- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се прави ? :D
Аве преди време се забих с един от най-добрите си приятели ( на 18 сме и двамата ) .. и беше някво спецялно , ма после се разбрахме да не ходим , за да не си развалим прителството .. казаха ми , че той си ме бил харесвал .. и аз си го харесвам ,ама никoй не каза нищо на другия .. сега си имаме напълно приятелски отношения и съм се примирила , че ме възприема като приятелка , но знам , че ако се появи подходяща обстановка може да се получи пак нещо повече.. Та идеята ми е ..скороо май ще има купон . Как да се държа с него , за да се получат нещата и да ме целуне .. смисл някакъв флирт или и аз нз какво .. Но не искам ( i ne trqbva vuv slu4aq) аз да поемам инициятивата .. Pls help
Тогава се остави на чара си дръж с него приятелски,вдигайте разни наздравици,гушкай го от време на време,но не обръщай внимание само на него...ти ще усетиш кога как да се държиш,все пак си момиче,това трябва да ти се отдава![]()
И ти не знаеш кво искаш...Ми щом сте се се разбрали да сте приятели надали той ще смее да направи нещо... така, че дори и леко намеци да му направиш пак ти тярбва да поемеш нещата...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Писането на кирилица е задължително!
what3ver
кажи му,4е е мн сладък с /там квото е обле4ен/после не6о си говорете,танцувайте..и така
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
зависи той за каква те смята .за приятелка или и той има чуства ?!
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Направо му кажи как се чувстваш и какво искаш, ако ти откаже - напий го и пак ще си легнете.
Live now, this is your time!
Ако искаш аз да му звънна да му кажа?![]()
Не го оставяй сам цялата вечер, умилквай му се, накарай го да се почувсва специален и т.н. Ако не се усети - действай направо. Какво толкова ще стане, ако инициативата е твоя? Резултата е по-важен. :P![]()
Не забравяй, че на купона може да има и други съпернички така, че действай до де е време.
Аз като момче бих те посъветвал да не прибързваш с ласките. Отначало мухабет, наздраве и усмивки, а после ако има потенциал да стане нещо, веднага ще проличи.И не забравяй в крайна сметка за какво се бориш? Смятам, че очакваш една вечерна авантюра нищо по-задълбочено.
♠ The Nuts! ♥
Съгласна съм, абсолютноПървоначално написано от oporochena
![]()
naportivvvvvvv to4no v tva e problema .. 4e ako toi me cleune 6e trugneme po4ti 100 procenta , a ako az go celuna 6e e za ednata ve44er ama na nego mislq ,4e malko mu trqbva za da se poddade![]()
emi poznavam go puk i taka se narediha ne6tata ...![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Васко,така е!Първоначално написано от lpfc1936
Евалата,мен!
=D>
![]()
Ами щом и двамата искате да сте нещо повече от приятели..къде е проблема? Просто бъди по-директна![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
ne stava ne sum sigurna 4e iska da hodimm tva e problema ....
Той има чувства към тебе и така ще ти е още по-лесно гг![]()
Еее ти пък хем боли, хем сърби! Хем искаш да тръгнете, хем нещеш да направиш първата крачка... Ми няма да стане такаПросто рискувай и каквото сабя покаже!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!