- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- специално към момичетата с дълги коси
бихте ли си пожертвали косата само заради това че вече са на мода по-късите коси и ако да колко бихте я скасили и на коя известна личност най-много ви харесва прическата
Не.По принцип на мен ми отива с по - къса коса,но ми е жал да си я отрежа.До кръста ми е.![]()
и мойта е до кръста... но аз ще я жертвам защото искам да я дарявам![]()
![]()
![]()
не,не бих,най-малкото,че косата ми не за къса..
Аз бях с сравнително дълга коса, е не до кръста де.. И се постригах късо, но не защото е модерно ами защото исках промяна. Всъщност след като се постригах разбрах, че е модерно![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз много искам да си я направя така но не знам дали ще се прежаля
![]()
Определено не![]()
Не ме интересува къса или дълга коса е на мода, какъв свят, каква форма..
Както си ми харесва, така ще е![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ми косата расте. пък може и повече да ти отива така.
аз лично смятам,че с по-къса коса изглеждам по-добре. иначе съм няква..безлична.![]()
но не се подстригах заради модата,въпреки че точно есента 2008 френското каре беше много вървежно.![]()
Прекалено много си харесвам косата за да я острижа по модатаМайната и на модата, аз си оставам с дълга коса
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ми... аз се подстригах![]()
но пак ще си я пускам![]()
тя ми беше до гърба... не чак до кръста
но сега определено е доста къса![]()
ще изкарам лятото така и после пак дълга![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от Jumbie483
Когато след 3 месеца и мине сезона=>идва нова мода и по списанията като цъфнат някви с мега дърги и прави коси и ще си демоде.Да си по модата с косата си не става единият сезон ще си,другият не...
<3forbidden taste is the sweetest<3
И какво като модата е да си с къса коса ?! Аз си си харесвам дългата и няма да я подстрижа късо ... а дори не се знае и кой я определя тази мода![]()
Не бих си постригала косата късо, без значение че така е модерно. Много си харесвам косата дълга, пък и едва ли ще ми отива с къса
Аз пък едно време бях с доста дълга коса.След тва започнах да се подстригвам късо и така се харесвам повече. Сега като ми порасне малко косата,просто не мога да я търпя и се отправям към посока фризьорския салон![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Никога не бих си отрязала косата, най-малкото защото според мен няма да ми седи добре къса.
преди бях с къса коса,сега ми порасна доста,но и с двете се харесвам много ; няма да си отрежа косата,защото е модерно,по-скоро мога да взема идеи от някои нашумели прически,ако случайно реша да се постригвам късо![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
майната и на модата!
няма да си дам косата
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
и мойта е до кръста и ся искам да я скъся ама ме е страх![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Косата ми е почти до кръста, но си е филирана и много добре ми стои много хора са ми казвали, че повече ми отива така, но не мога да я понасям горещо ми е, постоянно се скубя затова след няколко дни съм на фризьор...По темата да бих се постригала, косата расте все пак, но зависи аз много държа освен модерно да е и удобно.
"Колкото повече, толкова повече..!"
косата ми не е нищо особено,
но пък много хора й се кефят, незнайно поради какви причини
по темата-ако един ден реша да се подстрижа по-драстично, на дали решението ми ще бъде повлияно от модните тенденции,
другото, което е, че имам бузки и няма да ми отива коса, чията дължина е по-къса от раменете...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Неее никога е бииих.Само като се сетя колко търпение и нерви ми костваше тая пуста коса.Но сега почти достигнах желаната дължина.
И съм много горда със себе си.
![]()
![]()
Никога!Само като си представя какво ми костваше за 1 година от рамената да ми стане до кръстамисля,че никога повече няма да си пострижа косата
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
еми моята преди бешее многоо дълга 7 години не я бях барала само връхчетата . ама ми писна и отидох и си я скъсих и се изкефих даже ,но не беше по мода ,а щото ми писна от нея. миналата година пак бях си я пуснала до кръста да речем и си я отрязох до рамото ,там някъде . айде малко по-дълго . и тая проле пак . не заради мода ,незнам втръсва ми тая дълга грива и то лятото да ме сгорещява . и все пак е коса ,пак ще порасне
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
НЕ..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
като чуя МОДА и ми се присира, честно!