.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Преди или след менструация...

Интересува ме преди или след менструация е препорачително едно момиче да изгуби девствеността си... Интересува ме, защото наскоро с най-добрата ми приятелка говорихме по тази тема... И тя каза, че скоро ще се "обвързва" с приятеля си, но ще е около два дни преди менструацията й, за да не забележи майка и...

И така стана ми интересно... просто не се бях сещала за тези подробности, а и никаде не намерих нищо такова...
    JuStT dO iT... [nIkE]

[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]

RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``

Няма значение дали преди или след ще загуби дИвствеността си...
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Възможно е да и закъснее след първия полов акт, казвам в случай че не сте информирани.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Няма значение кога ще е.Единствено може да ти закъснее с няколко дни,но да не би майка ти да ти следи цикъла А ти на колко години си?...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Shumen
    За мен лично не би било от значение когато наближи момента тогава.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Освен, че може да ти закъснее, ако очакваш да ти дойде всеки момент това може да скрие кръвотечението от дефлорацията. В смисъл, ако майка ти ти ровичка из мръсното бельо (не се смейте, моята го правеше), винаги можеш да обясниш мистериозно петънце кръв с това че ти е дошло. Други причини не виждам да се съобразяваш с цикъла си.

Цитирай Първоначално написано от bitterbloom
    Освен, че може да ти закъснее, ако очакваш да ти дойде всеки момент това може да скрие кръвотечението от дефлорацията. В смисъл, ако майка ти ти ровичка из мръсното бельо (не се смейте, моята го правеше), винаги можеш да обясниш мистериозно петънце кръв с това че ти е дошло. Други причини не виждам да се съобразяваш с цикъла си.
    Няма да се засмея Наистина съм шокиран, та това е толкова лично и да проверяваш такива неща на детето си. Ужас!! Дано вече няма такива работи.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Няма да се засмея Наистина съм шокиран, та това е толкова лично и да проверяваш такива неща на детето си. Ужас!! Дано вече няма такива работи.
    Надявам се! Малко са шматките като майката, тя и дневика ми четеше, а аз си го криех доста усърдно. Поне знам какво да НЕ правя с моята дъщеря.
    Въпроса е, че може да бъде и случайно...мама слага прането в пералнята и мярва кръв извън редовното време. Знам ли...

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Добре а толкова ли не можеш след като си си
    'изцапала' гащичките да си ги изпереш ма момента
    а не да чакаш майкати да ги пере ..
    не е толково сложно
    Абе...системата за пране във всяко домакинство е различна. Обикновено ги перях на 4-5 дена, докато не се случи да протека помежду поради противозачатъчни...тогава разбрах че личното ми бельо не е толкова лично Оттогава ги пера всеки ден, въпреки че са минали около 9 години И приницпно изпитвам ужас от това някой друг да ми пипа мръсното бельо, още повече да го пере.
    Оф, оспамих темата с моето пране

Надявам се! Малко са шматките като майката, тя и дневика ми четеше, а аз си го криех доста усърдно. Поне знам какво да НЕ правя с моята дъщеря.
    Въпроса е, че може да бъде и случайно...мама слага прането в пералнята и мярва кръв извън редовното време. Знам ли...
    Всяка майка е правила някаква мизерия, коя по-голяма, коя по-малка, ама наистина това трябва да ти е въздействало ужасно. Егати майките (не че моята е цвете за мирисане ). Добре, че вече се оправяш сама с това
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мале, добре е, не била само моята такава....

Супер фен Аватара на miShle
    За вас превръзки няма ли .. то не че изобщо е задължително да има кръв след първия път де (основната заблуда на толкова хора още от панти века),но да предположим ,че има кръв след самият акт си слагаш една ежедневна превръзка и всичко си е ок.Така няма да има изцапано бельо и т.н. следователно няма да има да ги мислиш тея след или преди менструацията ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Ъ..Може и повреме на менструация ако ти стиска Се тая,а и майка ти да не ти следи цикъла Но според мен това с планиранерането на ''първия път'' е малко тъпо,все пак това е нещо което не става по план..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си