво от това двама души да се карат за дреболии, които принципно могат да се избегнат.
Хайде, недей да плачеш, а отиди да оправиш кашата! Успех! : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Какво да правиш ли ? Ами пусни тема във форума.![]()
А !! Ти вече си пуснала !! Знаех си че ще ме послушаш![]()
Ти сама си го каза.Първоначално написано от uSmivKaLovE
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Милото...![]()
Спокойно и аз бях така преди две седмици...
Ми ще ти е мъчно...ама ше се оправиш споко...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1 Гледай напред !Първоначално написано от nicolepcd
яя от кога не те бях засичала...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Случват се и такива неща в любовта.. без скандали и караници не може.. но поговорете и се разберете..Ако пък наистина много се карате и ти е писнало.. значи имате твърде много различия и няма смисъл да продължавате да се тормозите и двамата..
![]()
![]()
Напълно разбирам проблема ти. Ако се обичате и единят от вас е по-настъпателен, за да си се върнете един друг, ще се съберете отново. По принцип такива връзки като вашата се събират и разделят.. и събират.. и разделят.. Така съм и аз с моя приятел. Но това не е правилно. И не че искам да те натъжавам или нещо такова, просто от личен опит да кажа, че е малка вероятността да спрете с караниците за глупости. Може би е въпрос на характери. В такива връзки трябва да се вземе едно окончателно решение и да се продължи с горе вдигната глава. Вие след като си починете един от друг... поговорете си сериозно. Трябва да си дадете ВЕДНЪЖ шанс, но провали ли се, не бъдеш ли щастлива след това... знаеш най-удачната алтернатива. Е, успех и всичко хубаво.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Сама казваш, че се карате за дреболии, което не е никак хубаво. От личен опит ти казвам, че такива караници трябва да се избягват, защото именно те водят до окончателния край...Вижте се и поговорете.. и дано се оправят нещата![]()
При положение, че постоянно се карате и се чувстваш задушена и не можеш повече така.. Мисля, че е по-добре да си дадете почивкаНяма нужда излишно да се натоварваш с всекидневни скандали.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
50 cent can't dance like me , soulja boy can't dance like me , michael jackson can't dance like me![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Повярвай ми ако го искаш ще се съберете той ще се върне сам а това дали ти виждаш във връзката ви това което искаш е лично твой избор![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не виждам преспектива в тази връзка - карате се ,не за първи път, разплаква те, сама казваш, че не издържаш вече.Тогава какво има да ти е мъчно.Усмихни се.Края винаги е ново начало![]()
^ Много е лесно така да се каже отстрани![]()
Миличкатаопитай се да оправиш нещата ..
Колко време бяхте заедно ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Редовна работа. Само че по принцип аз все се муся за дреболии, караме се рева и после съжалявам. Аз винаги се извинявам, кога съм сбъркала. Просто дреболиите не си струват за да се сложи край на една красива любов! Потърси го, бори се щом го обичаш!!!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Първоначално написано от IndependentGirl
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако чувстваш че го обичаш още потърси начин да се съберете.Ако неможеш повече както каза майната му.Гледай напред има и други!
УСпех![]()
От това,което си казала,мисля че ще се чувстваш много по-добре без него.Така че - напред и нагоре