- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преди или след менструация...
Интересува ме преди или след менструация е препорачително едно момиче да изгуби девствеността си... Интересува ме, защото наскоро с най-добрата ми приятелка говорихме по тази тема... И тя каза, че скоро ще се "обвързва" с приятеля си, но ще е около два дни преди менструацията й, за да не забележи майка и...
И така стана ми интересно... просто не се бях сещала за тези подробности, а и никаде не намерих нищо такова...
JuStT dO iT... [nIkE]
[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]
RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``
Няма значение дали преди или след ще загуби дИвствеността си...
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Възможно е да и закъснее след първия полов акт, казвам в случай че не сте информирани.![]()
Няма значение кога ще е.Единствено може да ти закъснее с няколко дни,но да не би майка ти да ти следи цикълаА ти на колко години си?...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
За мен лично не би било от значение когато наближи момента тогава.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Освен, че може да ти закъснее, ако очакваш да ти дойде всеки момент това може да скрие кръвотечението от дефлорацията. В смисъл, ако майка ти ти ровичка из мръсното бельо (не се смейте, моята го правеше), винаги можеш да обясниш мистериозно петънце кръв с това че ти е дошло. Други причини не виждам да се съобразяваш с цикъла си.
Няма да се засмеяПървоначално написано от bitterbloom
![]()
![]()
Наистина съм шокиран, та това е толкова лично
![]()
и да проверяваш такива неща на детето си. Ужас!! Дано вече няма такива работи.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Надявам се! Малко са шматките като майката, тя и дневика ми четеше, а аз си го криех доста усърдно. Поне знам какво да НЕ правя с моята дъщеря.Първоначално написано от Ilikeliljon
Въпроса е, че може да бъде и случайно...мама слага прането в пералнята и мярва кръв извън редовното време. Знам ли...
Абе...системата за пране във всяко домакинство е различна. Обикновено ги перях на 4-5 дена, докато не се случи да протека помежду поради противозачатъчни...тогава разбрах че личното ми бельо не е толкова личноПървоначално написано от dedencety
Оттогава ги пера всеки ден, въпреки че са минали около 9 години
И приницпно изпитвам ужас от това някой друг да ми пипа мръсното бельо, още повече да го пере.
Оф, оспамих темата с моето пране![]()
Всяка майка е правила някаква мизерия, коя по-голяма, коя по-малка, ама наистина това трябва да ти е въздействало ужасно. Егати майките (не че моята е цвете за мирисанеПървоначално написано от bitterbloom
![]()
![]()
). Добре, че вече се оправяш сама с това
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от bitterbloom
Мале, добре е, не била само моята такава....
За вас превръзки няма ли .. то не че изобщо е задължително да има кръв след първия път де (основната заблуда на толкова хора още от панти века),но да предположим ,че има кръв след самият акт си слагаш една ежедневна превръзка и всичко си е ок.Така няма да има изцапано бельо и т.н. следователно няма да има да ги мислиш тея след или преди менструацията ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ъ..Може и повреме на менструация ако ти стискаСе тая,а и майка ти да не ти следи цикъла
Но според мен това с планиранерането на ''първия път'' е малко тъпо,все пак това е нещо което не става по план..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
оофф,няма значение,